Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2009 08:58
rybka

XXX.XXX.136.139

Dobrý den chovatelé. Prosím nepomohl by mi někdo z Vás získat kontakt na chovatele krůt plemene NARANGANSET. Měla bych zájem o koupi. Děkuji EvaP.

4.8.2009 11:29
agria

XXX.XXX.227.68

rybka napsal(a):
Dobrý den chovatelé. Prosím nepomohl by mi někdo z Vás získat kontakt na chovatele krůt plemene NARANGANSET. Měla bych zájem o koupi. Děkuji EvaP.

Zkuste zkontaktovat někoho z klubu chovatelů krůt a perliček. Možná, že Vám poradí.

4.8.2009 12:25
rybka

XXX.XXX.136.139

agria napsal(a):
Zkuste zkontaktovat někoho z klubu chovatelů krůt a perliček. Možná, že Vám poradí.

Děkuji, už se stalo, ale tady na ifaunu chodí daleko více chovatelů, kteří ani členy klubu nejsou a třeba tyto chovají. Nezná někdo z Vás p. Kubečku z Bruntálu, údajně také krůty chová.

4.8.2009 14:12
rybka

XXX.XXX.136.139

rybka napsal(a):
Děkuji, už se stalo, ale tady na ifaunu chodí daleko více chovatelů, kteří ani členy klubu nejsou a třeba tyto chovají. Nezná někdo z Vás p. Kubečku z Bruntálu, údajně také krůty chová.

Pokud bych nesehnala Naraganset, mohlo by to být i pl. Česká divoká bíle lemovaná.

4.8.2009 19:23
uska

XXX.XXX.253.239

rybka napsal(a):

Evo, přijeď na kafe a já tě seznámím s p. Kubečkou.
Ludmila

Přidejte reakci

Přidat smajlík