Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2010 08:47
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Dobrý den tak tohle je ten kačer o kterém jsem založil téma na nemoderce. Martin

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2010 18:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

je to pekny kacer,,ale nemusi te sa bat,,iba ze mozno,jeho otec bol strakaty,a ta cierna na tvary mu ostala po nom,,uvidite na jar,ake bude potomstvo,,inak si to tiez neviem vysvetlit, kedze je cely biely,,asi to bude tak ako som vravil bo aj paprce ma prskane a nie cisto zlte,,

8.12.2010 20:22
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

No nevím jestli má předky strakaté, ale paní měla k němu dvě bílé kachny a nikdy se jí nic strakatého nevylíhlo. Já budu mít na 100% strakaté, ale i možná bílé. Mám totiž černo bílou strakatou kachnu.

8.12.2010 22:42
regina

XXX.XXX.176.203

Buďte v klidu, měla jsem před barbarií sprsklýho s bradavičkami, ale celý černý obličej a byl plodný a s bílou kachnou dával kachňata s bílou čepičkou. Regina

9.12.2010 08:13
zbosace

XXX.XXX.132.106

Kačerov som už takých videl viac krát ale ani jednu kačicu. Možno je to naozaj recesívna strakatosť. Ktohovie či by sa to nedalo podchytiť a geneticky upevniť pri bielej farbe. Možno by ste , ak to už niekto vo svete neurobil, mohli vyšlachtiť nový farebný ráz- českú čiernolícu bielu pižmovku.

9.12.2010 11:22
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Já vím, že plodný je. Jen mě zarazilo to, že má černé líce a je bílý a nemá bradavice na krku. Paní po něm měla taky jen čistě bílé kachňata. Bohužel šlechtil bych hned kdybych se v tom vyznal mým oborem jsou hlavně králíci. Kachny mám jen proto, že mám rád kachnu k obědu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík