hanys
napsal(a):
poradíte mi někdo? kuřátka araukan odvodila rodobarvá vlaška
1
hanys
napsal(a):
1
všimněte si, že vlaška začala přepeřovat a shodila ocasní pera, a je jak bezocasé araukany
hanys
napsal(a):
všimněte si, že vlaška začala přepeřovat a shodila ocasní pera, a je jak bezocasé araukany
2
lavacca
napsal(a):
Trochu vás opravím - odvodila Vám je KOROPTVÍ vlaška.
pro učení kuřat by to chtělo detailnější fotky - pošlete mi je na mal: lavacca@seznam.cz a pokusím se vám ty prcky určit.
Jinak nám běhá po sadu kříženka vlaška koroptví x araukana - foto přikládám.
vlas
napsal(a):
Nevím, kde jste přišla na to že je to koroptví, už krční závěs říká že se jedná o rodobarvou.( i když s nežádoucími zlatými lemy na zádech a chybějícím žíháním)
Chcete mi říct, že máme doma samé slepičky rodobarvé, ačkoli nám přijely z líhně jako koroptví?
lavacca
napsal(a):
Chcete mi říct, že máme doma samé slepičky rodobarvé, ačkoli nám přijely z líhně jako koroptví?
nebo tahle slípka vlaška x araukana vypadá spíš jako rodobarvá než koroptví vlaška?
vlas
napsal(a):
Kuřátka araukany pšeničné co jste vyfotila jsou ještě malá, ale kohoutci mají černé nebo modré peří na prsou. Slepičky sv.hnědé. To už by nyní po prohlídnutí pr.peří na prsou býp poznat.
vím, že z fotek je to těžké poznat, ale kdybyste zahlédli aspoň něco jistě, byla bych Vám vděčná. foto 1
hanys
napsal(a):
vím, že z fotek je to těžké poznat, ale kdybyste zahlédli aspoň něco jistě, byla bych Vám vděčná. foto 1
2
hanys
napsal(a):
hm na těch fotkách není nic vidět - achjo
hele a co ty rozdíly ve zbarvení - jedna je skoro bíla a druhá je hodně hnědá