Tak máme posuzovatele v ÚV ČSCH

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2010 21:11
simekpt

XXX.XXX.161.9

a hledle dvakrát. Jednou jako tajemníka králíkářů a za druhé bude nyní sedět v ÚV ČSCH.Byl totiž včera zvolený na valné hromadě. Jako první byl zvolen Blokeš, ten zvítezil již v 1. kole.Už víte o kom píši? No přece o Josefu Vilhelmovi, posuzovateli drůbeže. Řada delegátů prý říkala,že jedině tyto dvá jsou schopnými delegáti a mají svatou pravdu. Takový kteří jsou ve svazu krátce a neví o svazu nic by vůbec kandidovat neměli.Josef Vilhelm to nebude mít lehké, nebot už u diskuse u holubů do něho rýpou.Ještě kdo by byl schopný je Judr Danišovič, právník. Očekával jsem více hlasů u př. Honsy či Nachtigala ale dost mě jejich hlasy zklamali. Aspon mám tyto informace od kamaráda co tam včera celý den byl.Šimek :-):-):-)

29.11.2010 20:30
simekpt

XXX.XXX.161.9

Očekával jsem nějáké ohlasy, ale nikde nic. U holubářů ho spíše neradi vídí v ÚV ČSCH.Ale když si vezmu kolik delegátů mu dalo hlasy a jak velké tak v tom vidím jen závist. A závist předevších těch, co ve volbách neuspěli včetně jejich fanoušků.Delegáti VH nejsou zase tak blbí, ani volili někoho koho neznají.Za 4 roky si můžeme všichni říct jaký př. Vilhelm v ÚV ČSCH byl, ted tam zatím ještě není. Je to člověk který něco pro chovatelství udělal,a ne za krátkou dobu.Přece byste nechtěli mít hned nové členy chovatele v ÚV? Vždyt neví co a jak chodí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík