KUŘÁTKA moje milovaná.....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2009 23:25
beda

XXX.XXX.7.85

...parchanti-jsou to.....!!"ROSTOU JAK Z VODY" - kdo na tu ptákovinu -asi přišel- čekám, kdy mě sežerou....jste na tom snad lépe ?? Béda

28.5.2009 23:29
beda

XXX.XXX.7.85

beda napsal(a):
...parchanti-jsou to.....!!"ROSTOU JAK Z VODY" - kdo na tu ptákovinu -asi přišel- čekám, kdy mě sežerou....jste na tom snad lépe ?? Béda

28.5.2009 23:37
beda

XXX.XXX.7.85

beda napsal(a):

....a to již další čekají,že půjdou na travičku !!!

29.5.2009 10:54
ennys

XXX.XXX.99.34

beda napsal(a):

To máš pravdu, holanďanky toho spořádají moc a moc - na to, jak mají malé tělíčko si myslím, že živím tyranosaury. Velmi zdatně svou žravostí konkurují hybridním krůtám. Kuřata australek - ta jsou proti holanďankám vyloženě žabaři. Ať se chov daří. Hana

29.5.2009 12:50
beda

XXX.XXX.7.85

ennys napsal(a):
To máš pravdu, holanďanky toho spořádají moc a moc - na to, jak mají malé tělíčko si myslím, že živím tyranosaury. Velmi zdatně svou žravostí konkurují hybridním krůtám. Kuřata australek - ta jsou proti holanďankám vyloženě žabaři. Ať se chov daří. Hana

...věř mně-přejde je to-musíme vydržet!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík