Nereagujte na poslední nesmazaný inzerát např. z 25.11. 2010 LETOŠNÍ NOSNICE SLEPICE - výborně nesou, vhodné i na maso, zdravé, kus 100,- Kč. Foto je pouze ilustrační a jedná se o vyřazené slepice z velkochovu v bídném stavu. Prodávající je ochotně doveze ZDARMA k vám domů, po zaplacení již s vámi nekomunikuje .Zvířata má u známých v Jindřichově, mění e-mailové adresy i telefony např. tel. 606926460, 722943044 ...22myska@seznam.cz, ....konici.wester@seznam.cz ...... Prodává koně, koňské potřeby,
drůbež ...
.Tak podobně se chová člověk zatížen dluhy a exekucí. Hledám podobně postižené k podání trestního oznámení, aby škoda nebyla řešena jen jako přestupek.
Dobrý den,
jmenuji se Jaroslava Kubátová, kdysi mi životem prošel koník jménem Nubir, nar. 23.6.2008, bez PP, koupila jsem ho jako půlroční hříbátko, je to kříženec A1/1 a hucula, myslela jsem si, že vyroste více, ale bohužel tomuto tak nebylo, tak jsem byla nucena ho prodat a to někam k Olomouci, bylo to před 2 roky. Ale asi před rokem byl koník prodán údajně někam k Opavě či tak nějak paní s emailem 22myska@seznam.cz, před Vánoci roku 2011 jsem jí psala, zda neví, jak se Nubir má, tak mi jednou napsala, že dobře a tak podobně a poslala mi i fotky. Poté psala, že zase napíše a fotky pošle, že teď nemá moc času apod... Od té doby se neozvala už vůbec. Proto by mě zajímalo, zda nevíte, jestli u té údajné paní Nubir ještě je, posílám i pár fotek, jak vypadal. Děkuji moc za odpověď. S pozdravem J. Kubátová (email zahara6@seznam.cz).
masak
napsal(a):
Nereagujte na poslední nesmazaný inzerát např. z 25.11. 2010 LETOŠNÍ NOSNICE SLEPICE - výborně nesou, vhodné i na maso, zdravé, kus 100,- Kč. Foto je pouze ilustrační a jedná se o vyřazené slepice z velkochovu v bídném stavu. Prodávající je ochotně doveze ZDARMA k vám domů, po zaplacení již s vámi nekomunikuje .Zvířata má u známých v Jindřichově, mění e-mailové adresy i telefony např. tel. 606926460, 722943044 ...22myska@seznam.cz, ....konici.wester@seznam.cz ...... Prodává koně, koňské potřeby,
drůbež ...
.Tak podobně se chová člověk zatížen dluhy a exekucí. Hledám podobně postižené k podání trestního oznámení, aby škoda nebyla řešena jen jako přestupek.
proč jste je kupoval,když je přivezl a viděl jste je(jestli jste je teda vzal)??Myslím,že to není ani na přestupek natož na trestní oznámení(i když jste je koupil) jestli jste je nekoupil,tak se nemáte o co opřít a jde spíše z Vaší strany né o trestní oznámení,ale o žalování