Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
Prispievam trochou foto mojich tohoročných odchovov. Rudo
Amrocks

napsal(a):
HEMPŠÍR a AMROCKS
a znova...

napsal(a):
a ešte niečo...
a na koniec ešte Hempšírka.

brunifid
napsal(a):
Jééééé taky trestanec
Pre Marcelu, koho ste mysleli trestancov - hempšírky alebo amrocksy. Ja hempšírky chovám už 15 rokov a som s nimi spokojný. Amrocksy som začal už minulý rok /vtedy len do znášky a potom som ich na výstave predal/ a tento rok som na skúšku zobral 15 vajec od jedného chovateľa a na potvoru sa mi vyliahlo 12 kuhútov a iba jedna sliepočka, to človeka poteší. Musím sa priznať, že AM skúsim aj nabudúce a zoberiem ich viac, lebo sa mi zdajú kľudnejšie ako hempšírky.
Rudo
napsal(a):
Pre Marcelu, koho ste mysleli trestancov - hempšírky alebo amrocksy. Ja hempšírky chovám už 15 rokov a som s nimi spokojný. Amrocksy som začal už minulý rok /vtedy len do znášky a potom som ich na výstave predal/ a tento rok som na skúšku zobral 15 vajec od jedného chovateľa a na potvoru sa mi vyliahlo 12 kuhútov a iba jedna sliepočka, to človeka poteší. Musím sa priznať, že AM skúsim aj nabudúce a zoberiem ich viac, lebo sa mi zdajú kľudnejšie ako hempšírky.
Rudo
Trestanci jsem myslela amrocks, protože tam vypadají Právě řeším ve vedlejším foru, co bych si měla pořídit za plemeno (téma Odchovy z našeho dovra 2008). A tihle se mi moc líbí
napsal(a):
Rudo
Máte velmi pěkné hempšírky u kohouty AM. Odkud jste, docela by se mi líbil od Vás kohout, jestli nějaké máte. Dejte prosím nějaké foto kohoutků. Děkuji Dana

hlavacekkarel
napsal(a):
Jedná se (na pohled o velmi pěkný odchov).lze zasílat i ČD inter kurýrem.
Teší ma Váš záujem, ale kohútkovia /bohužial len traja/ sú už zajednaní / výmena do budúceho chovu/. Niekedy začiatkom oktobra 2008 doplnim foto po doperení kohútov. Ak by ste mali vážny záujem o kohúta vedel by som jedného súceho zohnať ale odber by bol možný len osobne alebo na celoštátnej výstave v Nitre, lebo naše železnice živé zvieratá nevozia. Pošlite mi odkaz na mail.
Rudo