Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2009 16:02
pajda1

XXX.XXX.107.70

Syn si pozval kamarády - kluky kolem 20 let, kteří naprosto netušili, kde a jak bydlíme. Průběh návštěvy:

Jééé, kohout!!!!

23.7.2009 16:03
pajda1

XXX.XXX.107.70

pajda1 napsal(a):
Syn si pozval kamarády - kluky kolem 20 let, kteří naprosto netušili, kde a jak bydlíme. Průběh návštěvy:

Jééé, kohout!!!!

Ježíš, kachničkýýýý!!!!!

23.7.2009 16:04
pajda1

XXX.XXX.107.70

pajda1 napsal(a):
Ježíš, kachničkýýýý!!!!!

A poslední zvolání, po kterém jsme odpadli:

Týýýý vole, LABUTĚ!!!!!

23.7.2009 22:16
ambra

XXX.XXX.12.143

pajda1 napsal(a):

Týýýý vole, LABUTĚ!!!!!

Tak to jsem odpadla taky To nemá chybu

24.7.2009 15:56
kittikit

XXX.XXX.54.237

ambra napsal(a):
Tak to jsem odpadla taky To nemá chybu

Připadá mi to jak v Ranči U zelené sedmy

24.7.2009 16:07
lavacca

XXX.XXX.1.3

kittikit napsal(a):
Připadá mi to jak v Ranči U zelené sedmy

ty ,,labutě´´ mě teda dostaly.

Ale já se ničemu nedivím - vždyť ony městské děti ani neví, jak vypadá normální malé kuře/kachně/house. Některá ani to, že se líhnou a ne, že se rodí.

U nás na OA v zeměpisu spousta lidí PĚSTOVALA ovce, skot i prasata. Asi nejvtipnější bylo, že polovině lidí nepřišlo vůbec divný čemu se tak s profesorem směju.

24.7.2009 21:42
peter z bratislavy

XXX.XXX.84.136

lavacca napsal(a):
ty ,,labutě´´ mě teda dostaly.

Ale já se ničemu nedivím - vždyť ony městské děti ani neví, jak vypadá normální malé kuře/kachně/house. Některá ani to, že se líhnou a ne, že se rodí.

U nás na OA v zeměpisu spousta lidí PĚSTOVALA ovce, skot i prasata. Asi nejvtipnější bylo, že polovině lidí nepřišlo vůbec divný čemu se tak s profesorem směju.

Moja malá neter si donedávna myslela, že kura z mraziaceho pultu s hypermarkete bolo niekde vyrobené, asi ako nanukova torta.

Takže si nerobím žiadne ilúzie o ich predstavách ako asi vznikli.
Stačí, keď sa ma niekto opýta, či aj niektoré zriedkavé druhy hydiny (Lafelšky, Ayam cemani,) resp. zlaté, alebo diamantové bažanty znášajú vajíčka. Moja otázka znie \" A ako by sa asi rozmnožovali?\"

26.7.2009 23:46
janas

XXX.XXX.157.71

pajda1 napsal(a):

Týýýý vole, LABUTĚ!!!!!

Super koupaliště pro husy -labutě taky by jsem odpadla

27.7.2009 12:50
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

janas napsal(a):
Super koupaliště pro husy -labutě taky by jsem odpadla

Jo, to koupaliště se mi taky moc líbí - a hlavně by se mým husám taky hodilo !

A ještě přihodím svoji historku s lufťákama. Chodil si chlapec tak 9-10 let starý s konvičkou pro mlíko. Jednou jsem se opozdila, nebo si přišel dřív a zastihl mě při dojení sedět pod krávou. S neskrývaným úžasem pozoroval tu vemeno, tu nacpaný bachor, v hlavě mu to zašrotovalo a prohlásil: " To má fakt plný břicho mlíka ?" Asi měl představu, že vemeno je takový vypouštěcí ventil, nebo co

27.7.2009 14:18
darkangelone

XXX.XXX.5.52

jirinajanickova napsal(a):
Jo, to koupaliště se mi taky moc líbí - a hlavně by se mým husám taky hodilo !

A ještě přihodím svoji historku s lufťákama. Chodil si chlapec tak 9-10 let starý s konvičkou pro mlíko. Jednou jsem se opozdila, nebo si přišel dřív a zastihl mě při dojení sedět pod krávou. S neskrývaným úžasem pozoroval tu vemeno, tu nacpaný bachor, v hlavě mu to zašrotovalo a prohlásil: " To má fakt plný břicho mlíka ?" Asi měl představu, že vemeno je takový vypouštěcí ventil, nebo co

U zmanych bol nanavsteve chalanisko z nemecka. Prisiel zrovna v case ked sa sli vyoravat zemiaky. S velkym uzasom sa cudoval ze nepotrebuju na to rebrik lebo si myslel ze zemiaky rastu na stromoch Dnesna mladez si naozaj asi mysli ze jedlo sa asi len tak vyskytne v obchode a ze obchod to dovezie z ineho obchodu ale o povode nemaju vobec sajnu, myslim ze by bolo na svete asi viac vegetarianov keby vedeli ze take kuriatko je mala zlta gulicka so zobacikom co robi piii piii

27.7.2009 14:48
pajda1

XXX.XXX.107.70

darkangelone napsal(a):
U zmanych bol nanavsteve chalanisko z nemecka. Prisiel zrovna v case ked sa sli vyoravat zemiaky. S velkym uzasom sa cudoval ze nepotrebuju na to rebrik lebo si myslel ze zemiaky rastu na stromoch Dnesna mladez si naozaj asi mysli ze jedlo sa asi len tak vyskytne v obchode a ze obchod to dovezie z ineho obchodu ale o povode nemaju vobec sajnu, myslim ze by bolo na svete asi viac vegetarianov keby vedeli ze take kuriatko je mala zlta gulicka so zobacikom co robi piii piii

A nebo míň - kdyby zjistili, že kohout klove.

Vždycky říkám, že kůň z Popelky byl nádherné romantické zvířátko do té doby, než někomu stoupnul na nohu

27.7.2009 16:27
uska

XXX.XXX.253.239

pajda1 napsal(a):

Vždycky říkám, že kůň z Popelky byl nádherné romantické zvířátko do té doby, než někomu stoupnul na nohu

K nám chodí již 3 roky děti s paní učitelkou pozorovat a krmit zvěřinec. Jde o postižené děti. Jsou úžasní a dělají pokroky v jejich nelehkém učení. Prý největší trest by byl - zákaz návštěv u nás.
O těchto návštevách se dozvěděli i v normální základní škole a měli na mě speciální dotaz. Zda bych nemohla pozvat děti v době, kdy se budou klubat kuřátka. Stalo se a pro většinu to byl ŠOK.
Následovaly otázky typu - proč máte ta kuřata tak malá ? Mamka kupuje kuřata v obchodě k obědu a ty jsou tááák veliké !!! To musí být pořádné vejce, aby to kupované kuře se do něj vešlo
V jednom měly pravdu - kupovaný kilový broiler se nazývá KUŘE a já svým prckům vylezlých ze skořápky taky říkám KUŘE.

A to jsou děti s vesnické školy, co potom chudáci městské děti ? Je vidět, že i na dědinách toho zvířectva ubývá.
Ludmila

28.7.2009 07:21
kovbojicek

XXX.XXX.157.153

pajda1 napsal(a):

to je geniální hláška

28.7.2009 14:58
pajda1

XXX.XXX.107.70

uska napsal(a):
K nám chodí již 3 roky děti s paní učitelkou pozorovat a krmit zvěřinec. Jde o postižené děti. Jsou úžasní a dělají pokroky v jejich nelehkém učení. Prý největší trest by byl - zákaz návštěv u nás.
O těchto návštevách se dozvěděli i v normální základní škole a měli na mě speciální dotaz. Zda bych nemohla pozvat děti v době, kdy se budou klubat kuřátka. Stalo se a pro většinu to byl ŠOK.
Následovaly otázky typu - proč máte ta kuřata tak malá ? Mamka kupuje kuřata v obchodě k obědu a ty jsou tááák veliké !!! To musí být pořádné vejce, aby to kupované kuře se do něj vešlo
V jednom měly pravdu - kupovaný kilový broiler se nazývá KUŘE a já svým prckům vylezlých ze skořápky taky říkám KUŘE.

A to jsou děti s vesnické školy, co potom chudáci městské děti ? Je vidět, že i na dědinách toho zvířectva ubývá.
Ludmila

Pamatuji si, jak kdysi můj - tehdy pětiletý syn - prohlásil na celý obchod: "Mamí, ale ty prodavačky se naběhají. To musí být fofr, aby stihli balit, když si kuře krkne..." teprve po chvíli mi došlo, že nikdy živé kuře neviděl a stojí nad balíčkem kuřecích krků Dneska už kuře pozná, naštěstí. Nevím, co by z něj v těch jeho 18 vypadlo.

29.7.2009 09:07
ovecka

XXX.XXX.26.132

uska napsal(a):

Ludmila

Mám podobný postřeh z výstavy v Horš. Týně. Spousta dětí, hladí si berana mají z toho větší zážitek než z domu smíchu. Přichází cca 20letá slečna s přítelem ke zwartblovi. ,, Jé beránek, pocem, na , ..." BÉÉ! na to beran. Šok, úžas slečny: " jé, on bečí! Jé a on čůrá!" Odchází k suffolkům, kde si hladí berana, který stojí a nakrucuje se.Pak běží za přítelem a hrdě volá: " Jé, já jsem si ho hladila, hladila jsem berana!" Asi je to opravdu hodně dávno, co jsme měli na každé vsi domácí zvířata. Dana

11.8.2009 14:52
deaf lukas

XXX.XXX.235.19

kovbojicek napsal(a):
to je geniální hláška

Taky se přidám
Jedna spolužačka před pár lety, kdy jsme chodili do střední školy, mi řekla: "Slepice potřebují kohouta, aby nakladly vajíčka. Bez kohouta by nekladly vajíčka." Měl jsem výbuch smích Já jsem jí říkal: "Kladou vajíčka i když nemají kohouta!". Spolužačka nechápala, že proč nesou vajíčka. Třídní učitelka vysvětlovala, že to se dělají podobně jako menstruace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík