Uživatel s deaktivovaným účtem

ano plymutky maju listovy hreben ,a wyandotky,maju ruzicovy ,tak to poznate,
Uživatel s deaktivovaným účtem

ale na prvom obrazku su aj dve wyandotky ako vidim?vsak,ak sa nemylim bo maju ruzicove hrebienky,alebo sa vam pokrizili,s wyandotkami
borokoz
napsal(a):
.....já jsem čekala,jak se to vysvětlí (ta první narážka),tak to jsem nevěděla s tím hřebínkem.Taky nevím,proč se jednou píší vyandotky s dvojitým W a někdy s jednoduchým.To jsem se zatím nedopátrala.No zatím jsem je viděla jen na obrázku...borokoz
Řekl bych že když se píše W tak je to bráno od ,,originálu z angličtiny" tedy - WYANDOTTE. A s tím jednoduchým V to bude typické počeštěné slovo To je muj názor.
Dobrý večer,tyto plymutky najdete na stránkách klubu chovatelů plymutek,jako novošlechtění.Jedna slepička má nepovedený hřeben,vždyt nikdo nejsme dokonalý
na tomto krásném rázu je ještě dost práce,ale ono se to snad povede
vždyt kdo má zájem může se přidat
Samozrejme , že žiadna novinka nevznikne z večera do rána. A kedže ste použili vyandotky, dlhšie potrvá dokial sa zbavíte zagulatených chvostov. Ale kto sa nevzdáva ten vyhráva. A určite by pomohla širšia chovatelská základňa. Kresbove sa mi velmi páčia, aká je predpokladaná užitkovosť?
Zdravím,jsem od CHlumce n. Cidlinou v klubu jsem byl před třiceti lety za ery př.Svobody,Krejcara kam jsem dodával vejce plymut žlutých.Momentálně dávame do chodu líhen zn.MÁ JI JEŠTĚ NĚKDO
A jestli seženu nějaká vejce plymutek a něco se vylíhne a odchová,rád bych se plymutkám opět věnoval.Občas mrknu na klubové stránky a musím jenom chválit a