Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2009 13:33
hortova

XXX.XXX.240.130

Dobrý den, ráda bych si na jařa pořídila několik jedinců tohoto plemene, ale bohužel nikde nemohu sehnat inzeráty s nabídkou. Není zde třeba nějáký chovatel nebo někdo kdo ví kde je sehnat?
Děkuji

31.12.2009 14:00
krokodil

XXX.XXX.149.77

hortova napsal(a):
Dobrý den, ráda bych si na jařa pořídila několik jedinců tohoto plemene, ale bohužel nikde nemohu sehnat inzeráty s nabídkou. Není zde třeba nějáký chovatel nebo někdo kdo ví kde je sehnat?
Děkuji

Ja ich chovám a liahnem, ale vy bývate veľmi ďaleko tak vám nemôžem asi poslúžiť. Krokodíl

31.12.2009 14:54
hortova

XXX.XXX.12.250

krokodil napsal(a):
Ja ich chovám a liahnem, ale vy bývate veľmi ďaleko tak vám nemôžem asi poslúžiť. Krokodíl

Asi ano, jsem ze severních čech, předpokládám, že vy ze Slovenska, škoda.

31.12.2009 16:03
tom147

XXX.XXX.131.94

krokodil napsal(a):

ak sa mozem spitat okdial ste krokodile?? ja bi som mal zaujem o par nasadovich vajec ..ja som zo zilinske kraja

31.12.2009 16:08
lk

XXX.XXX.134.242

tom147 napsal(a):
ak sa mozem spitat okdial ste krokodile?? ja bi som mal zaujem o par nasadovich vajec ..ja som zo zilinske kraja

mám kontakt na chovatele který zasílá nás.vejce pokud máte dám kontakt nevim zda dělá kuřata

31.12.2009 16:18
tom147

XXX.XXX.131.94

lk napsal(a):
mám kontakt na chovatele který zasílá nás.vejce pokud máte dám kontakt nevim zda dělá kuřata

a okdial je zo SR alebo CR???

31.12.2009 16:37
krokodil

XXX.XXX.149.77

tom147 napsal(a):
a okdial je zo SR alebo CR???

Krokodíl je zo Senice. Boli časy keď si Krokodíl odrábal vojnu v SEPAP-e Štětí. V tej dobe by nebol problém. Ja nezasielam vajcia, zvyčajne sa dohodnem na prevzatie na burze alebo ak potrebujem prídem si pre ne. Prajem veselého Silvestra a všetko dobré v novom roku. Krokodíl

1.1.2010 11:59
hortova

XXX.XXX.12.250

lk napsal(a):

Byla bych ráda i za tento kontak. Děkuji

4.1.2010 13:56

krokodil napsal(a):
Krokodíl je zo Senice. Boli časy keď si Krokodíl odrábal vojnu v SEPAP-e Štětí. V tej dobe by nebol problém. Ja nezasielam vajcia, zvyčajne sa dohodnem na prevzatie na burze alebo ak potrebujem prídem si pre ne. Prajem veselého Silvestra a všetko dobré v novom roku. Krokodíl

Zdravím, chovám síce češky, ale kedže som z Myjavy, a tu je móda nosiť za klobukom biele kosierky, nedal by sa od Krokodíla kupiť kohút? Nemusí byť hneď, a nemusí byť v iných znakoch dokonalí. alebo k jari zopár kureniec.. Senica je blízko.

5.1.2010 13:36
krokodil

XXX.XXX.149.77

mojtech napsal(a):
Zdravím, chovám síce češky, ale kedže som z Myjavy, a tu je móda nosiť za klobukom biele kosierky, nedal by sa od Krokodíla kupiť kohút? Nemusí byť hneď, a nemusí byť v iných znakoch dokonalí. alebo k jari zopár kureniec.. Senica je blízko.

Zdravím Myjavu. Nie je problém na jar kurence. Teraz mám iba jedného kohúta a toho by som nerád ošklbal. Liahnuť začínam vo februári. Na profile mám kontakt. Krokodíl

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2010 15:46

hortova napsal(a):
Byla bych ráda i za tento kontak. Děkuji

co nikto nechova leghornky??? ked tu nikto nedava fotky svojich sliepok,,na to tu je to moderovane forum,,ked nechcete davat sem fotky tak piste do nemoderovanej diskusii,,,

21.1.2010 16:03
uska

XXX.XXX.253.239

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
co nikto nechova leghornky??? ked tu nikto nedava fotky svojich sliepok,,na to tu je to moderovane forum,,ked nechcete davat sem fotky tak piste do nemoderovanej diskusii,,,

Naprostý SOUHLAS !!!!!!!!!!!!!!

27.1.2010 20:00

uska napsal(a):
Naprostý SOUHLAS !!!!!!!!!!!!!!

zopar fotiek som nasiel na nete pre tych ktory nevedia ako vypada leghornka,,ale asi budu vediet vsetci:))) kedze tu nikto nedal ziadne fotky svojich leghorniek?

27.1.2010 20:02

zopar fotiek som nasiel na nete pre tych ktory nevedia ako vypada leghornka,,ale asi budu vediet vsetci:))) kedze tu nikto nedal ziadne fotky svojich leghorniek?

tu je sliepka leghornky:) to je odfotene na niakej vystave,,

27.1.2010 20:03

a este jeden hybridny kohutik leghornky,,

27.1.2010 20:06

krokodil napsal(a):

tak preco neukazete aky mate chov,krdel? jaby som bol tiez velmi zvedavy na vase leghornky,

29.1.2010 17:51

a este jeden hybridny kohutik leghornky,,

este pridam niake fotky co som nasiel na nete,leghorniek

29.1.2010 17:52

este pridam niake fotky co som nasiel na nete,leghorniek

1,

29.1.2010 17:53

1,

2,detail hlavy,pekna

29.1.2010 17:53

2,detail hlavy,pekna

3,zlta leghornka kohut

29.1.2010 17:54

3,zlta leghornka kohut

5,

29.1.2010 17:55

5,

7,

29.1.2010 17:55

7,

8,

30.1.2010 08:50
zbosace

XXX.XXX.12.112

tak preco neukazete aky mate chov,krdel? jaby som bol tiez velmi zvedavy na vase leghornky,

Čo sa týka toho hybridného kohútika- táto hydina bola v tých časoch neprekonaná a samotné nosnice tohoto hybrida ktorého názov bol Shaver-Starcros 288 si schopnosť znášať velké, kvalitné biele vajíčka a dosť vysokú znášku zachovávali do vysokého veku. Keď som odchádzal na vojenčinu tak som mojej mame nechal v krdli okrem iného aj 5 sliepok tohoto hybrida, ktoré mali v tom čase tri roky / doba čo sme ich mali doma/. Po mojom návrate ešte behali po dvore tri obrovské sliepky z nabok preklopeným hrebeňom, pazúrikmi dlhými asi 5 cm a mama na ne nedala dopustiť. Posledná odišla z tohoto sveta vo veku minimálne 9 rokov, ale to sme ju mali len ako raritu. Plemená z obrovským listovým hrebeňom ma vždy fascinovali a na také leghornky, minorky či vlašky sa dokážem vždy pozerať z obdivom.

17.7.2011 12:40
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Táto sliepka vyzerá ako naša leghornka...my sme si kúpili na vajcia 5 sliepok leghorniek...:-)) Sú naOzaj veľmi KráSNé....!:-):-))

5.8.2011 11:37
luxdkas

XXX.XXX.1.101

luxdkas napsal(a):
Táto sliepka vyzerá ako naša leghornka...my sme si kúpili na vajcia 5 sliepok leghorniek...:-)) Sú naOzaj veľmi KráSNé....!:-):-))

Tu prikládám fotku naších a aa kohúta , ale kohút nie je leghorn ale kríženec...ale aj tak je peKNý...:-)

5.8.2011 11:39
luxdkas

XXX.XXX.1.101

luxdkas napsal(a):
Tu prikládám fotku naších a aa kohúta , ale kohút nie je leghorn ale kríženec...ale aj tak je peKNý...:-)

a Kohút kríženec...:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík