hortova
napsal(a):
Dobrý den, ráda bych si na jařa pořídila několik jedinců tohoto plemene, ale bohužel nikde nemohu sehnat inzeráty s nabídkou. Není zde třeba nějáký chovatel nebo někdo kdo ví kde je sehnat?
Děkuji
Ja ich chovám a liahnem, ale vy bývate veľmi ďaleko tak vám nemôžem asi poslúžiť. Krokodíl
tom147
napsal(a):
a okdial je zo SR alebo CR???
Krokodíl je zo Senice. Boli časy keď si Krokodíl odrábal vojnu v SEPAP-e Štětí. V tej dobe by nebol problém. Ja nezasielam vajcia, zvyčajne sa dohodnem na prevzatie na burze alebo ak potrebujem prídem si pre ne. Prajem veselého Silvestra a všetko dobré v novom roku. Krokodíl
krokodil
napsal(a):
Krokodíl je zo Senice. Boli časy keď si Krokodíl odrábal vojnu v SEPAP-e Štětí. V tej dobe by nebol problém. Ja nezasielam vajcia, zvyčajne sa dohodnem na prevzatie na burze alebo ak potrebujem prídem si pre ne. Prajem veselého Silvestra a všetko dobré v novom roku. Krokodíl
Zdravím, chovám síce češky, ale kedže som z Myjavy, a tu je móda nosiť za klobukom biele kosierky, nedal by sa od Krokodíla kupiť kohút? Nemusí byť hneď, a nemusí byť v iných znakoch dokonalí. alebo k jari zopár kureniec.. Senica je blízko.
mojtech
napsal(a):
Zdravím, chovám síce češky, ale kedže som z Myjavy, a tu je móda nosiť za klobukom biele kosierky, nedal by sa od Krokodíla kupiť kohút? Nemusí byť hneď, a nemusí byť v iných znakoch dokonalí. alebo k jari zopár kureniec.. Senica je blízko.
Zdravím Myjavu. Nie je problém na jar kurence. Teraz mám iba jedného kohúta a toho by som nerád ošklbal. Liahnuť začínam vo februári. Na profile mám kontakt. Krokodíl
Uživatel s deaktivovaným účtem

hortova
napsal(a):
Byla bych ráda i za tento kontak. Děkuji
co nikto nechova leghornky??? ked tu nikto nedava fotky svojich sliepok,,na to tu je to moderovane forum,,ked nechcete davat sem fotky tak piste do nemoderovanej diskusii,,,

uska
napsal(a):
Naprostý SOUHLAS !!!!!!!!!!!!!!
zopar fotiek som nasiel na nete pre tych ktory nevedia ako vypada leghornka,,ale asi budu vediet vsetci:))) kedze tu nikto nedal ziadne fotky svojich leghorniek?

napsal(a):
zopar fotiek som nasiel na nete pre tych ktory nevedia ako vypada leghornka,,ale asi budu vediet vsetci:))) kedze tu nikto nedal ziadne fotky svojich leghorniek?
tu je sliepka leghornky:) to je odfotene na niakej vystave,,

napsal(a):
tu je sliepka leghornky:) to je odfotene na niakej vystave,,
a este jeden hybridny kohutik leghornky,,

krokodil
napsal(a):
Ja ich chovám a liahnem, ale vy bývate veľmi ďaleko tak vám nemôžem asi poslúžiť. Krokodíl
tak preco neukazete aky mate chov,krdel? jaby som bol tiez velmi zvedavy na vase leghornky,

napsal(a):
a este jeden hybridny kohutik leghornky,,
este pridam niake fotky co som nasiel na nete,leghorniek

napsal(a):
este pridam niake fotky co som nasiel na nete,leghorniek
1,

napsal(a):
2,detail hlavy,pekna
3,zlta leghornka kohut

napsal(a):
tak preco neukazete aky mate chov,krdel? jaby som bol tiez velmi zvedavy na vase leghornky,
Čo sa týka toho hybridného kohútika- táto hydina bola v tých časoch neprekonaná a samotné nosnice tohoto hybrida ktorého názov bol Shaver-Starcros 288 si schopnosť znášať velké, kvalitné biele vajíčka a dosť vysokú znášku zachovávali do vysokého veku. Keď som odchádzal na vojenčinu tak som mojej mame nechal v krdli okrem iného aj 5 sliepok tohoto hybrida, ktoré mali v tom čase tri roky / doba čo sme ich mali doma/. Po mojom návrate ešte behali po dvore tri obrovské sliepky z nabok preklopeným hrebeňom, pazúrikmi dlhými asi 5 cm a mama na ne nedala dopustiť. Posledná odišla z tohoto sveta vo veku minimálne 9 rokov, ale to sme ju mali len ako raritu. Plemená z obrovským listovým hrebeňom ma vždy fascinovali a na také leghornky, minorky či vlašky sa dokážem vždy pozerať z obdivom.
luxdkas
napsal(a):
Táto sliepka vyzerá ako naša leghornka...my sme si kúpili na vajcia 5 sliepok leghorniek... Sú naOzaj veľmi KráSNé....!
Tu prikládám fotku naších a aa kohúta , ale kohút nie je leghorn ale kríženec...ale aj tak je peKNý...
luxdkas
napsal(a):
Tu prikládám fotku naších a aa kohúta , ale kohút nie je leghorn ale kríženec...ale aj tak je peKNý...
a Kohút kríženec...