Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2010 01:21
wanda

XXX.XXX.159.148

prosím sháním vyandotky, né zdrobnělé. Můžete mi poradit. Velmi děkuji. Nejlépe okolí Brna. Ale není podmínkou.

7.2.2010 16:57
peter z bratislavy

XXX.XXX.152.242

wanda napsal(a):
prosím sháním vyandotky, né zdrobnělé. Můžete mi poradit. Velmi děkuji. Nejlépe okolí Brna. Ale není podmínkou.

A prečo si nedáš inzerát do Inczerce, ale zbytočne tu zanešváruješ moderované forum?

9.2.2010 20:12
goral666

XXX.XXX.209.10

peter z bratislavy napsal(a):
A prečo si nedáš inzerát do Inczerce, ale zbytočne tu zanešváruješ moderované forum?

Čo tak z hurta Peter?
Možno, by to chcelo spýtať sa prečo práve wyandotka veľká.
Mimochodom Peter, na čo sa môžu z Vášho chovu záujemci tešiť, čo ponúknete aké kuriatka v tejto sezóne k odpredaju?

10.2.2010 18:02
peter z bratislavy

XXX.XXX.152.242

goral666 napsal(a):

Čo tak z hurta Peter?
Mimochodom Peter, na čo sa môžu z Vášho chovu záujemci tešiť, čo ponúknete aké kuriatka v tejto sezóne k odpredaju?

Zhurta preto, lebo hocikoho napadne hocičo a dá to hocikde a potom je z toho guľáš a stáva sa to tu neprehľadné. Každá rubrika má svoje určenie a moderka je na vkladanie príspevkov hlavne s fotografiami. Keď niekto potrebuje niečo kúpiť, na to je inzercia.

A čo sa týka mňa, tak som ešte ani len nezačal zbierať násadové vajcia, hoci chovné hejná už mám mesiac rozdelene a Araukany ostrihané. vďake tejto zime je to bieda so znáškou. Tento rok nebudem liahnuť žiadnu exotiku, ale len Araucany, Laflešky, Maransky, Oravky a bažanty zlaté, diamantové a príp aj strieborné.
Uvažujem nad kupou novej veľkej liahne Brinsea OvaEasy 380, keďže Bios Midi je už v dôchdokovom veku a nikto nevie, dokedy ešte vydrží.

Ešte sa pokúšam zohnať násadové vajcia Cholmogorských husí (ruské nár. plemeno) priamo z Ruska, len je to dosť zložité. Článok o nich práve vyšiel v slovenskom Chovateli č. 2/10. Poslal som ho aj do redakcie FAUNy na zverejnenie, ale neviem či ho uverejnia. Zatiaľ mi nedali vedieť.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.2.2010 18:04

Zhurta preto, lebo hocikoho napadne hocičo a dá to hocikde a potom je z toho guľáš a stáva sa to tu neprehľadné. Každá rubrika má svoje určenie a moderka je na vkladanie príspevkov hlavne s fotografiami. Keď niekto potrebuje niečo kúpiť, na to je inzercia.

A čo sa týka mňa, tak som ešte ani len nezačal zbierať násadové vajcia, hoci chovné hejná už mám mesiac rozdelene a Araukany ostrihané. vďake tejto zime je to bieda so znáškou. Tento rok nebudem liahnuť žiadnu exotiku, ale len Araucany, Laflešky, Maransky, Oravky a bažanty zlaté, diamantové a príp aj strieborné.
Uvažujem nad kupou novej veľkej liahne Brinsea OvaEasy 380, keďže Bios Midi je už v dôchdokovom veku a nikto nevie, dokedy ešte vydrží.

Ešte sa pokúšam zohnať násadové vajcia Cholmogorských husí (ruské nár. plemeno) priamo z Ruska, len je to dosť zložité. Článok o nich práve vyšiel v slovenskom Chovateli č. 2/10. Poslal som ho aj do redakcie FAUNy na zverejnenie, ale neviem či ho uverejnia. Zatiaľ mi nedali vedieť.

su to krasne husky maju zachovany pud sedenia vajec,ci nie?

10.2.2010 18:18
peter z bratislavy

XXX.XXX.152.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
su to krasne husky maju zachovany pud sedenia vajec,ci nie?

Vysedia si samé, len ich znáška je nízka.
poslal som Ti ten clanok extra mailom.

Peter

10.2.2010 18:32

Vysedia si samé, len ich znáška je nízka.
poslal som Ti ten clanok extra mailom.

Peter

dik idem si ho precitat,,

10.2.2010 18:34

dik idem si ho precitat,,

mate aj pekne australky,len skoda ze ste daleko,hned by som bral nasadove vajicka,,

11.2.2010 15:56

goral666 napsal(a):

Čo tak z hurta Peter?

1,

17.2.2010 21:00
wanda

XXX.XXX.159.148

1,

Velmi děkuji za fotky, a hodně mě mrzí nepříjemné napadání ze strany asi hodně nafoukaného člověka. Já jsem nepotřebovala kontakt ke koupi, ale k tomu, jet se tam podívat, získat informace, zkušenosti. Dovědět se něco víc o tomto plemeni, protože se mi velmi zalíbilo. A všude jsem našla jen chovatele zakrslých slepiček. V mém okolí. takže pefo velmi děkuji za fotku.Pochopení a ochotu. Jsou moc pěkné.Ty jsou vaše, nebo je to obrázek od někoho? Děkuji S.

17.2.2010 22:07
honzauta

XXX.XXX.51.27

wanda napsal(a):
Velmi děkuji za fotky, a hodně mě mrzí nepříjemné napadání ze strany asi hodně nafoukaného člověka. Já jsem nepotřebovala kontakt ke koupi, ale k tomu, jet se tam podívat, získat informace, zkušenosti. Dovědět se něco víc o tomto plemeni, protože se mi velmi zalíbilo. A všude jsem našla jen chovatele zakrslých slepiček. V mém okolí. takže pefo velmi děkuji za fotku.Pochopení a ochotu. Jsou moc pěkné.Ty jsou vaše, nebo je to obrázek od někoho? Děkuji S.

Já bych také poprosil o kontakt na chovatele wayndotek velkých, stříbrných, tentokrát v okolí Náchoda, Královehradeckém kraji. Děkuji Honza

17.2.2010 22:10

honzauta napsal(a):
Já bych také poprosil o kontakt na chovatele wayndotek velkých, stříbrných, tentokrát v okolí Náchoda, Královehradeckém kraji. Děkuji Honza

Asi Vám nepomôžem ale veľké vyandotky strieborné čierno lemované som videl na Podvihorlatskj výstave v Michalovciach. Nepamättám si kto ich vystavoval, no možno to nájdem.Boli fakt pekné.

18.2.2010 18:53
peter z bratislavy

XXX.XXX.152.242

wanda napsal(a):

Tak pekne ďakujem Wande za novy titul "asi hodně nafoukaného člověka".
Už sem prispievam peknyých pár rokov, ale takto ma ešte nikto nepoctil.

Wanda držím Ti palce, nech zoženieš tie veľké strieborné wyandotky, ale na to je naozaj "INZERCE". Pokiaľ by mali takú znášku ako sú pekné a ľúbive, tak už by ich choval skoro každý.

18.2.2010 23:10
goral666

XXX.XXX.209.10

honzauta napsal(a):

Písal som siahodlhy prispevok na wyndotky sem Wande, ale bol asi piliš dlhý a nezožralo mi to. Vkladal som ho na 3x, ale dako sa nezadarilo. Nepíše od kiaľ pochadza, ale dlhé roky sa Wst venuje pr. Hrubeš Týnec nad Labem Bezručova 484 ,pr.Jaroslav Boukal ing. Kněževes153 ten sa venuje chovu Wzlata čierno lemovaná. Iste je ich aj viac, ale dvaja spomenutý sa im venujú dlhoročne v ČR. Peter mal 100 percentnú pravdu, aby ste od nich čo sa týka znášky zázraky nečakali, berte ich len ako doplnkove na potešenie oka ak sa chcete venovať čistokrvnej hydine zvolte si jednoduhšie plemeno i keď rozširenejšiu základňu, by si W istotne zaslúžili.

18.2.2010 23:39
goral666

XXX.XXX.209.10

Tak pekne ďakujem Wande za novy titul "asi hodně nafoukaného člověka".
Už sem prispievam peknyých pár rokov, ale takto ma ešte nikto nepoctil.

Wanda držím Ti palce, nech zoženieš tie veľké strieborné wyandotky, ale na to je naozaj "INZERCE". Pokiaľ by mali takú znášku ako sú pekné a ľúbive, tak už by ich choval skoro každý.

Peter netreba to brať tak tragicky, hovrí sa -za dobrotu na žobrotu-v tomto prípade to platí na to tata. Za to množstvo rád, informácii,obrázkov si také pomenovanie nezaslúžil. Keby bol naozaj takí istotne, by sme sa nestretli s jeho príspevkami a nechal, by si svoje skúsenosti pre seba a ani toľké zvieratá, by sa k chovateľom nedostali čo sa týka malopočetnosti chovu v SR, ale dovolím si napísať i v ČR. Nepoznáme sa osobne, ale jeho odchov pravidelne je možné stretať na výstavách. Myslíte, že nafúkaný človek poradí, pomôže? Koľký chovajú ani slovka nenapíšu, kde to poradiť!, tobôž niečo odpredať zo svojho chovu? Také Cemani neviem či by ste na živo videli? Ja som ich videl vďaka nemu. Mohlo, by sa aj viac takých ´´nafúkaných´´ nájsť čo by z roka na rok niečo nové na chovateľský trh priniesol.

19.2.2010 13:34
honzauta

XXX.XXX.51.27

goral666 napsal(a):
Písal som siahodlhy prispevok na wyndotky sem Wande, ale bol asi piliš dlhý a nezožralo mi to. Vkladal som ho na 3x, ale dako sa nezadarilo. Nepíše od kiaľ pochadza, ale dlhé roky sa Wst venuje pr. Hrubeš Týnec nad Labem Bezručova 484 ,pr.Jaroslav Boukal ing. Kněževes153 ten sa venuje chovu Wzlata čierno lemovaná. Iste je ich aj viac, ale dvaja spomenutý sa im venujú dlhoročne v ČR. Peter mal 100 percentnú pravdu, aby ste od nich čo sa týka znášky zázraky nečakali, berte ich len ako doplnkove na potešenie oka ak sa chcete venovať čistokrvnej hydine zvolte si jednoduhšie plemeno i keď rozširenejšiu základňu, by si W istotne zaslúžili.

Děkuji za kontakty. Mně o žádnou užitkovost nejde. Honza

Neregistrovaný uživatel

19.2.2010 20:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.47

Dobry vecer pan Peter, pisete, ze budete liahnut okrem ineho aj bazanty diamantove. Chcel by som vediet, ci chovate prave alebo krizence. Ja by som potreboval dve kuricky bazanta diamantoveho, ale iba ak by boli prave. S pozdravom S. Valek

19.2.2010 21:33
wanda

XXX.XXX.159.148

goral666 napsal(a):
Peter netreba to brať tak tragicky, hovrí sa -za dobrotu na žobrotu-v tomto prípade to platí na to tata. Za to množstvo rád, informácii,obrázkov si také pomenovanie nezaslúžil. Keby bol naozaj takí istotne, by sme sa nestretli s jeho príspevkami a nechal, by si svoje skúsenosti pre seba a ani toľké zvieratá, by sa k chovateľom nedostali čo sa týka malopočetnosti chovu v SR, ale dovolím si napísať i v ČR. Nepoznáme sa osobne, ale jeho odchov pravidelne je možné stretať na výstavách. Myslíte, že nafúkaný človek poradí, pomôže? Koľký chovajú ani slovka nenapíšu, kde to poradiť!, tobôž niečo odpredať zo svojho chovu? Také Cemani neviem či by ste na živo videli? Ja som ich videl vďaka nemu. Mohlo, by sa aj viac takých ´´nafúkaných´´ nájsť čo by z roka na rok niečo nové na chovateľský trh priniesol.

Halo halo, prosím prosím nechci aby došlo k záměně, já jsem reagovala na to napadání, že mám jít do inzerce . Ale jinak za veškeré krásné a super a bezva rady, názory a kontakty velmi , velmi děkuji. Jsem opravdu na začátku a ve Vašich jménech se nevyznám.Neznám Vás osobně. A opravdu mě dost zamrzel ten odpich. Takže týkalo se to pouze toho odpálkování na inzerci, jsem od Brna. A tady opravdu ty slepičky nejsou. Ale dostala jsem už kontakt na severní Moravu. Přesto děkuji, i za Váš kontakt , doufám, že to teď napíšu správně Petře z Bratislavy, a pokud to přijmete tak máme vyrovnáno. Vy jste se pustil do mě, a já si to jen nenechala líbit. Víte jste plni nadšení a pravda neznalí, tak sháníte kde se dá. A tady na jihu opravdu mi chovatelé , které jsem oslovila neuměli poradit.
Tak doufám, že už se nebudete na mě zlobit, bylo mi to líto, a já Vám moc a moc držím pěsti ať zase něco pěkného dovezete a odchováte. Pa Van

19.2.2010 21:40
wanda

XXX.XXX.159.148

goral666 napsal(a):

Ahoj Já nevím, jak tě mohu oslovit, ale napíšu, že mě velmi mrzí, že ti to nevzalo ten dlouhý článek o vyandotkách. Pokud by jsi byl ochotný a mohl ho poslat na mou adresu budu velmi ráda, a doufám, že mi i ty promineš, že jsem na lítost, kterou mi způsobilo odpálkování mého nadšení reagovala, doufám, že zase né tak moc přísně. moje adresa je :1adnaw@seznam.cz , velmi , velmi děkuji pa van

20.2.2010 09:37
matoroj

XXX.XXX.112.91

1,

Veľmi pekne sfarbené sliepky a kohút

14.3.2010 19:21
kira

XXX.XXX.78.2

matoroj napsal(a):
Veľmi pekne sfarbené sliepky a kohút

Já mám tuto formu wyandotek ve zdrobnělé formě a taky na ně nedám dopustit.Zlaté slepičky.Teda stříbrné:-)

5.2.2011 20:52
brenda

XXX.XXX.159.149

Prosím o kontakt na Vás. Tedy, pokud to jsou vaše Vyandotky. Velmi děkuji K.

5.2.2011 22:17

nie ,to niesu moje to je fotka znetu,, ja chovam oravky ,,ale tu naokoli jeden chovatel ich choval aj osobne som sa bol nane pozriet,mal ich krasne ,tie wyandotky striebrolemovane,ale to bol uz 85rocny chovatel,choval aj tuluzske husi,aj ruanske kacky,,bronzove morky,zdrobnele velsumky,ale to uz bolo davno co som uneho bol asi 10rokov tak ani neviem ci este zije?

5.2.2011 22:20
brenda

XXX.XXX.159.149

Velmi děkuji za odpověĎ, u nás jsem zatím nenašla chovatele tohoto nádherného zbarvení, prosím nevíte někoho u Vás na slovensku? Moc děkuji.

5.2.2011 22:26

sklamem vas ale viac tohto plemena nepoznam,chovatelov,,vacsinou chovaju zdrobnelu formu,, a ako som sa dozvedel tak tento rok liahnu unas iba zdrobnele wyandotky,aj to v obmedzenom mnozstve,,

5.2.2011 22:34

nieco som vam predsa nasiel ale neviem ci to nebude pre vas daleko,,inzerat na stranke www.bazos.sk zvierata-hydina 2strana wyandotky velke biele a wyandotky zlate velke kohutov aj sliepky ,aj nasadove vajicka aj kuriatka na predaj tam pisu pozri te si ten inzerat,,su to piestany

6.2.2011 04:20
maxim453

XXX.XXX.253.235

kira napsal(a):
Já mám tuto formu wyandotek ve zdrobnělé formě a taky na ně nedám dopustit.Zlaté slepičky.Teda stříbrné:-)

Zdravím,můžete mi sdělit nějaký kontakt na Vás.Měl bych zájem o násadová vejce,případně něco z odchovu na osvěžení krve,děkuji! E-mail: Capek.Jard@seznam.cz

6.2.2011 10:01
borokoz

XXX.XXX.125.77

Dobrý den ,také sháním vyandotky stříbrné,černě lemované.Už jsem obvolala kde koho a nic.Chtěla jsem také větší,ale vezmu i zdrobnělé.Vůbec jsem netušila,že je tak obtížné sehnat u nás čistokrevné slepičky.Takže jdu znovu pročíst inzeráty.Kdyby náhodou někdo věděl,tak se prosím ozvěte--dujsikovarenata@centrum.cz-------děkuji borokoz
PS.nejlépe kraj pardubický,olomoucký,jihomoravský

6.2.2011 15:03
kira

XXX.XXX.176.26

Ráda bych poskytla vejce , ale jeden hodný podvraťák:-( , mě zakousl kohouta . Mám po kuřátkách.smajlík Leda bych někde sehnala náhradu.Mám jen kohouta z loňska , ale není do chovu je špatně barevný.Po něm kuřátka nechci. Jsem od Uherského Hradiště, tak jestli něco seženu ozvu se.kontakt na mě je tkadleckovav@seznam.cz.

6.2.2011 16:12
kira

XXX.XXX.176.26

kira napsal(a):
Ráda bych poskytla vejce , ale jeden hodný podvraťák:-( , mě zakousl kohouta . Mám po kuřátkách.smajlík Leda bych někde sehnala náhradu.Mám jen kohouta z loňska , ale není do chovu je špatně barevný.Po něm kuřátka nechci. Jsem od Uherského Hradiště, tak jestli něco seženu ozvu se.kontakt na mě je tkadleckovav@seznam.cz.

Teď je na s-bazaru inzerát , že někdo líhne ve Znojmě wyandotky stříbrné, jen nevím jestli zdrobnělé nebo velké.Není tam nic napsané.Kontakt - líneň Jiří Moučka tel 602 446 011

17.2.2011 20:20
kikosandr

XXX.XXX.52.3

Zdravím - nemáte někdo na prodej cca 5 slepiček a 1 kohouta wyandotky ? Nikoliv však zdrobnělé plemeno. Děkuji R. Straka Břeclav:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík