pajakrejcirikova
napsal(a):
Pošlete mi na sebe E-mail pošlu vám celý návod,pokud chcete.Také jsem letos poprve líhla v této líhni ,koupila a návod mi pán přeposlal.Záleží na Vás. PajaKrejcirikova@seznam.cz
Zdravím všetkých nadšencov liahnutia,
nakoľko som tento týždeň kúpil liaheň Bios Mono 03 chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi nemohli niekto emailom zaslať návod pre tento typ liahne od p. Ing. Tuláčka. Môj email: kukuportal@gmail.com
Je paradoxom, že v minulosti som pracoval pre jednu z najväčších liahní na území spojeného kráľovstva a o liahnutí nič neviem, resp. viem, ale teploty a vlhkosť som tam nikdy nepozeral. Týždenne sme liahli cez 2,5 milióna kuriatok.
Až teraz keď som doma a chcel by som si dochovať svoje tak zisťujem podrobnosti, ale i tak viem, že by mi to asi nebolo nič platné, bo teplota a vlhkosť v liahňach tam je určite iná ako pri stolovej klasike na 35 vajec. Už sa teším ako ju naložím, len v septembri ideme na týždeň preč, tak ju radšej naplním až sa vrátim.
vopred ďakujem za info!
Dobrý den. Dostala se mi do rukou líheň MONO 03. Rád bych ji zprovoznil a proto bych chtěl poprosit o zaslání návodu na adresu mytysek@post.cz
V mojí líhni je instalován teploměr se zvláštním rozsahem od 25 do 35 stupňů. Netušíte jestli je to nějaký tuning (např pro líhnutí jiných zvířat?).Teploměr mám v plánu vyměnit... Líheň má oproti většině fotek na internetu kruhové těleso.
Předem děkuji za váš čas.