Kdo chová zdrobnělé vyandotky žlutě kolumbijské?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2009 11:24
ovecka

XXX.XXX.56.118

Letos jsem si pořídila zVy žluté kolumbie od pana Kováře ze ZO Brtnice. Chtěla bych se tímto zeptat, kdo je ještě chováte? Na podzim bych měla zájem o nepříbuzného oceněného kohouta. Nyní je slepičkám dva měsíce. Foto dnes nafotím a přidám. Dana

27.1.2015 08:47
ovecka

XXX.XXX.31.130

Obnovuji svůj dotaz z roku 2009. U wyandotek žk. Jsem zůstala. Kohouty jsem doposud vyměňovala v okolí - Tachovsko, částečně po krvi z Německa. Ale už to u nás je vše hodně příbuzné. Ptám se tímto znovu" Jsou zde chovatelé zdrobnělých wyandotek žlutých kolumbijských? Nejraději kroužkované chovy s alespoň přibližnou historií původu. Děkuji za seriozní odpovědi. Dana.

27.1.2015 10:49
rumbaba

XXX.XXX.219.2

Dobrý den chovám je mám kmen 1.2 a mám objednané vejce pokud byte měla zájem o kohouta na podzim určitě něco bude

Lonský kohout.

27.1.2015 12:04
percheron

XXX.XXX.70.94

Priviezol som kmen z Riedu. Historia je tažka smajlík sliepky maju povod rakusko. Kohut ma nemecky kruzok. Dve su modre kolumbie. Snad sa z nich nieco podari odchovat.

28.1.2015 20:08
ovecka

XXX.XXX.31.130

percheron napsal(a):
Priviezol som kmen z Riedu. Historia je tažka smajlík sliepky maju povod rakusko. Kohut ma nemecky kruzok. Dve su modre kolumbie. Snad sa z nich nieco podari odchovat.

S Vámi jsem Peter v mailovém kontaktu - výměna černě lemovaných. Vaše žluté jsou na moje určitě nepříbuzné. Dana.

29.1.2015 07:29
percheron

XXX.XXX.70.94

Aj som si myslel ze ste to vy smajlík jasne to sa este dohodneme. Ja teraz este sliepocky moc nezeniem nech radsej nesu v spravny cas. Urcite sa dohodneme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík