Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2011 13:23
michaell

XXX.XXX.199.62

Dobrý den,můžete prosím poradit jaké plemeno popřípadě kříženec je na fotu?Děkuji za odpovědi,Michael

28.1.2011 13:44
chovatelpepa

XXX.XXX.51.52

kachna pižmová ¨bílá a jeto kachnička :-):-)

28.1.2011 15:55
michaell

XXX.XXX.199.62

chovatelpepa napsal(a):
kachna pižmová ¨bílá a jeto kachnička :-):-)

Děkuji za odpověd. A co je pak ta vzadu? Ta první je uplně jiná.smajlík

28.1.2011 16:21
st.toman

XXX.XXX.32.219

michaell napsal(a):
Dobrý den,můžete prosím poradit jaké plemeno popřípadě kříženec je na fotu?Děkuji za odpovědi,Michael

Zdravím. V první řadě je třeba vědět, jak je ta kachna v předu stará. Je-li roční a starší, potom bych se přikláněl ke kříženci a kachnou pekingskou. Chybí jí totiž tváře a i ten zobák je spíše do křížence. St. Toman

28.1.2011 16:22
st.toman

XXX.XXX.32.219

michaell napsal(a):
Děkuji za odpověd. A co je pak ta vzadu? Ta první je uplně jiná.smajlík

Jo a ta v zadu, to je klasika pižmovka bílá.

28.1.2011 16:58
michaell

XXX.XXX.199.62

je jí asi tak šest měsíců jde nám hlavně o mladé, jestli může mít i když je kříženec kachnata?

28.1.2011 17:36
chovatelpepa

XXX.XXX.51.52

podle mě to není kříženec je to ještě mladá kachnička i kdyby byla krížená tak snad bude mít kachnata smajlík

28.1.2011 18:50
st.toman

XXX.XXX.32.219

michaell napsal(a):
je jí asi tak šest měsíců jde nám hlavně o mladé, jestli může mít i když je kříženec kachnata?

Zdravím. Tak jestli je to tak mladé, tak to bude dobrý a ta hlava dospěje. Jinak, byla-li by to mezidruhová kříženka, tak s tou plodností nepočítejte. Zdraví St. Toman

29.1.2011 08:27
zbosace

XXX.XXX.78.138

Mohla by to biť kačena, ale vzhladom na ten neprimerane velký zobák by som ju do chovu nezaraďoval, je to zvláštna fotka a neviem si predstaviť jej skutočnú velkosť. Totiž má zodratý chvost a tá hlava sa mi zdá velmi velká, takže by som to typol na neskorý odchov, čo pre budúci chov nie je velmi vhodné. Dokial sa jej začnú vytváraťčervené partie na hlave a celkove preperí, už by ste mali od jarnej kačeny káčatá. Radil by som Vám vymeniť z niekým ako jatočnú za staršiu chovnú alebo jarnú, takú ktorá je preperená alebo teraz preperuje. Mohli by ste vložiť foto kde stojí s tými staršími na porovnanie, takto mám pochybnosti aj o veku i pohlaví.

29.1.2011 09:06
michaell

XXX.XXX.199.62

Je stejně velká jak kačena pižmovka z obrázku. Kouplili jsme ji před třemi dny aby náš kačer neměl jen jednu kachnu. Až doma jsem si všiml že není stejná. Nepovedlo se nám sehnat v Ustí nad Labem a okolí nic jiného. smajlík Michael

Přidejte reakci

Přidat smajlík