russli
XXX.XXX.15.130
vousac
napsal(a):
kdo chova tenhle barevný raz mělbych zajem i ojine
Dobry den jestli je to fotka z Bohdalova tak jsou moji, na letošni rok mam nechane 2,6, jeden kohoutek je černobili ze Štraubinku
russli
XXX.XXX.15.130
vousac
napsal(a):
Dobry den mate pravdu je to z Bohdalova .
Ja sem si to myslel hned jsem je poznal
russli
XXX.XXX.15.130
vousac
napsal(a):
Jestli budete mit kuřata mužetemi nějaké prodat mělbych zajem.Díki.![]()
![]()
![]()
Rad vam něco necham, mužem je vymněnit jake mate barvy vousaču, popřipadně za nějakou jinou zd. drubež jestli mate děkuji
russli
napsal(a):
Rad vam něco necham, mužem je vymněnit jake mate barvy vousaču, popřipadně za nějakou jinou zd. drubež jestli mate děkuji
Barvy vousaču mam křepelčí a kolumbijske-ukolumbijských mi zustala akorát jedna slipka a kohout po najezdu lišky jinak mam objednane kuřata barvi černe,černobílý ,střibrný.Jinak v loni jsem koupil bažanty zlaté a rousne modro bílé a taky zhanim rousne bílé(slepičky) zustalmi jen kohout a slepičky kolumb. anver. vousaču. Kdybyste oněkom vědel bylbych moc rád.
russli
XXX.XXX.15.130
vousac
napsal(a):
Barvy vousaču mam křepelčí a kolumbijske-ukolumbijských mi zustala akorát jedna slipka a kohout po najezdu lišky jinak mam objednane kuřata barvi černe,černobílý ,střibrný.Jinak v loni jsem koupil bažanty zlaté a rousne modro bílé a taky zhanim rousne bílé(slepičky) zustalmi jen kohout a slepičky kolumb. anver. vousaču. Kdybyste oněkom vědel bylbych moc rád.
Křepelči, střibrne křepelči, žlute a žlute kolumbie chova pan Šalek od Kolina a jestli budete mit něco stěch rousnych modrobilich tak bych je s Vami vymněnil zaty bile vousače