Chová niekto na Slovensku Hodvábničky...?????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2011 17:03
luxdkas

XXX.XXX.1.101

prosíííím ak niekto chová tak mi tu o nich napíšte ...PLS:-)

21.3.2011 12:49
synta

XXX.XXX.71.2

luxdkas napsal(a):
prosíííím ak niekto chová tak mi tu o nich napíšte ...PLS:-)

trebárs aj ja ,prípadne aj môj švagor-klasické aj holokrké -Dolná Ždána okr žiar nad hronom
greenfarm@szm.sk

21.3.2011 13:31
luxdkas

XXX.XXX.1.101

synta napsal(a):
trebárs aj ja ,prípadne aj môj švagor-klasické aj holokrké -Dolná Ždána okr žiar nad hronom
greenfarm@szm.sk

Škoda že tak ďaleko...smajlík a ako vám nosia...? smajlík máte aj na predaj ...?smajlík Ja by som chcel tiež taketo krásne Sliepočky...:-) len škoda že ja som z Oščadnice...smajlík a je pravda že sú to najlepšie kvočky...?smajlík

21.3.2011 16:42
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Mate aj fotky tých vaších hodvábničok...?

21.3.2011 16:41
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Mate aj fotky tých vašich hodvábničok ...? :O

22.3.2011 22:22
caco

XXX.XXX.105.74

luxdkas napsal(a):
Škoda že tak ďaleko...smajlík a ako vám nosia...? smajlík máte aj na predaj ...?smajlík Ja by som chcel tiež taketo krásne Sliepočky...:-) len škoda že ja som z Oščadnice...smajlík a je pravda že sú to najlepšie kvočky...?smajlík

budem dávať do liahne.ináč znášajú ako klasické sliepky.švagor ich chová kvôli vysedeniu bažantov,ked nechcú sedieť
.cez víkend nafotím.

26.3.2011 09:29
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
budem dávať do liahne.ináč znášajú ako klasické sliepky.švagor ich chová kvôli vysedeniu bažantov,ked nechcú sedieť
.cez víkend nafotím.

vy ste tiež zo žiaru nad hronom...??? a nemali by ste neskor na predaj...? a ináč ja ich ešte nemám ale chcel by som aj keď mám len 14násť rokov...:-) a možem sa opýtať aký sú kohúty hodvábničiek povahovo...? znášajú sa dobre s iným kohútom alebo by musel byť len ten kohút na dvore alebo može byť aj hodvábnik aj kohútik milflerky...??? smajlík

26.3.2011 19:37
caco

XXX.XXX.120.103

ano som zo žiaru.budem dávať do liahne tak ked sa vyliahnu,dám ti vedieť.zajtra sem hodím fotky.kedže som si zabudol fotak tak len z mobilu. ináč da dvore sú traja kohúti-jeden holokrký druhý klasicky a potom obyčajný,ale ten je raz tak velký a dokáže ich dať dolaty:-)). ale ináč sa aj ty dvaja občas medzi sebou klbčia,ale nikdy to nieje niečo čo by mi robilo starosti.

26.3.2011 20:05
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
ano som zo žiaru.budem dávať do liahne tak ked sa vyliahnu,dám ti vedieť.zajtra sem hodím fotky.kedže som si zabudol fotak tak len z mobilu. ináč da dvore sú traja kohúti-jeden holokrký druhý klasicky a potom obyčajný,ale ten je raz tak velký a dokáže ich dať dolaty:-)). ale ináč sa aj ty dvaja občas medzi sebou klbčia,ale nikdy to nieje niečo čo by mi robilo starosti.

ako dlho ich už máte v liahni...?smajlík a kolko by tak asi stál párik...? tých hodvábničok...?smajlík

26.3.2011 21:06
luxdkas

XXX.XXX.1.101

A može byť ten kohút pri normálnych nosniciach...? smajlík asi áno veď to je tiež sliepka len iného plemena...:-)) oukey dajte vedieť keď sa vám vyliahnu a budú vačšie...ak bude otec doma tak mu poviem a potom by ste mi povedali len kde bývate a prišli by sme...

26.3.2011 21:07
luxdkas

XXX.XXX.1.101

A može byť ten kohút pri normálnych nosniciach...? smajlík asi áno veď to je tiež sliepka len iného plemena...:-)) oukey dajte vedieť keď sa vám vyliahnu a budú vačšie...ak bude otec doma tak mu poviem a potom by ste mi povedali len kde bývate a prišli by sme...už sa teším...ak sa podarí tak bude aj nám neskor behať po dvore kvočka s kuriatkami...

luxdkas

XXX.XXX.1.101

A može byť ten kohút pri normálnych nosniciach...? smajlík asi áno veď to je tiež sliepka len iného plemena...:-)) oukeysmajlíkdajte vedieť keď sa vám vyliahnu a budú vačšie...ak bude otec doma tak mu poviem a potom by ste mi povedali len kde bývate a prišli by sme...už sa teším...ak sa podarí tak bude aj nám neskor behať po dvore kvočka s kuriatkami...:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-))

luxdkas

XXX.XXX.1.101

A može byť ten kohút pri normálnych nosniciach...? smajlík asi áno veď to je tiež sliepka len iného plemena...:-)) oukeysmajlíkdajte vedieť keď sa vám vyliahnu a budú vačšie...ak bude otec doma tak mu poviem a potom by ste mi povedali len kde bývate a prišli by sme...už sa teším...ak sa podarí tak bude aj nám neskor behať po dvore kvočka s kuriatkami...:-)):-)):-)):-))#....

luxdkas

XXX.XXX.1.101

A može byť ten kohút pri normálnych nosniciach...? smajlík asi áno veď to je tiež sliepka len iného plemena...:-)) oukeysmajlíkdajte vedieť keď sa vám vyliahnu a budú vačšie...ak bude otec doma tak mu poviem a potom by ste mi povedali len kde bývate a prišli by sme...už sa teším...ak sa podarí tak bude aj nám neskor behať po dvore kvočka s kuriatkami...:-)):-)):-)):-))#....

27.3.2011 07:18
luxdkas

XXX.XXX.1.101

prepáčte nejako sa mi to pokazilo lebo mi nešiel internet....tak sa mi to tu dalo viac krát....ospravedlňujem sa...:-)

12.4.2011 14:09
zoreta

XXX.XXX.199.237

luxdkas napsal(a):

Mám taky zájem o hedvábničky, slepičky. Do Oščadnice to mám přes kopec. Mohli bychom se nějak domluvit? Až pro ně pojedete, že byste mi vzali dvě slípky navíc?

17.4.2011 20:47
luxdkas

XXX.XXX.1.101

nádherné hodvábničky...:-):-):-):-):-):-) kedy sa vám budú liahnuť...?smajlík

17.4.2011 23:40
zbosace

XXX.XXX.65.220

Holokrkého máte len kohúta? Odkial pochádza?

18.4.2011 14:38
caco

XXX.XXX.210.152

jak sa nemýlim tak štvrtoksmajlíksmajlík

18.4.2011 14:41
caco

XXX.XXX.210.152

zbosace napsal(a):
Holokrkého máte len kohúta? Odkial pochádza?

jj len kohuta.vyliahol som ich z vajec,ktoré doniesol švagor z niekade z juhu slovenska.zistím skade

18.4.2011 17:45
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
jak sa nemýlim tak štvrtoksmajlíksmajlík

Takže vo štvrtok by sa vám mali liahnúť...? To je supééér ....smajlík:-)):-))

18.4.2011 17:49
luxdkas

XXX.XXX.1.101

zoreta napsal(a):
Mám taky zájem o hedvábničky, slepičky. Do Oščadnice to mám přes kopec. Mohli bychom se nějak domluvit? Až pro ně pojedete, že byste mi vzali dvě slípky navíc?

Uvidíme ak bude otec doma tak možno by sme vám aj vzali ... len neviem či bude toľko sliepočiek...:-)):-)):-)) ak by otec súhlasil tak vám dám vedieť ale po ne by ste si už museli prísť...oukey...?:-)smajlík ale ja vám dám potom vedieť ak tak...:-)):-)):-)) :D :D :D :D :D :D :D :D

19.4.2011 13:26
luxdkas

XXX.XXX.1.101

A ešte k tým Hodvábničkám ony kvočia aj keď sú z liahne...? alebo nie...?smajlík

20.4.2011 16:49
caco

XXX.XXX.71.2

luxdkas napsal(a):
A ešte k tým Hodvábničkám ony kvočia aj keď sú z liahne...? alebo nie...?smajlík

no švagrovy momentálne jedna sedí,takže v tom zrejme nieje problémsmajlík

no a uvádzam na pravú mieru,liahnú sa mi v sobotu hodvábničky a perličky (teda dúfam) ,teraz sa mi liahli prepelice:-))

20.4.2011 18:10
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
no švagrovy momentálne jedna sedí,takže v tom zrejme nieje problémsmajlík

no a uvádzam na pravú mieru,liahnú sa mi v sobotu hodvábničky a perličky (teda dúfam) ,teraz sa mi liahli prepelice:-))

a koľko by tak asi stál párik hodvábničiek....??? ja by som chcel tieto sliepočky pretože nám nejako už pomalu miznú milflérky tak by som chcel neskor nasadiť ale to až keď bude nosiť a asi ešte trochu neskor...:-))

20.4.2011 19:37
caco

XXX.XXX.210.152

luxdkas napsal(a):
a koľko by tak asi stál párik hodvábničiek....??? ja by som chcel tieto sliepočky pretože nám nejako už pomalu miznú milflérky tak by som chcel neskor nasadiť ale to až keď bude nosiť a asi ešte trochu neskor...:-))

hm no neviem kedy sa dá rozoznat čo je sliepočka a čo kohútik.naliahnem ich viac,ak sa teda budu dariť a cena bude len symbolicka pri kurencoch nejaké 1€ za kus,záleží ako dlho ho budem krmiť:-))mne stačí aby mi to zaplatilo náklady na ich krmenie.mám to v liahni väčšinou zároven z prepeličími a ked sa človeku podarí vyliahnuť tak ma stoho radosť.pred rokom som naliahnuté rozdal:-))smajlík

ja v prvom rade chovám prepelice.toto je len tak na okrasu a vajíčka tiež prídu vhodsmajlík

20.4.2011 20:46
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
hm no neviem kedy sa dá rozoznat čo je sliepočka a čo kohútik.naliahnem ich viac,ak sa teda budu dariť a cena bude len symbolicka pri kurencoch nejaké 1€ za kus,záleží ako dlho ho budem krmiť:-))mne stačí aby mi to zaplatilo náklady na ich krmenie.mám to v liahni väčšinou zároven z prepeličími a ked sa človeku podarí vyliahnuť tak ma stoho radosť.pred rokom som naliahnuté rozdal:-))smajlík

ja v prvom rade chovám prepelice.toto je len tak na okrasu a vajíčka tiež prídu vhodsmajlík

aha Takže s týchto čo sa vyliahnu tak bude stáť jenda hodvábnička 1€...? takže ak by som si chcel kúpiť kohútika a napr. 2 sliepočky tak by som Zaplatil 3€...to je skvelá cena...:-) a ozaj želám Vám úspešný chov...:-) ak by sa vám vyliahlo viacej kuriatok...alebo menej...ale v každom prípade nech sa Vám darí s chovom...:-):-):-):-):-)

20.4.2011 22:31
luxdkas

XXX.XXX.1.101

A asi tak za Mesiac keby som si po ne prišiel...? ako že by už boli vačšie...tak by stáli už viac...? Viete aby neboli ešte take malinkaté aby cez noc ešte niekedy je aj mráz tak aby nezmrzli...a za koľko sa asi tak operia...? a ešte jedna otázka kedy začínajú znášať...?smajlíksmajlík "ĎAkujem" za to všetko a aj ak to vyjde tak aj za hodvábničky ale to vám poďakujem aj osobne potom keď si po ne prídeme...:-):-)):-)):-))

21.4.2011 10:46
caco

XXX.XXX.210.152

luxdkas napsal(a):
A asi tak za Mesiac keby som si po ne prišiel...? ako že by už boli vačšie...tak by stáli už viac...? Viete aby neboli ešte take malinkaté aby cez noc ešte niekedy je aj mráz tak aby nezmrzli...a za koľko sa asi tak operia...? a ešte jedna otázka kedy začínajú znášať...?smajlíksmajlík "ĎAkujem" za to všetko a aj ak to vyjde tak aj za hodvábničky ale to vám poďakujem aj osobne potom keď si po ne prídeme...:-):-)):-)):-))

no ani do jedného mesiaca si myslím že nezožerú viac ako za euro.teda dúfam:-)) a kedy začnú znášať neviem ale pred dvoma rokmi ked som ich na jar vyliahol tak na jesen už znášali určite

21.4.2011 20:21
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Dobre...:-)) tak teda ak budú mať tak okolo toho 1 mesiaca tak mi tu napíšte že kedy si po ne možeme prísť...:-)):-)):-)) Jééééééj už sa teším až budu nejaký Ďalší nový druh sliepok na dvore...:-) a niekde som čítal že ony nevedia lietať...??? smajlík

22.4.2011 22:04
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Vy už asi máte skúsenosti s liahnutím hodvábničiek mám pravdu...??? :-)):-)) a tak sa chcem opýtať že či by ste vedeli rozoznať pohlavie pri tých kuriatkach už ako 1 mesačných...???smajlíksmajlík smajlík A ako vyzerajú jednodňové kuriatka...? :-)):-):-)):-):-)):-):-):-)):-)smajlík

23.4.2011 21:19
caco

XXX.XXX.210.152

luxdkas napsal(a):
Vy už asi máte skúsenosti s liahnutím hodvábničiek mám pravdu...??? :-)):-)) a tak sa chcem opýtať že či by ste vedeli rozoznať pohlavie pri tých kuriatkach už ako 1 mesačných...???smajlíksmajlík smajlík A ako vyzerajú jednodňové kuriatka...? :-)):-):-)):-):-)):-):-):-)):-)smajlík

vyzerajú ako normálne kurčata len su menšie,škoda že som ich dnes neodfotil zatial sa vyliahlo 3ks hodvábničiek a štyri obyčajne uvidím čo dalej

25.4.2011 12:16
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
vyzerajú ako normálne kurčata len su menšie,škoda že som ich dnes neodfotil zatial sa vyliahlo 3ks hodvábničiek a štyri obyčajne uvidím čo dalej

Snáď sa vám vyliahne viac tých hodvábničiek....držim palce aby ich bolo čo najviac...:-):-)):-)):-):-):-):-):-):-)

1.5.2011 16:52
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Vyliahli Sa Vám Ešte Nejaké Ďalšie Hodvábničky Alebo Nie...? smajlíksmajlík

2.5.2011 06:59
caco

XXX.XXX.71.2

luxdkas napsal(a):
Vyliahli Sa Vám Ešte Nejaké Ďalšie Hodvábničky Alebo Nie...? smajlíksmajlík

hm vyliahlo sa len 5ks.smajlíkniečo sa muselo stať pred liahnutím lebo vo vajciach boli velké ale skapaté.naložil som dalších 40ks vajec tak to hádam dopadne lepšie

2.5.2011 19:57
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
hm vyliahlo sa len 5ks.smajlíkniečo sa muselo stať pred liahnutím lebo vo vajciach boli velké ale skapaté.naložil som dalších 40ks vajec tak to hádam dopadne lepšie

a s tých 5ks budete niečo predávať alebo si ich necháte...? a tých 40ks predpokladám že sú hodvábničie vajíčka...? budem Vám držať palce nech to dopadne lepšie teda lepšie oveľa lepšie...:-):-):-) pretože nám začala jedna milflérka kvočieť a stále sa bila s kohútikom ale teraz ju premohol a začal ju zasa pojímať takže asi z toho nebude nič ale asi jej dám zajtra chlieb do vody a uvidíme možno zakvočie a zasadne a potom možno aj vysedí...:-) to by bolo super keby mala aspoň 7 kuriatok...alebo aj viac...:-)):-)):-))

5.5.2011 18:13
luxdkas

XXX.XXX.1.101

alebo počkám na tú hodvábničku...a potom na rok...možno že by som kúpil aj 2 sliepočky a kohútika aby keby náhodou jedna zasadla tak aby som jej mohol potom dať nejake Ďalšie vajíčka od hodvábničky...:-)) a ešte otázočka može byť ten istý kohútik stále alebo po ňom nejaky mlady kohútik alebo by bolo dobré zohnať si potom nejakeho nepríbuzného...? aj keď ja s nimy na výstavy nebudem chodiť ...lebo ani neviem kde tu sú na Slovensku výstavy...a možu byť aj na daždi...? a čo može sposobiť prípadná príbuznosť...? a liahnu sa rovnako ako normálne kuriatka čiže za 3 týždne...? ak by som náhodou podsadil jednu z nich tak možem ich nechať v králikárni aj s kvočkou...? no tak nakoniec ich je 5 tých otázok... no to je asi zatiaľ všetko jáááj ešte niečo kedy by sa Vám asi tak mali liahnuť tie druhé hodvábničky...? a máte to po tých vašich alebo máte nepríbuzné...? teraz je to všetko aspoň zatiaľ...:-)):-)):-)):-)):-)) prepáčte ak to vadí že vás stále z niečim otravujem ale ešte som ich nemal a tak potrebujem sa o nich dozvedieť čo najviac...:-)

5.5.2011 22:13
pepe77

XXX.XXX.84.150

A kedy sa budu liahnut tie dalsie hodvabnicky co ste nasadili 40 vajec?

6.5.2011 07:52
caco

XXX.XXX.71.2

pepe77 napsal(a):
A kedy sa budu liahnut tie dalsie hodvabnicky co ste nasadili 40 vajec?

no tých 5 je zajednaných a dalšie liahnutie trvá 21 dní,treba pozrieť kedy som to napísal že som vložil:-))
liahen sa mi podarilo vyregulovať,pretože na jednej podložke som mal teplotu o stupen nižšiu a preto sa zrejme menej vyliahlo,ale dúfam že na tieto vložené to nemalo vplyv.cca. za 2 týždne uvidíme.

6.5.2011 08:04
caco

XXX.XXX.71.2

takže hodvábničky sa liahnu klasicky za 21 dní.dážd im nevadí.je dobré mať ich oddelené od klasických sliepok,nie ako ja spolu,pretože kohút hodvábničky oplodnuje klasické sliepky a naopak:-)) odfotím kurence aby ste vedeli očom píšemsmajlík.20kusov som dal odomna a 20ks od švagra kedže on ich ma oddelené.
ked ti začne hodvábnička kvokať dobré je ju uzatvorit samostatne aby ju ostatné nevytlačili z hniezda ako to spravili mne.
pri šlachtení sa používa aj príbuzenska plemenitba a väčšinou,to nemá nejaky vážny vplyv na výzor a úžitkovosť.
ja osobne sa venujem prepeliciam a tam mi bolo to bolo doporučené,ale max . 6 rokov a potom oživiť krv.
po 2 rokoch som mal lepšie výsledky vo velikosti,váhe a oplodnení ako oni. iked musím povedat že oni majú nízky rozpočet a podmienky na chov prepelíc tiež bieda.nj štát na výskum kašle,tam sa nakradnúť nedá:-(

6.5.2011 13:01
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
takže hodvábničky sa liahnu klasicky za 21 dní.dážd im nevadí.je dobré mať ich oddelené od klasických sliepok,nie ako ja spolu,pretože kohút hodvábničky oplodnuje klasické sliepky a naopak:-)) odfotím kurence aby ste vedeli očom píšemsmajlík.20kusov som dal odomna a 20ks od švagra kedže on ich ma oddelené.
ked ti začne hodvábnička kvokať dobré je ju uzatvorit samostatne aby ju ostatné nevytlačili z hniezda ako to spravili mne.
pri šlachtení sa používa aj príbuzenska plemenitba a väčšinou,to nemá nejaky vážny vplyv na výzor a úžitkovosť.
ja osobne sa venujem prepeliciam a tam mi bolo to bolo doporučené,ale max . 6 rokov a potom oživiť krv.
po 2 rokoch som mal lepšie výsledky vo velikosti,váhe a oplodnení ako oni. iked musím povedat že oni majú nízky rozpočet a podmienky na chov prepelíc tiež bieda.nj štát na výskum kašle,tam sa nakradnúť nedá:-(

Ale ináč možu byť spolu s normálnymi nosicami...? smajlík
smajlík ..................................................smajlík
smajlík...............................................................smajlík
Pretože s tým oddelením by to bol trochu taký menší problém ale tak ak by som ich normálne púšŤal z nosnicami tak by som ich mohol po obede ako po príchode zo školy pustiť na zahradu ale ako len tie hodvábničky alebo by som ich nechal zetvorené v králikarni a potom ak by nejaka zakvočela tak by boli pustene normálne vonku...
:-)):-)..........................................:-):-))
:-)):-)..........................................:-):-))
a potom sú asi kuriatka po hodvábnikovy a normálnej nosnici nejake divné ako operenie alebo sa stane to že potom kvočia ako hodvábničky...? ................
:-)smajlíksmajlík,..................................................................................................,smajlíksmajlík:-)
:-)smajlíksmajlík,...............................................................................................,smajlíksmajlík:-)
a Viete pri nich ako pri 1 mesačných určiť pohlavie...?? alebo sa to dá rozoznať až neskor...?smajlík Apropo Držim Palce aby sa ich teraz vyliahlo oveľa viac...a to takže máte krížence...? a normálne čistokrvné hodvábničky ...? ako tie čo sa budu liahnuť...smajlík

6.5.2011 22:38
pepe77

XXX.XXX.104.200

Dúfam, že sa vyliahnu v pohode a zostanú nejaké aj pre mňa. :-) Tiež by som od Vés kúpil ak bude možnosť. Krstný je chovateľ holubov aj sliepok a doporučil mi zohnať si Hodvábničky vraj často kôkajú?smajlík

8.5.2011 21:55
luxdkas

XXX.XXX.1.101

pepe77 napsal(a):
Dúfam, že sa vyliahnu v pohode a zostanú nejaké aj pre mňa. :-) Tiež by som od Vés kúpil ak bude možnosť. Krstný je chovateľ holubov aj sliepok a doporučil mi zohnať si Hodvábničky vraj často kôkajú?smajlík

S kvokaním vám možem poradiť aj ja sú to najlepšie kvočky a kvokajú často to je pravda...:-) hneď po nich sú najlepšie kvočky zakrslé kočinky...:-) Budeme držať palce aby sa vyliahli všetky a aby všetky prežili...bola by škoda keby neprežili...

9.5.2011 09:14
caco

XXX.XXX.129.50

ano trafí sa aj kríženec,vidieť na nom že nemá čierne oči a modrú kožu 20kusov som dal mojich a 20 kusov od švagra,ten ich ma oddelene od klasických sliepok.ale kedže môj kohút už nieje bohvieaký donchuan,tak kríženec bude výnimočne.
hodvábničky sú asi najlepšie kvočky,švagor ich má kvôli bažantom.rozoznať pohlavie v jednom mesiaci asi ešte nepôjde,kedy sa to dá presne, neviem.

9.5.2011 14:00
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
ano trafí sa aj kríženec,vidieť na nom že nemá čierne oči a modrú kožu 20kusov som dal mojich a 20 kusov od švagra,ten ich ma oddelene od klasických sliepok.ale kedže môj kohút už nieje bohvieaký donchuan,tak kríženec bude výnimočne.
hodvábničky sú asi najlepšie kvočky,švagor ich má kvôli bažantom.rozoznať pohlavie v jednom mesiaci asi ešte nepôjde,kedy sa to dá presne, neviem.

na nemoderovanom fóru som čítal ako rozoznať pohlavie a že kedy ale tam som sa dočítal že až po 4 mesiacoch už presne lebo sa začnú prejavovať pohlavné znaky... ale že zasa záleží či sú fúzaté alebo bezfúze a že pri bezfúzych sa to dá rozoznať v 2 mesiacoch že kohútikovia majú už večšie laloky (mašle) sa mi zdá ...:-):-)

9.5.2011 14:01
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):

na nemoderovanom fóru som čítal ako rozoznať pohlavie a že kedy ale tam som sa dočítal že až po 4 mesiacoch už presne lebo sa začnú prejavovať pohlavné znaky... ale že zasa záleží či sú fúzaté alebo bezfúze a že pri bezfúzych sa to dá rozoznať v 2 mesiacoch že kohútikovia majú už večšie laloky (mašle) sa mi zdá ...:-):-)smajlíksmajlík

15.5.2011 10:26
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Ak ste ich dali do liahne tých 40ks vajec 2.5. , tak by sa Vám mali liahnuť 22.5. alebo tak nejak:-):-)):-):-)):-)...a presviecujete tie vajíčka...???smajlíksmajlík

15.5.2011 20:26
caco

XXX.XXX.129.50

luxdkas napsal(a):
Ak ste ich dali do liahne tých 40ks vajec 2.5. , tak by sa Vám mali liahnuť 22.5. alebo tak nejak:-):-)):-):-)):-)...a presviecujete tie vajíčka...???smajlíksmajlík

nj z mojich sa vyliahlo len asi 6-7 kusov a stoho sú všetky okrem jednej holokrčky.8 kusov zheblo vo vajci.vyzerá to na slabé vetranie kedže som mal totálne narvanú liahen.uvidím čo bude z švagrových o týžden a zo zvyšných mojích.

16.5.2011 14:07
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
nj z mojich sa vyliahlo len asi 6-7 kusov a stoho sú všetky okrem jednej holokrčky.8 kusov zheblo vo vajci.vyzerá to na slabé vetranie kedže som mal totálne narvanú liahen.uvidím čo bude z švagrových o týžden a zo zvyšných mojích.

Snáď sa ich vyliahne viac ... naozaj by bola škoda keby zahynuli všetky...smajlíksmajlík A ja by som chcel čistokrvnú sliepočku a kohútika alebo 2 sliepočky...:-) To by som bol zároveň prvý človek tu u nás v Oščadnici ktorý by mal hodvábničky...:-):-)):-)):-) Budem Držať palce a Modliť sa aby sa ostatným nič nestalo...:-)

16.5.2011 14:20
caco

XXX.XXX.71.2

luxdkas napsal(a):
Snáď sa ich vyliahne viac ... naozaj by bola škoda keby zahynuli všetky...smajlíksmajlík A ja by som chcel čistokrvnú sliepočku a kohútika alebo 2 sliepočky...:-) To by som bol zároveň prvý človek tu u nás v Oščadnici ktorý by mal hodvábničky...:-):-)):-)):-) Budem Držať palce a Modliť sa aby sa ostatným nič nestalo...:-)

no 3 dni už aj sedí jedna z hodvábničiek tak hádam niečo bude :-)

16.5.2011 15:24
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
no 3 dni už aj sedí jedna z hodvábničiek tak hádam niečo bude :-)

čo 3 dni...??? smajlík Že sedí ta jedna hodvábnička...? smajlík a aké má vajíčka od Vás alebo Od Vášho Švagra...???smajlík .................................:-)):-)):-)):-):-):-):-):-):-)):-):-):-)

16.5.2011 19:29
caco

XXX.XXX.129.50

luxdkas napsal(a):
čo 3 dni...??? smajlík Že sedí ta jedna hodvábnička...? smajlík a aké má vajíčka od Vás alebo Od Vášho Švagra...???smajlík .................................:-)):-)):-)):-):-):-):-):-):-)):-):-):-)

asi svoje.nepozeral som lebo som nemal čas:-)

17.5.2011 13:25
luxdkas

XXX.XXX.1.101

caco napsal(a):
asi svoje.nepozeral som lebo som nemal čas:-)

Oukey...:-)

21.5.2011 20:04
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Dneska a zajtra by sa Vám mali liahnuť tie hodvábničky či...????smajlík:-)):-)):-))smajlík:-)):-))smajlík:-))smajlík ak sa vám bude chcieť tak by ste mohli aj odfotiť tie krížence a klasické hodvábničky ale čistokrvné...:-)):-)):-)) snáď sa Vám ich vyliahne teraz viac,...:-))smajlík:-)):-))

29.5.2011 21:33
luxdkas

XXX.XXX.1.101

snáď ste na mňa nezabudli...či...?smajlík

9.6.2011 15:59
luxdkas

XXX.XXX.1.101

luxdkas napsal(a):
snáď ste na mňa nezabudli...či...?smajlík

napíšte mi na e-mail : lukas_pagac@centrum.sk

4.3.2015 09:09
linda2

XXX.XXX.95.85

Dobrý den
chcm sa opýtať či mate v ponuke hodvabničky.

4.3.2015 09:10
linda2

XXX.XXX.95.85

caco napsal(a):
b

Dobrý den
chcm sa opýtať či mate v ponuke hodvabničky.

23.5.2015 19:08
matiskeokolie

XXX.XXX.222.76

Viete mi niekto povedať čo je čo? ktorý je kohútik a ktorá sliepočka? jeden má taký veľký chochol a dve taký menší. Vdaka.

k.r

5.11.2015 20:28
k.r

XXX.XXX.139.152

Ten s tym vecsim chocholom je urcite kohut aj na chvoste to trosku vidno a pride mi to ako kohut tie ostatne asi budu sliepky pockajte co sa s nich vyvinie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík