POZOR na prodejce (překupníka)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2011 22:57
masak

XXX.XXX.253.239

Nereagujte na poslední nesmazaný inzerát např. z 25.11. 2010 LETOŠNÍ NOSNICE SLEPICE - výborně nesou, vhodné i na maso, zdravé, kus 100,- Kč. Foto je pouze ilustrační a jedná se o vyřazené slepice z velkochovu v bídném stavu. Prodávající je ochotně doveze ZDARMA k vám domů, po zaplacení již s vámi nekomunikuje .Zvířata má u známých v Jindřichově, mění e-mailové adresy i telefony např. tel. 606926460, 722943044 ...22myska@seznam.cz, ....konici.wester@seznam.cz ...... Prodává koně, :-( koňské potřeby, :-( drůbež ...:-(.Tak podobně se chová člověk zatížen dluhy a exekucí. Hledám podobně postižené k podání trestního oznámení, aby škoda nebyla řešena jen jako přestupek.

11.1.2011 06:59
alag

XXX.XXX.253.138

Zase jim někdo naletěl.smajlík Už nejenom koně a už i slepice.Bližší možné info pouze přes meil.

11.1.2011 11:25
alag

XXX.XXX.253.138

Více moderovaná diskuze koně.

11.1.2011 15:57
masak

XXX.XXX.253.239

alag napsal(a):
Zase jim někdo naletěl.smajlík Už nejenom koně a už i slepice.Bližší možné info pouze přes meil.

Můžete mi, prosím napsat na e-mail ne-poctivci@seznam.cz
I vy ostatní kdo jste paní A.F. byli podvedeni.

24.6.2012 11:19
zahara6

XXX.XXX.255.184

Dobrý den,
jmenuji se Jaroslava Kubátová, kdysi mi životem prošel koník jménem Nubir, nar. 23.6.2008, bez PP, koupila jsem ho jako půlroční hříbátko, je to kříženec A1/1 a hucula, myslela jsem si, že vyroste více, ale bohužel tomuto tak nebylo, tak jsem byla nucena ho prodat a to někam k Olomouci, bylo to před 2 roky. Ale asi před rokem byl koník prodán údajně někam k Opavě či tak nějak paní s emailem 22myska@seznam.cz, před Vánoci roku 2011 jsem jí psala, zda neví, jak se Nubir má, tak mi jednou napsala, že dobře a tak podobně a poslala mi i fotky. Poté psala, že zase napíše a fotky pošle, že teď nemá moc času apod... Od té doby se neozvala už vůbec. Proto by mě zajímalo, zda nevíte, jestli u té údajné paní Nubir ještě je, posílám i pár fotek, jak vypadal. Děkuji moc za odpověď. S pozdravem J. Kubátová (email zahara6@seznam.cz).

24.6.2012 17:49
dorm

XXX.XXX.64.242

masak napsal(a):

Nereagujte na poslední nesmazaný inzerát např. z 25.11. 2010 LETOŠNÍ NOSNICE SLEPICE - výborně nesou, vhodné i na maso, zdravé, kus 100,- Kč. Foto je pouze ilustrační a jedná se o vyřazené slepice z velkochovu v bídném stavu. Prodávající je ochotně doveze ZDARMA k vám domů, po zaplacení již s vámi nekomunikuje .Zvířata má u známých v Jindřichově, mění e-mailové adresy i telefony např. tel. 606926460, 722943044 ...22myska@seznam.cz, ....konici.wester@seznam.cz ...... Prodává koně, :-( koňské potřeby, :-( drůbež ...:-(.Tak podobně se chová člověk zatížen dluhy a exekucí. Hledám podobně postižené k podání trestního oznámení, aby škoda nebyla řešena jen jako přestupek.

proč jste je kupoval,když je přivezl a viděl jste je(jestli jste je teda vzal)??Myslím,že to není ani na přestupek natož na trestní oznámení(i když jste je koupil) jestli jste je nekoupil,tak se nemáte o co opřít a jde spíše z Vaší strany né o trestní oznámení,ale o žalování

Přidejte reakci

Přidat smajlík