Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2009 10:04
egi

XXX.XXX.73.58

Prvé liahnutie v mojej novej liahni Octagon 40 zakúpenej z Anglicka.
Na fotkách kuriatka oravky kamaráta Mareka Podolského

14.2.2009 10:05
egi

XXX.XXX.73.58

egi napsal(a):

14.2.2009 10:15
egi

XXX.XXX.73.58

egi napsal(a):

Výhoda je aj to, že nemusíte veko dvíhať a môžete sa kochať ako sa kuriatka liahnu

14.2.2009 14:26
88panzany

XXX.XXX.34.60

egi napsal(a):

A kolik, že Vás ta líhen stála... ?
Dík za odpověd. at se kuřátkům daří...

14.2.2009 15:27
kittikit

XXX.XXX.54.237

88panzany napsal(a):

Při objednání z Anglie 230 liber + poštovné, u nás 12500,-

14.2.2009 15:31
egi

XXX.XXX.73.58

88panzany napsal(a):

Brinsea Octagon 40 bola minulý rok v novembri v cene 225 libier, avšak doprava bola dosť drahá, vyšlo ma to 90 libier, vzhľadom na to, že vtedy nemali ani oni ani ja inú možnosť. Čiže celá liaheň aj s dopravou ma vyšla 315 libier.
Vôbec to neľutujem, nemusím sa starať o nič okrem dolievania vody v trojdňových intervaloch.

14.2.2009 15:58
kittikit

XXX.XXX.54.237

egi napsal(a):
Brinsea Octagon 40 bola minulý rok v novembri v cene 225 libier, avšak doprava bola dosť drahá, vyšlo ma to 90 libier, vzhľadom na to, že vtedy nemali ani oni ani ja inú možnosť. Čiže celá liaheň aj s dopravou ma vyšla 315 libier.
Vôbec to neľutujem, nemusím sa starať o nič okrem dolievania vody v trojdňových intervaloch.

Negi, to se divím, v říjnu, kdy jsem o ní uvažoval, bylo poštovné do ČR 49,99 liber. Že by až takový rozdíl? Já se nakonec rozhodl pro Brinsea Ova-easy 190, kurýr mě vyšel na 2200,-

14.2.2009 17:53
egi

XXX.XXX.73.58

egi napsal(a):

Netuším prečo, ale vtedy vraj iná alternatíva nebola...
Nevedel som, na koho sa obrátiť a oni navrhovali toto riešenie cez kuriéra.
Stále si však myslím, že je to super cena za automatiku a servis do 4-och dní, čo som osobne nevyžadoval, ale keď už raz musí byť...
Kamarát si dnes prišiel pre svoje oravky a ja už čakám na marec, keď naložím liaheň vajciami zdrobnených sliepok.

14.2.2009 18:21
kittikit

XXX.XXX.54.237

egi napsal(a):
Netuším prečo, ale vtedy vraj iná alternatíva nebola...
Nevedel som, na koho sa obrátiť a oni navrhovali toto riešenie cez kuriéra.
Stále si však myslím, že je to super cena za automatiku a servis do 4-och dní, čo som osobne nevyžadoval, ale keď už raz musí byť...
Kamarát si dnes prišiel pre svoje oravky a ja už čakám na marec, keď naložím liaheň vajciami zdrobnených sliepok.

No, ono zřejmě záleželo na tom, u koho jste objednával. V tu dobu na e-bay bylo poštovné 50 liber, Hanka kupovala přímo u firmy a poštovné měla, alespoň tvrdila , ještě menší.

14.2.2009 20:18
egi

XXX.XXX.73.58

egi napsal(a):

Ono s Hankou som o tom hovoril. Vtedy sa mi zdalo tiež, že doprava bola okolo 30 libier, ale keď som si pozrel maily a faktúru, už mi bolo jasné, ako som sa s nimi vtedy dohodol.
Ona kupovala ako aj ja u Home Farm Fowls, ale teraz používajú nemenovanú kuriérsku firmu a vraj to vychádza podstatne lacnejšie, ako keď som ja objednával...
Asi tak.

17.2.2009 19:41
ennys

XXX.XXX.99.34

egi napsal(a):

Zdravím, tak se dívám na tu Vaši \"velkou\" líheň a dost mě mrzí, že jsem neposlechla. Ale pozdě plakat nad rozlitým mlékem..... . Já mám svoji už také doma, jen se chci zeptat, došla Vám faktura? Nebo nějaký účet? Mně kromě líhně a ang. návodu nedošly žádné jiné papíry, nevím, jak řešit příp. reklamaci. Hana

17.2.2009 19:51
ennys

XXX.XXX.99.34

egi napsal(a):
Ono s Hankou som o tom hovoril. Vtedy sa mi zdalo tiež, že doprava bola okolo 30 libier, ale keď som si pozrel maily a faktúru, už mi bolo jasné, ako som sa s nimi vtedy dohodol.
Ona kupovala ako aj ja u Home Farm Fowls, ale teraz používajú nemenovanú kuriérsku firmu a vraj to vychádza podstatne lacnejšie, ako keď som ja objednával...
Asi tak.

Vidím, že řešíte cenu a poštovné. Já jsem za Brinsea Octagon 20 Eco Auto zaplatila 170 liber, poštovné stálo 29,79 liber. Objednala jsem v úterý a včera (v pondělí) jsem měla zboží doručené. Brala jsem to od Home Farm Fowls, přes Ebay je dražší poštovné, 50 liber. Je tu jen jeden menší problém,el. zástrčky jsou jiné než v ČR a manžel musel vyměnit celé přívodní kabely za \"české\". Liheň se zahřívá, jen nevím, co budu líhnout, protože vejce nemám (ty zkušební) a mám tu 6 krůtích vajec, o kterých mám pochyby, zda jsou oplozená, protože krocanovi se víc líbí slepice, jež jeho milá krůta . Hana

17.2.2009 20:00
egi

XXX.XXX.73.58

ennys napsal(a):
Vidím, že řešíte cenu a poštovné. Já jsem za Brinsea Octagon 20 Eco Auto zaplatila 170 liber, poštovné stálo 29,79 liber. Objednala jsem v úterý a včera (v pondělí) jsem měla zboží doručené. Brala jsem to od Home Farm Fowls, přes Ebay je dražší poštovné, 50 liber. Je tu jen jeden menší problém,el. zástrčky jsou jiné než v ČR a manžel musel vyměnit celé přívodní kabely za \"české\". Liheň se zahřívá, jen nevím, co budu líhnout, protože vejce nemám (ty zkušební) a mám tu 6 krůtích vajec, o kterých mám pochyby, zda jsou oplozená, protože krocanovi se víc líbí slepice, jež jeho milá krůta . Hana

čo sa týky koncoviek, hlásim sa síce neskoro, ale dá sa kúpiť redukcia na anglické spotrebiče. Mňa jedna vyšla okolo okolo 2 EUR.

17.2.2009 21:57
kittikit

XXX.XXX.54.237

ennys napsal(a):
Zdravím, tak se dívám na tu Vaši \"velkou\" líheň a dost mě mrzí, že jsem neposlechla. Ale pozdě plakat nad rozlitým mlékem..... . Já mám svoji už také doma, jen se chci zeptat, došla Vám faktura? Nebo nějaký účet? Mně kromě líhně a ang. návodu nedošly žádné jiné papíry, nevím, jak řešit příp. reklamaci. Hana

Tak já jsem to měl s koncovkou do elektřiny lepší. Do Ova Easy 190 jsou přívodní šňůry jako do počítače, ¨celkem tři, z toho jedna na naše zásuvky

18.2.2009 06:37
beda

XXX.XXX.6.84

ennys napsal(a):

HANI- čtu, že by si raději chtěla tu větší líheň. Odkoupil bych od tebe tu menší (mně by stačila). Jak klikneš, že jo - domluvíme další - okamžitě! B.

18.2.2009 08:55
ennys

XXX.XXX.99.34

egi napsal(a):
čo sa týky koncoviek, hlásim sa síce neskoro, ale dá sa kúpiť redukcia na anglické spotrebiče. Mňa jedna vyšla okolo okolo 2 EUR.

Ahojky, pozdě mluvit o koncovkách, ale zapojila jsem chlapa..... . Došel Vám s líhní i účet???? Mě nic, vůbec nemám potvrzení, že jsem to od nich koupila. Hana

18.2.2009 08:58
ennys

XXX.XXX.99.34

beda napsal(a):
HANI- čtu, že by si raději chtěla tu větší líheň. Odkoupil bych od tebe tu menší (mně by stačila). Jak klikneš, že jo - domluvíme další - okamžitě! B.

Napsala jsem Ti email.... Díky své hlouposti nemám nárok na nic....třeba větší líheň. Hold nejsme zvyklí jezdit po sněhu . Hana

18.2.2009 21:56
kittikit

XXX.XXX.54.237

ennys napsal(a):
Napsala jsem Ti email.... Díky své hlouposti nemám nárok na nic....třeba větší líheň. Hold nejsme zvyklí jezdit po sněhu . Hana

Copak, duc duc?

29.1.2010 18:01
mirec

XXX.XXX.14.6

kittikit napsal(a):
Copak, duc duc?

liahli ste v tej liahni aj husi?

29.1.2010 18:20
egi

XXX.XXX.73.58

egi napsal(a):

ano, k plnej spokojnosti, iba vody treba viac, aby bola vlhkost vyssia nez pri slepacich vajciach.

29.1.2010 23:45
mirec

XXX.XXX.14.6

egi napsal(a):
ano, k plnej spokojnosti, iba vody treba viac, aby bola vlhkost vyssia nez pri slepacich vajciach.

Preto som sa pýtal,lebo aj ja som si ju objednal.mali ste tam zvlašt vlhkomer , kolko husacich vajec do nej sa sprace.

30.1.2010 09:19
toronto

XXX.XXX.84.59

mirec napsal(a):
Preto som sa pýtal,lebo aj ja som si ju objednal.mali ste tam zvlašt vlhkomer , kolko husacich vajec do nej sa sprace.

Dobrý den.Možná by někoho zajímalo že líheň Octagon 40 stojí v čechách 9790kč plus 150 nebo 200 kč pošta. http//.lihne.cz/lihne-pro-ptaky-brinsea/ Pavel.

30.1.2010 15:39
toronto

XXX.XXX.84.59

toronto napsal(a):
Dobrý den.Možná by někoho zajímalo že líheň Octagon 40 stojí v čechách 9790kč plus 150 nebo 200 kč pošta. http//.lihne.cz/lihne-pro-ptaky-brinsea/ Pavel.

Chyba. http://www.lihne.cz/lihne-pro-ptaky-brinsea/

Přidejte reakci

Přidat smajlík