Uživatel s deaktivovaným účtem
zaujímalo by ma prečo sa v obidvoch liahnutiach objavili kuriatka s 4 prstami
kuriatka hodvábničky, 1 kohútik(klasický) a 2(len zo 4 prstami) sú voľní a ľutujem ich zabiť
ahoj,Marko tie hempsirky mas nadherne ,,ako ti znasaju,,dvojrocne sliepky,? a co im davas aby sa ti nezasadlili? a inac mas pekne aj pizmove kacicky?ja mma podobnu kacku len je modra a ma bielu hlavu a polovicku krka,,teraz by sa jej tiez mali liahnut kacata,,
napsal(a):
ahoj,Marko tie hempsirky mas nadherne ,,ako ti znasaju,,dvojrocne sliepky,? a co im davas aby sa ti nezasadlili? a inac mas pekne aj pizmove kacicky?ja mma podobnu kacku len je modra a ma bielu hlavu a polovicku krka,,teraz by sa jej tiez mali liahnut kacata,,
ahoj pefo tieto hempšírky sú liahnute z vajíčok od tých sliepok čo som ukazoval minulý rok a tie mali akurát v apríli presne rok, dennu znášku si zapisujem a koncom októbra by som mal vediet priemernú znásku na kus a rok. Kŕmim zmeskou pre nosnice, ktorú vyrábam tak, že kupujem komponent(25kg) a zapracujem ho do 60kg zošrotovanej pšenice+ dostávajú zelené z kosačky, cukety a zbytky z kuchyne. Dúfam že u kačiek budeš mať vysokú liahnivosť. Chcel by som zohnať hnedé pižmovky tie sú fakt krásne.
prosím ak by niekto vedel o niekom kto má voľného kohúta hodvábničky a hempšírky, bol by som veľmy vďačný za kontakt
luxdkas
napsal(a):
chovate ešte hodvábničky...? a odkiaľ ste...?
áno hodvábničky chovám, odpovedal som Vám do príspevku "kedy zacne znášať"
d.fojtik214
napsal(a):
Dobrý den ,
Krásný chov přeji hodně zdaru do dalších odchovů!
fojtík
ďakujem, snažim sa to stíhať, rozrástlo sa to ešte o české morky, skúsim spraviť aktuálne fotky