Nemoc nebo nevyvinuté kuře

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2008 21:24
mihalak

XXX.XXX.180.54

zdravím dnes se mě vyklubaly 12 kuřat u 1 znich bylo jak kdyby v břichu taková malá dírka kuře bylo slabe a mělo celé břicho nateklé nevim co to je za dírku ale vytíkal z ní asi žloudek asi tama procházela ta výživná žíla ze žloudku newim co to je mám fotku ale bojím se jí sem dát protože je to dost nechutné ,tak aby se nikdo nenaštval nebo abych někoho neurazil

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.7.2008 13:05

mihalak napsal(a):
zdravím dnes se mě vyklubaly 12 kuřat u 1 znich bylo jak kdyby v břichu taková malá dírka kuře bylo slabe a mělo celé břicho nateklé nevim co to je za dírku ale vytíkal z ní asi žloudek asi tama procházela ta výživná žíla ze žloudku newim co to je mám fotku ale bojím se jí sem dát protože je to dost nechutné ,tak aby se nikdo nenaštval nebo abych někoho neurazil

Je to zapríčinené zlým vývojom zárodu. Ak by ste chceli uverejniť foto, skúste to. Skúsení chovatelia toho videli už veľa a po čase môžete foto z fora stiahnuť. Uvidíme čo na to správca.

Rudo

28.7.2008 19:06
tretina

XXX.XXX.12.72

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je to zapríčinené zlým vývojom zárodu. Ak by ste chceli uverejniť foto, skúste to. Skúsení chovatelia toho videli už veľa a po čase môžete foto z fora stiahnuť. Uvidíme čo na to správca.

Rudo

prosim dejte to sem at se poucime tem co to vadi at jsou sticha (bez urazky ) me se taky vylihlo kure ale to zas nemelo vubec oci ani nqaznak

mihalak

28.7.2008 22:18
mihalak

XXX.XXX.180.54

mihalak napsal(a):

to je ono

mihalak

28.7.2008 22:19
mihalak

XXX.XXX.180.54

mihalak napsal(a):
to je ono

druha fotka

mihalak

28.7.2008 22:21
mihalak

XXX.XXX.180.54

mihalak napsal(a):
druha fotka

tak tady to mate kurata se me lihla pres noc takze jsem do lihnuti nezasahoval nechal jsem to na prirode a rano dojdu podivam se a kure vypadalo tak a po chvilce zdechlo

mihalak

28.7.2008 22:29
mihalak

XXX.XXX.180.54

mihalak napsal(a):
tak tady to mate kurata se me lihla pres noc takze jsem do lihnuti nezasahoval nechal jsem to na prirode a rano dojdu podivam se a kure vypadalo tak a po chvilce zdechlo

a tady jsou zdrave nasazoval jsem jich 13 z toho se me vylihlo 12 a dve byly spatne a mam jich ted 10 tady jsou ty zdrave

mihalak

28.7.2008 22:31
mihalak

XXX.XXX.180.54

mihalak napsal(a):
a tady jsou zdrave nasazoval jsem jich 13 z toho se me vylihlo 12 a dve byly spatne a mam jich ted 10 tady jsou ty zdrave

jeste jsou to 1 az 2 deni

29.7.2008 02:28

mihalak napsal(a):
jeste jsou to 1 az 2 deni

Škoda toho kuriatka /bola to vývojová chyba, to sa niekedy stáva aj v liahňach/, ale tie ostatné vyzerajú zdravé a veselé. Nech sa Vám darí ich úspešne odchovať.

Rudo

Přidejte reakci

Přidat smajlík