russli

XXX.XXX.15.130
vousac
napsal(a):
kdo chova tenhle barevný raz mělbych zajem i ojine
Dobry den jestli je to fotka z Bohdalova tak jsou moji, na letošni rok mam nechane 2,6, jeden kohoutek je černobili ze Štraubinku
russli

XXX.XXX.15.130
vousac
napsal(a):
Dobry den mate pravdu je to z Bohdalova .
Ja sem si to myslel hned jsem je poznal
russli

XXX.XXX.15.130
vousac
napsal(a):
Jestli budete mit kuřata mužetemi nějaké prodat mělbych zajem.Díki.
Rad vam něco necham, mužem je vymněnit jake mate barvy vousaču, popřipadně za nějakou jinou zd. drubež jestli mate děkuji
russli
napsal(a):
Rad vam něco necham, mužem je vymněnit jake mate barvy vousaču, popřipadně za nějakou jinou zd. drubež jestli mate děkuji
Barvy vousaču mam křepelčí a kolumbijske-ukolumbijských mi zustala akorát jedna slipka a kohout po najezdu lišky jinak mam objednane kuřata barvi černe,černobílý ,střibrný.Jinak v loni jsem koupil bažanty zlaté a rousne modro bílé a taky zhanim rousne bílé(slepičky) zustalmi jen kohout a slepičky kolumb. anver. vousaču. Kdybyste oněkom vědel bylbych moc rád.
russli

XXX.XXX.15.130
vousac
napsal(a):
Barvy vousaču mam křepelčí a kolumbijske-ukolumbijských mi zustala akorát jedna slipka a kohout po najezdu lišky jinak mam objednane kuřata barvi černe,černobílý ,střibrný.Jinak v loni jsem koupil bažanty zlaté a rousne modro bílé a taky zhanim rousne bílé(slepičky) zustalmi jen kohout a slepičky kolumb. anver. vousaču. Kdybyste oněkom vědel bylbych moc rád.
Křepelči, střibrne křepelči, žlute a žlute kolumbie chova pan Šalek od Kolina a jestli budete mit něco stěch rousnych modrobilich tak bych je s Vami vymněnil zaty bile vousače