Králikárnu nebo kurník????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2011 19:11
st.toman

XXX.XXX.32.219

No konečně. Já pořád říkám Jurovi Kafkovi, aby mi poradil s barvama u králíků českých strakáčů a on vždy říká, že u králíků je to jinak a že to nezná. Tak konečně bude muset vysypat moudro. Já už jsem o tomto křížení taky uvažoval a to ještě když naši kluci bydleli s náma a když byl kohoutek s nádivkou, tak jsme všichni chtěli stehýnko. Manželka vždy říkala, aby si to vyřídili se mnou, aby měl kohoutek čtyči stehna. Já tvrdil, že to nejde a ejhle de.Hned zejtra se do toho pustím a budu dávat podrobnou reportáž. Samo si vezmu k tomu bílej plášť, neboť to bude výzkum. St. Toman

17.1.2011 19:23
dorm

XXX.XXX.64.242

st.toman napsal(a):
No konečně. Já pořád říkám Jurovi Kafkovi, aby mi poradil s barvama u králíků českých strakáčů a on vždy říká, že u králíků je to jinak a že to nezná. Tak konečně bude muset vysypat moudro. Já už jsem o tomto křížení taky uvažoval a to ještě když naši kluci bydleli s náma a když byl kohoutek s nádivkou, tak jsme všichni chtěli stehýnko. Manželka vždy říkala, aby si to vyřídili se mnou, aby měl kohoutek čtyči stehna. Já tvrdil, že to nejde a ejhle de.Hned zejtra se do toho pustím a budu dávat podrobnou reportáž. Samo si vezmu k tomu bílej plášť, neboť to bude výzkum. St. Toman

smajlík:-)......možná takhle začínali s husokachnou...smajlík Jura poradísmajlík

17.1.2011 21:07
danielbratislava

XXX.XXX.180.177

Toto kríženie už niekto skúsil (a prd). Frajery skúste pustiť kohúta na králičku. To by bolo terno.smajlík

17.1.2011 21:39
marysh

XXX.XXX.147.34

Ale kohout nemá penis,asi by to tam dotlačil zobakem.Dobra sranda,ale na ovce-kozy je borec co křiži ovci z kozlem a má to ověřene smajlíksmajlíksmajlík

19.1.2011 16:59
milošditrich

XXX.XXX.182.49

Ahoj mám taky nápad na kříženi Krocan a Pštrosice hodně masasmajlíksmajlík

19.1.2011 20:44
marysh

XXX.XXX.147.34

A co takhle kapr a slepice - to by bylo vajiček .smajlíksmajlíksmajlík

20.1.2011 12:28
jirinajanickova

XXX.XXX.87.147

marysh napsal(a):