Velmi se mi líbí toto zbarvení. To je zdrobnělá od německého chovatele.
Zdravím chovateľov Malajek či velkých alebo zdrobnených , moja web stránka teraz nie funkčná nakoľko ju trošku prerábam ale keď bude znovu spustená dám určite vedieť. Čo sa týka Malajek sú to nádherné zvieratá ktoré sa vymykajú bežným plemenám hydiny nakoľko ich správanie voči chovateľovi je trošku zvláštne , pre vysvetlenie po krátkom čase sú dosť krotké ,ale voči svojim konkurentom sa vedia riadne postaviť a ich taktika boja je úplne iná na akú som bol zvyknutý pri iných plemenách . Nebojte nie som organizátorom ani podporovateľom kohútich zápasov ale z času na čas sa kohúti pobijú , veď to poznáte všetci stačí doniesť nového kohúta
. Pripájam pár fotiek mojich zvierat
chovná sliepka pôvodom od fanatického chovateľa bojových plemien priateľa Petra Krajčíra z Gbelov
Jaké zbarvení Vám vzniká, když máte bílého kohouta a pšeničnou slepičku? Slyšel jsem, že bílá barva se hodně drží v genech a těžce se pak dostavá pryč, pokud z nich chcete mít jen pšeničné. A ještě jsem se chtěl zeptat zda bydlíte daleko od hranic s ČR. Možná bych časem pořídil i velké, ale nejprve se chci ještě věnovat zdrobnělým malajkám.
Uživatel s deaktivovaným účtem

chcem, sa spytat aku maju velke malajky znasku co som cital tak zevraj dost dobru je to pravda? na to ze je to bojove plemeno,,
Kohút na fotke je po červenosedlatom kohútovi a pšeničnej sliepke . Z tohto spojenia vyšli všetky kurčatá v bielej farbe a vekom sa objavilo jemné červenosedlaté sfarbenie čo ma až tak zaujalo že ich idem rozmnožiť znovu cez pšeničnú sliepku . Výsledok predpokladám že bude znovu ten istý a kuriatka budú červenosedlaté. Otázka od Pefa áno je pravda že sú v celku dobré nosnice majú na vynikájúce predpoklady čo sa týka stavby ich tela.

ahoj,ako by som sa knim dostal? myslim niake kuriatka kupit,alebo nasadove vajicka?

su to zaujmave sliepky,take impozantne,,aj vyraz tvare maju taky zvlasny,a ta ich vyska musi byt dost vysoka?kolko meraju?ja som nasiel tiez nieco na nete,,

napsal(a):
su to zaujmave sliepky,take impozantne,,aj vyraz tvare maju taky zvlasny,a ta ich vyska musi byt dost vysoka?kolko meraju?ja som nasiel tiez nieco na nete,,
Dříve mívali kohouti dokonce 90 cm dnes kolem 75cm. Jinak jde hodně načíst zde http://www.chovprochazka.estranky.cz/clanky/jednotliva-bojovna-plemena-kura/malajky.html
napsal(a):
Zdravím,
tak tohle je velmi pěkný kohout.
dříve prý byli kohouti tak vysocí, že sezobli kousek chleba ze stolu aniž by vyskakovali, ale jak vysoké stoly to byly, to už nikde nepsali.
Jsem rád za toto téma, proto se přidávám. Dříve jsem velké malajky choval, ale kvůli úhinu kohouta jsem je zrušil. Ale, protože mi to nedá mám v plánu je opět pořídit. Naštěstí mi fandí celá rodina takže jsme jim vloni koupili dvorek 1300m, letos postavíme kurník a jdeme shánět. Zatím máme jenom kohouta pro radost, jmenuje se Gapa. Tady je foto.
fakure
napsal(a):
Jsem rád za toto téma, proto se přidávám. Dříve jsem velké malajky choval, ale kvůli úhinu kohouta jsem je zrušil. Ale, protože mi to nedá mám v plánu je opět pořídit. Naštěstí mi fandí celá rodina takže jsme jim vloni koupili dvorek 1300m, letos postavíme kurník a jdeme shánět. Zatím máme jenom kohouta pro radost, jmenuje se Gapa. Tady je foto.
Fíha ten se mi líbí. Má pěkný obličej.
JakubLupták

XXX.XXX.132.123
Zdravím vás viete mi poradiť akože acat s chovom a kde kúpiť Malajky veľké ďakujem za odpoveď