borokoz
napsal(a):
Dobrý den,já je sháním taky.Dočetla jsem se někde ve staré diskusi,že jste je měl,proto jsem vám psala e-mail.Asi před 10 dny.Měla jsem vás na seznamu chovatelů vyandotek.No nevadí,tak už vím,že je taky nemáte...borokoz
Měl sem pouze kohoutka wyandotky stříbrně černě lemované ale ten mi cca po 2 měsících od koupení pošel a nevím proč... A od té doby se snažím sehnat nějakého jiného i se slepičkama a pořád nic. Žádný E-mail mi nedošel
borokoz
napsal(a):
...někde ve staré diskusi jste měl-richardstraka@centrum.cz-,ale už nevím z kterého roku,možná už je starý.Já pocházím z Mikulova a manžel z Tvrdonic,tak proto jsem si vás zapamatovala.Já mám vyandotky slíbené stříbrné černě lemovované,ale asi má jen zdrobnělé...
borokoz
No můj e-mail je richard_straka@centrum.cz mám ho i tady jako veřejný tuším :) Zdrobnělého kohoutka wyandotky stříbrně černě lemované se mi podařilo sehnat a daří se mi parádně :)) Jen to prostě není ono - zdrobnělá plemena mi nic neříkají
Poradí mi někdo kde sehnat třeba wyandotky nebo rýnské černé ? Jen nechci žádné zdrobnělé plemeno. Chovatel z Břeclavi