Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2008 18:57

Dobrý den, prosím o radu. Nevíte proč mi ze 3 černých araukan kvokají 3 ? Je to dáno charakterem plemene nebo např. nevhodným krmením. DÍKY za odpověď

9.6.2008 10:28

oskar222 napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Nevíte proč mi ze 3 černých araukan kvokají 3 ? Je to dáno charakterem plemene nebo např. nevhodným krmením. DÍKY za odpověď

je to matersky pud kvokani u araukan zachovali

10.6.2008 14:18

oskar222 napsal(a):

Vždyť je to dobře že zákony přírody ještě někde drží otěže své moci . Pokud toho chceme i nadále dosáhnout , snažme se odchovávat pod kvočnou co nejvíc to jde a držet přírodní linie i v barevnem rázu .

10.6.2008 20:57

araukanaraukana napsal(a):
Vždyť je to dobře že zákony přírody ještě někde drží otěže své moci . Pokud toho chceme i nadále dosáhnout , snažme se odchovávat pod kvočnou co nejvíc to jde a držet přírodní linie i v barevnem rázu .

take,ze jsem nechal 2kvocny...tak snad budou cerný araukanky..no hlavne,aby byly bezocase:-)

13.6.2008 21:38

oskar222 napsal(a):

Miro,
ak už kvoká Araucana, tak si buď temer istý, že aj kuriatka si odovdí. Sú to dobré a spoľahlivé kvočky.
Jediný problém môže byť v oplodnenosti vajec, ale to je už vec genetiky a (spravneho sotrihania chvosta).
DRžíM PALEC.

15.6.2008 17:31

peter z bratislavy napsal(a):
Miro,
ak už kvoká Araucana, tak si buď temer istý, že aj kuriatka si odovdí. Sú to dobré a spoľahlivé kvočky.
Jediný problém môže byť v oplodnenosti vajec, ale to je už vec genetiky a (spravneho sotrihania chvosta).
DRžíM PALEC.

Nevíte prosím, jak to,že mám černé araucany a vylíhla se jak černá tak žlutá kuřata???děkuji moc

16.6.2008 10:59

oskar222 napsal(a):
Nevíte prosím, jak to,že mám černé araucany a vylíhla se jak černá tak žlutá kuřata???děkuji moc

Mě sedí araukana na 16 vejcích perliček, zatím bez problémů !!!

27.6.2008 17:00
oskar222

XXX.XXX.93.100

medved napsal(a):
Mě sedí araukana na 16 vejcích perliček, zatím bez problémů !!!

Tak se mi vylíhlo 8 kurat araucan..vypadaji rozkosne, cerne a vespod zlute...jen doufam,že budou mit take licousy a bezocase:-))

27.6.2008 21:43
araukanaraukana

XXX.XXX.180.2

oskar222 napsal(a):
Tak se mi vylíhlo 8 kurat araucan..vypadaji rozkosne, cerne a vespod zlute...jen doufam,že budou mit take licousy a bezocase:-))

Gratuluju ! ! Příště snad víc .

28.6.2008 16:36
oskar222

XXX.XXX.93.100

araukanaraukana napsal(a):
Gratuluju ! ! Příště snad víc .

tak to jsou ti moji malí zlobivci:-))jsou čiperný až až

Přidejte reakci

Přidat smajlík