Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2008 14:19

Prispievam trochou foto mojich tohoročných odchovov. Rudo

2.9.2008 14:20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Amrocks

2.9.2008 14:21

Amrocks

Dalšie

2.9.2008 14:22

Dalšie

HEMPŠÍR a AMROCKS

2.9.2008 14:23

HEMPŠÍR a AMROCKS

a znova...

2.9.2008 14:23

a znova...

a ešte niečo...

2.9.2008 14:24

a ešte niečo...

a na koniec ešte Hempšírka.

2.9.2008 16:39
brunifid

XXX.XXX.178.23

Jééééé taky trestanec

2.9.2008 17:53

brunifid napsal(a):
Jééééé taky trestanec

Pre Marcelu, koho ste mysleli trestancov - hempšírky alebo amrocksy. Ja hempšírky chovám už 15 rokov a som s nimi spokojný. Amrocksy som začal už minulý rok /vtedy len do znášky a potom som ich na výstave predal/ a tento rok som na skúšku zobral 15 vajec od jedného chovateľa a na potvoru sa mi vyliahlo 12 kuhútov a iba jedna sliepočka, to človeka poteší. Musím sa priznať, že AM skúsim aj nabudúce a zoberiem ich viac, lebo sa mi zdajú kľudnejšie ako hempšírky.
Rudo

2.9.2008 18:25
brunifid

XXX.XXX.178.23

Pre Marcelu, koho ste mysleli trestancov - hempšírky alebo amrocksy. Ja hempšírky chovám už 15 rokov a som s nimi spokojný. Amrocksy som začal už minulý rok /vtedy len do znášky a potom som ich na výstave predal/ a tento rok som na skúšku zobral 15 vajec od jedného chovateľa a na potvoru sa mi vyliahlo 12 kuhútov a iba jedna sliepočka, to človeka poteší. Musím sa priznať, že AM skúsim aj nabudúce a zoberiem ich viac, lebo sa mi zdajú kľudnejšie ako hempšírky.
Rudo

Trestanci jsem myslela amrocks, protože tam vypadají Právě řeším ve vedlejším foru, co bych si měla pořídit za plemeno (téma Odchovy z našeho dovra 2008). A tihle se mi moc líbí

4.9.2008 12:17
ovecka

XXX.XXX.56.118

Rudo

Máte velmi pěkné hempšírky u kohouty AM. Odkud jste, docela by se mi líbil od Vás kohout, jestli nějaké máte. Dejte prosím nějaké foto kohoutků. Děkuji Dana

4.9.2008 12:22
ovecka

XXX.XXX.56.118

ovecka napsal(a):
Máte velmi pěkné hempšírky u kohouty AM. Odkud jste, docela by se mi líbil od Vás kohout, jestli nějaké máte. Dejte prosím nějaké foto kohoutků. Děkuji Dana

Omlouvám se, ale nenapadlo mne podívat se na profil. Je také ze SR možno poslat kohouta vlakem? Dana

4.9.2008 15:19
hlavacekkarel

XXX.XXX.143.120

ovecka napsal(a):
Omlouvám se, ale nenapadlo mne podívat se na profil. Je také ze SR možno poslat kohouta vlakem? Dana

Jedná se (na pohled o velmi pěkný odchov).lze zasílat i ČD inter kurýrem.

4.9.2008 16:47

hlavacekkarel napsal(a):
Jedná se (na pohled o velmi pěkný odchov).lze zasílat i ČD inter kurýrem.

Teší ma Váš záujem, ale kohútkovia /bohužial len traja/ sú už zajednaní / výmena do budúceho chovu/. Niekedy začiatkom oktobra 2008 doplnim foto po doperení kohútov. Ak by ste mali vážny záujem o kohúta vedel by som jedného súceho zohnať ale odber by bol možný len osobne alebo na celoštátnej výstave v Nitre, lebo naše železnice živé zvieratá nevozia. Pošlite mi odkaz na mail.
Rudo

Přidejte reakci

Přidat smajlík