Antverpský vousáč-bílý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2009 19:04
vousac

XXX.XXX.252.35

kdo chova tenhle barevný raz mělbych zajem i ojine

russli

24.3.2009 08:10
russli

XXX.XXX.15.130

vousac napsal(a):
kdo chova tenhle barevný raz mělbych zajem i ojine

Dobry den jestli je to fotka z Bohdalova tak jsou moji, na letošni rok mam nechane 2,6, jeden kohoutek je černobili ze Štraubinku

24.3.2009 19:33
vousac

XXX.XXX.252.35

russli napsal(a):
Dobry den jestli je to fotka z Bohdalova tak jsou moji, na letošni rok mam nechane 2,6, jeden kohoutek je černobili ze Štraubinku

Dobry den mate pravdu je to z Bohdalova .

russli

24.3.2009 20:01
russli

XXX.XXX.15.130

vousac napsal(a):
Dobry den mate pravdu je to z Bohdalova .

Ja sem si to myslel hned jsem je poznal

25.3.2009 12:53
vousac

XXX.XXX.252.35

russli napsal(a):
Ja sem si to myslel hned jsem je poznal

Jestli budete mit kuřata mužetemi nějaké prodat mělbych zajem.Díki.

russli

25.3.2009 15:21
russli

XXX.XXX.15.130

vousac napsal(a):
Jestli budete mit kuřata mužetemi nějaké prodat mělbych zajem.Díki.

Rad vam něco necham, mužem je vymněnit jake mate barvy vousaču, popřipadně za nějakou jinou zd. drubež jestli mate děkuji

30.3.2009 21:48
vousac

XXX.XXX.252.35

russli napsal(a):
Rad vam něco necham, mužem je vymněnit jake mate barvy vousaču, popřipadně za nějakou jinou zd. drubež jestli mate děkuji

Barvy vousaču mam křepelčí a kolumbijske-ukolumbijských mi zustala akorát jedna slipka a kohout po najezdu lišky jinak mam objednane kuřata barvi černe,černobílý ,střibrný.Jinak v loni jsem koupil bažanty zlaté a rousne modro bílé a taky zhanim rousne bílé(slepičky) zustalmi jen kohout a slepičky kolumb. anver. vousaču. Kdybyste oněkom vědel bylbych moc rád.

russli

31.3.2009 14:56
russli

XXX.XXX.15.130

vousac napsal(a):
Barvy vousaču mam křepelčí a kolumbijske-ukolumbijských mi zustala akorát jedna slipka a kohout po najezdu lišky jinak mam objednane kuřata barvi černe,černobílý ,střibrný.Jinak v loni jsem koupil bažanty zlaté a rousne modro bílé a taky zhanim rousne bílé(slepičky) zustalmi jen kohout a slepičky kolumb. anver. vousaču. Kdybyste oněkom vědel bylbych moc rád.

Křepelči, střibrne křepelči, žlute a žlute kolumbie chova pan Šalek od Kolina a jestli budete mit něco stěch rousnych modrobilich tak bych je s Vami vymněnil zaty bile vousače

Přidejte reakci

Přidat smajlík