Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

23.1.2011 10:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126

Dobrý den, v dávných dobách měl můj strýc líhen vyrobenou ze staré lednice.Máte stímto někdo skušenosti? popřípadě nějakou fotku? děkuji všem za jejich čas.smajlík

23.1.2011 14:32
janmag

XXX.XXX.144.6

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, v dávných dobách měl můj strýc líhen vyrobenou ze staré lednice.Máte stímto někdo skušenosti? popřípadě nějakou fotku? děkuji všem za jejich čas.smajlík

stará chladnička, 4x40w žiarovky,dvojčidlový termostat,ventylátor, nádobu na vodu ,nezabudni vyvrtať otvorry do dvierok na prívod vyduchu :-)

Neregistrovaný uživatel

23.1.2011 18:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126

Děkuji za tip a foto, jak se vám v tom líhne? jakým důvodem je dvoučidlový termostat? a jak je instalován? jaký tip používáte.Máte ještě někdo prosím něco podobného včem s úspěchem líhnete své svěřence? děkuji:-)

23.1.2011 18:53
chovatel.slepic

XXX.XXX.245.51

Já osobně jsem proti líhním dávám radši přednost kvočnám ale taky jsem už o líhni přemýšlel.

23.1.2011 22:29
janmag

XXX.XXX.144.6

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Děkuji za tip a foto, jak se vám v tom líhne? jakým důvodem je dvoučidlový termostat? a jak je instalován? jaký tip používáte.Máte ještě někdo prosím něco podobného včem s úspěchem líhnete své svěřence? děkuji:-)

dvojčidlový term. vám bude zapínať a vypínať dve žiarovky hore a dve dole nezavezne na sebe,teplota bude v celom objeme rovnaká +- 0,2 podľa nastavenia

23.1.2011 22:30
janmag

XXX.XXX.144.6

janmag napsal(a):
dvojčidlový term. vám bude zapínať a vypínať dve žiarovky hore a dve dole nezavezne na sebe,teplota bude v celom objeme rovnaká +- 0,2 podľa nastavenia

panonia.estranky.sk

Přidejte reakci

Přidat smajlík