Nafotila jsem barevné pižmovky, o kterých jsme se bavili na nemoderce. Mám je v černobílé kombinaci.
ovecka
napsal(a):
Nafotila jsem barevné pižmovky, o kterých jsme se bavili na nemoderce. Mám je v černobílé kombinaci.
Kachna stará 2 roky, letos je ještě více lemovaná než loni.
ovecka
napsal(a):
Ještě jiný pohled
ovecka
napsal(a):
Mladý kačer
ovecka
napsal(a):
Mladá kachna
ovecka
napsal(a):
Takhle vypadá malém kachňátko
ovecka
napsal(a):
Kachna stará 2 roky, letos je ještě více lemovaná než loni.
A takhle se přepeřila stará kachn vloni
ovecka
napsal(a):
Stará kachna letos na jaře. Kvalita nic moc, ale je myslím vidět, že lemování není nijak výrazné (bylo asi 1 mm silné)
ovecka
napsal(a):
A takhle byla zbarvená loni na jaře při přepeření do prvního peří. Při druhém přepeřování jí vypelichala tmavá hlava.
ovecka
napsal(a):
A takhle byla zbarvená loni na jaře při přepeření do prvního peří. Při druhém přepeřování jí vypelichala tmavá hlava.
Pre zvýšenie záujmu o chov...stiahnuté z internetu...Strieborný káčer
zbosace
napsal(a):
Pre zvýšenie záujmu o chov...stiahnuté z internetu...Strieborný káčer
Čierna kačica
zbosace
napsal(a):
Tmavý vlnkovaný káčer
Modrá pásikavá pižmovka s jedináčikom. Bol by som rád keby ste uverejnili fotky Vašich odchovov ktoré sa Vám zdajú niečim zvláštne. Myslím odchovy pižmoviek.
zbosace
napsal(a):
Modrá pásikavá pižmovka s jedináčikom. Bol by som rád keby ste uverejnili fotky Vašich odchovov ktoré sa Vám zdajú niečim zvláštne. Myslím odchovy pižmoviek.
02