Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2010 11:10
juraj

XXX.XXX.222.186

ahoj neviete niekto náhodou kto chová v okolí žiliny araukany? je pravda ze sa vyskytujú aj chvostnate a kolko by ma také zviera stálo?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2010 14:13

cau,juraj, tak takeho chovatela nepoznam,,ale ak chces mat schovostom tak chovaj normalne bez chvostove a tam sa vzdy najde niaky jedinec schvostom,ja to idem krizit,a budu mat chvosty,a dnes som kupil 10mladok prez naskou hnede moravia,a ked sa snim to skrizi tak to budu pekne jedince schvostami,a budu este znasat do zelena vajicka:-)

1.4.2010 14:57
juraj

XXX.XXX.222.186

caw pefo uz mas doma toho kohuta araukany? mne sa zacinaju liahnut tie velsumky a liliputky su natuknute vajicka a nevies kto chova tie bezchvostove a kolko by stali keby som chcel 1,1?

1.4.2010 19:24

ahoj ja si idem zajtra pre toho kohuta,od kamarata,a on ma iba tie par,kohuta a iba sliepku,bo z kurciat mal minuly rok 9kohutov a jednu sliepku,:-) ja chovatelov auracan nepoznam,okrem neho,

2.4.2010 17:57
hlavacekkarel

XXX.XXX.143.120

juraj napsal(a):
ahoj neviete niekto náhodou kto chová v okolí žiliny araukany? je pravda ze sa vyskytujú aj chvostnate a kolko by ma také zviera stálo?

Dobrý den. Znám chovatele araukan v Žilině.Můj tel je v příspěvku¨"araukana jaká barva" .kde také diskutujete. Zdravím HK

2.4.2010 18:52
juraj

XXX.XXX.222.186

dakujem za radu , chcel by som zacat z tymto plemenom, kôli vajickam a preto ze niesu velmi velke mohl by som ich chovat pri milflerkach, vo voliere lebo k mojim hybridkam by som ich nerad dal.:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík