Dobrý den,můžete prosím poradit jaké plemeno popřípadě kříženec je na fotu?Děkuji za odpovědi,Michael
michaell
napsal(a):
Dobrý den,můžete prosím poradit jaké plemeno popřípadě kříženec je na fotu?Děkuji za odpovědi,Michael
Zdravím. V první řadě je třeba vědět, jak je ta kachna v předu stará. Je-li roční a starší, potom bych se přikláněl ke kříženci a kachnou pekingskou. Chybí jí totiž tváře a i ten zobák je spíše do křížence. St. Toman
Mohla by to biť kačena, ale vzhladom na ten neprimerane velký zobák by som ju do chovu nezaraďoval, je to zvláštna fotka a neviem si predstaviť jej skutočnú velkosť. Totiž má zodratý chvost a tá hlava sa mi zdá velmi velká, takže by som to typol na neskorý odchov, čo pre budúci chov nie je velmi vhodné. Dokial sa jej začnú vytváraťčervené partie na hlave a celkove preperí, už by ste mali od jarnej kačeny káčatá. Radil by som Vám vymeniť z niekým ako jatočnú za staršiu chovnú alebo jarnú, takú ktorá je preperená alebo teraz preperuje. Mohli by ste vložiť foto kde stojí s tými staršími na porovnanie, takto mám pochybnosti aj o veku i pohlaví.