Jak to je stěmi kohouty.poradte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2009 13:00
sheril

XXX.XXX.88.21

Dobrý den,už rok mám slepici kterou jsem zachránila před polívkou,napadlo jí káně a vyklovlo oko.Je plemene rodajlendek,snáší ob den i s delšími pauzami.Rozhodlajsem se že rozšířím cho na deset nových slepic,nejlépe lenghorky bílé.Včera jsem si dovezla mladého kohoutka Hempšírky.Mám ho zvlášť,protože morduje páva a slepici.Jak to tedy je s těmi kohouty,sousedovi rval slepice,mohu ho dát pak k mladým slepicím nebo mám počkat až jim bude14 týdnů,budou snášet?nebude jim ubližovat?Kohout je jinak hodný na lidi a psi.Ale nevím proč napadá páva.

25.1.2009 18:41
sheril

XXX.XXX.88.21

Děkuji mockrát za radu.Dnes jsem je všechny pustila na zahradu a když jsme ho hlídali tak dělal jako že nic,ale jak mile měl volné pole rozeběhl se na tu chudinku slepičku.Tak je zvlášť´.Páv byl ze začátku také zvlášťˇ,ale zvykli si se slepičkou na tolik,že jí vodí ke krmení a ven.Opravdu se oni stará s takovou láskou.Jsou na sebe tak zvyklí,že jsem jim postavila společnou voliéru ve stáji.Byla bych ráda za další rady ohledně chovu slepic.Mám jen knížku-Domácí chov zvířat od Havlín a kolektiv.Budu ráda za vaše zkušenosti s kohouty.Kdy by mi mohl někdo poradit nějaké pěkné plemeno,na ozdobu zahrádky,budu tak též vděčná.Mám takovou malou zoo.Lidé s dětmi z města se ke mě v létě chodí dívat na zvířátka,městké děti to to neznají.Děkuji za rady a informace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík