sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy
napsal(a):
---
PROSÍM CHOVATELE KTEŘÍ CHOVAJÍ ZAKRSLÉ KOČINKY ABY PŘIDALI FOTKY.předem díky
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy
napsal(a):
Jsou prostě krásné
Dobrý den!
Kočinky jsou opravdu velice pěkné!
Jsem také chovatelem kočinek, avšak takovou kvalitu nemám!!
Je možné nechat nějaká násadová vajíčka, popřípadě kuřátka?
Děkuji za odpověĎ
email:pavlik.vilik@seznam.cz
S chovatelským pozdravem Pavel Dvořák ml.
sedivy
napsal(a):
Jsou prostě krásné
Sice už kočinky nemáme - prodali jsme je dál, ale i tak přihodím foto.
slepička s kuřátky - světlá kočinky, tmavá vlašky koroptví :
lavacca
napsal(a):
Sice už kočinky nemáme - prodali jsme je dál, ale i tak přihodím foto.
slepička s kuřátky - světlá kočinky, tmavá vlašky koroptví :
a kohoutek se slepičkou
sedivy

XXX.XXX.4.10
lavacca
napsal(a):
Jsou to skvělé matky a jsou doporučovány právě na kvokání(stejně jako hedvábničky).
Zakrslé Kočinky jsou velmi dobré kvočni spolehlivě vysedí vše já pod nimi líhnu i perličky a vždy se mi to osvědčilo.Jejich snáška je sice menší 50-100ks za rok ale jsou to opravdové královni kurníků.
sedivy

XXX.XXX.4.10
lavacca
napsal(a):
a kohoutek se slepičkou
už se mi líhnou kuřátka pod kočinkou
sedivy

XXX.XXX.4.10
lavacca
napsal(a):
Tak to je fajn. Dejte sem pak fotečky kuřátek.
už jsou na světě 15 dní jsou nádherná
sedivy

XXX.XXX.4.10
1021960
napsal(a):
Viděla jsem na moderce Vaše kočinky, je to nádhera. Neměl byste jich pár na prodej? Nevím odkud jste, ale dojedu kamkoliv. Můžu nabídnout zase něco jiného. Ráda budu za odpověď. Hezký den Basíková, Tábor.
Já jsem z okr.Tc konkrétně z vesnice nedaleko města Stříbra.A jestli budete mít na podzim zájem až budou kočinky dospělé tak vám nechám něco do chovu
.A ještě se vás chci zeptat od jakého chovatele máte zakrslé kočinky.
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy
napsal(a):
Já jsem z okr.Tc konkrétně z vesnice nedaleko města Stříbra.A jestli budete mít na podzim zájem až budou kočinky dospělé tak vám nechám něco do chovu
1.0 zakrslé kočinky černobílé
sedivy

XXX.XXX.4.10
sedivy
napsal(a):
1.0 zakrslé kočinky černobílé
-a kuřátka ještě jednou
sedivy
napsal(a):
Zatím uvažuji o jejich chovu pro radost a když bude kvokat tak to uvítám. Zdravím a dík za odpověď. jaba10@seznam.cz
sedivy

XXX.XXX.4.10
1021960
napsal(a):
Zatím uvažuji o jejich chovu pro radost a když bude kvokat tak to uvítám. Zdravím a dík za odpověď. jaba10@seznam.cz
Kvokat budou stoprocentně
ambra
napsal(a):
A dají se někde koupit dospělé slepice i na Moravě?
taky se přidám je to skvělá kvočna
Loni s kuřátkama.
vargo
napsal(a):
taky se přidám je to skvělá kvočna
Loni s kuřátkama.
Letos na vejcích
kakariki
napsal(a):
a modré
tak jestě perlove,take neco prihodte at je na co koukat
sedivy
napsal(a):
Jsou prostě krásné
tak jsem uz neco dejte at je na co koukat
dobry den chovam tyto slepicky az bude cas tak jsem prihodim foto mam je letos prvnim rokem takze se tesim na jaro az budou kvokat! :-D a mam takovou vizi ze slepickam nebudu zbirat vajicka a jak nejaka kocinka zakvoka tak bych ji dal samostatne do kralikarny a tam bych ji nechal vysedet az by se na tech vejcich rozsedela tak by mela moznost kdykoliv opustit vajicka a jit se probehnou a nazrat, kralikarny jsou asi 20 cm nad zemi takze bych tam dal desky a mohly by chodit volne! jen me zajima jestli by to takto mohlo fungovat!! diky za slusne odpovedi jinak mam kmen 1.2 kaderavych kocinek a 2.3 normalnich kocinek v cera mi umrela zluto cerna slepicka ktera byla opravdu nejhezci ale to byl prvni uhyt ale je mi to lito!
Dobry den toto plemeno mě velice zaujalo a taky bych se chtěl pustit do chovu .A měl bych zajem o nasadove vejce kočinek tak jestli by tady byl někdo ochotny a prodal by mi vajce byl bych mu vděčny .A ještě bych se chtěl zeptat jakou maji skořapky od kočinek barvu.Děkuji.................
kakariki
napsal(a):
to nikdo nema vyfocene sve krasavice?
- tak jsem se tam musel tedy také podívat .... a jsou tam ! Beda
dobry den taky se pochlubim mymi slepickami ale chtel bych upozornit ze to neni muj odchov ale ze jsou to slepicky zakoupene takze bych se nechtel vytahovat s necim co jsem neodchoval! takze neni to muj odchov doufam ze najare se budu moci pochlubit svym vlastnim odchovem od techto krasavcu!
korola
napsal(a):
12
dale jsem chovatelem papousku ktere muzete zhlednou na strance : http://papousci.chovzvirat.com/diskuzni-forum/kategorie-1/tema-7942/strana-1.html
za pripadne komentare predem dekuji
Dobrý večer mne sa moc Páčia Kočinky a vy máte presne take ake sa mi páčia ... len je škoda že tu Na Slovensku v okolí nikto nechová tieto nádherne sliepočky...
ak sa možem opýtať odkiaľ ste...??? a nemate násadové vajíčka...???
Strašne nádherné kuriatka...
čo k nim dodať asi už nič....
a ake su to kvočky su najlepšie hneď po hodvábničke...???
luxdkas
napsal(a):
Dobrý večer mne sa moc Páčia Kočinky a vy máte presne take ake sa mi páčia ... len je škoda že tu Na Slovensku v okolí nikto nechová tieto nádherne sliepočky...
ak sa možem opýtať odkiaľ ste...??? a nemate násadové vajíčka...???
Strašne nádherné kuriatka...
čo k nim dodať asi už nič....
a ake su to kvočky su najlepšie hneď po hodvábničke...???
dobry den tak ja jsem ze zlína nasadove vajicka prodavat nebudu ale mam 10 slepicek a vsechny necham sedet na vajickach kvocny jsou to vyborne mnoho lidi je doporucuje hned po hedvabnicce jako za druhe nejlepsi
V Monore na burze boli mraky zdr. kočiniek v rôznych farbách. Ale len 3 veľké čierne.
sedivy
napsal(a):
Jsou prostě krásné
bile-to je neco co nemohu za zadnou cenu sehnat
dobry den tak tady jsou moje kuratka zdrobnelych kocinek pro pripadne zajemce tel 737861522 zitra mohu vzit do prerova..
ambra
napsal(a):
Dobrý den, mohu se zeptat odkud jste a jak stará ta kuřata prodáváte? Neprodáváte i starší kolem 8týdne věku?
dobry den nejstarsi kuratka co ted mam maji 4 tydny ale ty budu prodavat az jak jste se ptal kolem tech 8 tydnu a jinak mam 3 denni 5 denni a dneska rano se vylihly taky takze i denni a jsem z frystaku
Slepičář

XXX.XXX.93.1
Dobrý den jsem z karlovarska je mi 13 let také chovám něaká plemena:holandské zakrsle, brahmanky, holokrčky, paduánky, hedvábničky, rousne zakrsle, australky a moje nejoblibenější kočinky cerne mam kohouta a slepici jsou vyborne kvocny a chci jich vic ale vjine barve a chtel bych kaderave prosim nenasel by se nekdo kdo prodá 15 vajec? Muj email chovslepic@seznam.cz.
.

XXX.XXX.157.52
.

XXX.XXX.157.52
.

XXX.XXX.157.52
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kočinka bílá kadeřavá zdrobnělá, kohoutek původ Maďarsko slepička Německo oba 2 roky staři. Jsou to nej zlatíčka a mám ještě černé taky moje zlatíčka a nikdy bich je nikomu neprodal. Jsou to opravdu velmi pěkné slepice a mají velmi klidnou povahu.