Zdravím.
Jak se nejlépe a nejúčinněji zbavujete potkanů? Od letošního jara je to neúnosné s jejich množstvím. Ještě jsem jich tolik nikdy neviděla jako teď a to se vůbec nebojí. Člověk si jde v klidu krmit zvířata a nestačí koukat. Místo zvířat krmíme potkany. Kurníky, králíkárny jsou minimálně 30cm od země. Vedle nás je pole a to je samá díra.
My už jsme vyzkoušeli tolik jedu, ale pořád bez viditelného výsledku. Pes se sice taky snaží, ale ten nadělá více škody. Připadá mi to jako by se stáhli z celého okolí. Zatím nám nenapadli žádná zvířata, ale toho se právě bojím, že k tomu dojde. Tak budu muset dál někde pátrat jak na ně.
zdravim,ja davam tiez klepec,v podstate taka klietka,v nej je preklopna podlaha,hajzlik tam vleze,dvierka sa zavru a je tam.denne chytim jedneho,rekord bolo 4 kusy naraz.stale je to malo,staci sa vecer posadit par metrov od sliepok a byt potichu.je ich stale dost.slak ma ide trafit,za nami su polia.mam dojem,ze vsetky potkany z celej dediny sa stahuju ku nam.jed sa bojim davat,mame psov.jano
russli

XXX.XXX.169.168
Ja je taky chytam do sklopce a mam kočky ktere chytaji potkany, nevim jak se to naučili ale vždycky kdyš jsem nějakeho chytl do sklopce a zabil ho tak jsem jim ho dal, možna to bude i tím.