Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2009 18:18
88panzany

XXX.XXX.34.87

Zdravím,
chci se zeptat jestli ještě někomu došel tenhle email? A jestli pánovy nějak pomůžete?
Zdenek

Vážený pane můj!
Moje jméno: Gulyas Laszlo, Žiji na Hungary, Heves v hrabství.

Mám zájem o kontakt s Cseh nosnici chovatelů!
Vejcem a kure od Cílem nakupování. Prosím, nechte ho napište mi, jestli si může pomoci.
Mluvím anglicky jazyk.

Já jsem hledal trpaslík, druhy s trochou těla.
Například: chabo, sebright, bantam, rosecomb, barnevelder, aseel, welsummer, bantam brahma.

I zabývat nosnici chov, (Podívejte se na moje slepice na této straně: http://ohiki.gportal.hu )

Děkuji za odpověď!
Doufám Nerušit!

Laszlo Gulyas

22.6.2009 20:39
egi

XXX.XXX.73.58

88panzany napsal(a):
Zdravím,
chci se zeptat jestli ještě někomu došel tenhle email? A jestli pánovy nějak pomůžete?
Zdenek

Vážený pane můj!

Vejcem a kure od Cílem nakupování. Prosím, nechte ho napište mi, jestli si může pomoci.
Mluvím anglicky jazyk.

Například: chabo, sebright, bantam, rosecomb, barnevelder, aseel, welsummer, bantam brahma.

I zabývat nosnici chov, (Podívejte se na moje slepice na této straně: http://ohiki.gportal.hu )

Děkuji za odpověď!
Doufám Nerušit!

Laszlo Gulyas

Zdravim,
viem po madarsky, dajte mi nanho mail, ja sa ho spytam: " Co tim chtel basnik rici?\" a dam Vam vediet.
Zdravi Negi

25.6.2009 16:32
88panzany

XXX.XXX.34.5

egi napsal(a):
Zdravim,
viem po madarsky, dajte mi nanho mail, ja sa ho spytam: " Co tim chtel basnik rici?\" a dam Vam vediet.
Zdravi Negi

Zdravím. tak tady je ten email na pána.
Tak uvidíte...

25.6.2009 16:33
88panzany

XXX.XXX.34.5

88panzany napsal(a):
Zdravím. tak tady je ten email na pána.
Tak uvidíte...

marja pano já na něj zapoměl...
gulyasl@DUROPACK.HU

30.6.2009 16:56
danurba

XXX.XXX.12.226

88panzany napsal(a):
Zdravím,
Zdenek

Vážený pane můj!

Mluvím anglicky jazyk.

Děkuji za odpověď!
Doufám Nerušit!

Laszlo Gulyas

myslím, že ten pán shání české chovatele zdrobnělých plemen slepic za účelem nákupu vajec nebo kuřat.

30.6.2009 18:44
egi

XXX.XXX.73.58

danurba napsal(a):
myslím, že ten pán shání české chovatele zdrobnělých plemen slepic za účelem nákupu vajec nebo kuřat.

pan Gulyas ma zaujem naozaj o zdrobnene plemena, odo mna berie wyandotky a este zhana plymutky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík