Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.3.2011 20:56

dnes som si uz spravil,z velkej krabice,odchovnu pre kuriatka ak sami vyliahnu,,

22.3.2011 20:58

budem to mat v izbe bo nemam,chalupu a zateplenu pivnicu,,vzdy to tak mavam:-)

22.3.2011 21:00

vnutry maju prichystanu vyhrievaciu perinku,,aby boli pekne v teplucku ked sa vyliahnu ak sami to podari:-)

22.3.2011 21:06
mikesek

XXX.XXX.129.171

ááá zdroj tepla ? kuřata potřebují 35 stupnů

22.3.2011 21:15
majo

XXX.XXX.26.38

Ahoj Pefo , mněl by si jím dát něco na dno (hadr,koberec ,hobliny) at se jím neklouže . Mohlo by se stát že budou mít pak roztažené nožičky !!!! A čím jím budeš topit ???

22.3.2011 21:35

to este neni dorobene,,a zdroj tepla je ta perinka ktora ma az 35stupnov,ked sa nahreje,a este budu mat aj ziarovku,,nebojte sa nerobim to prvy krat,,neni som zaciatocnik,,,,a no podlahe bude novinovy papier a hobliny +nasekane na drobno seno,,ale to budem robit az ked budem vidiet vysledok,,

23.3.2011 23:01
majo

XXX.XXX.26.38

No nechci se v tom moc vrtat ale ?!?!?!
Když napíšu že je něco PRICHYSTANÉ tak já tomu rozumím že jako komplet smajlík
Snažil jsem se jenom poradit ale to sem asi udělal chybu ?!
Jo už to tady čtu vždyt nejseš ZAČÁTEČNÍK

24.3.2011 11:01

Majo nerip domna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,,ja to nemam rad,,potom radsej nic mi tu nepis a hotovo,,,

24.3.2011 11:19

naco budem dopredu vsetko chystat Majo,co ked sami nic nevyliahne ja mam vsetko prichystane v izbe behom 5minut to mam vsetko spravene ,,tak mi tu nepis take somariny,,,

26.3.2011 19:19

ahoj,Majo tak tu je uz dokoncena odchovna pre kuriatka,,:-) ma aj ziarovku,aby ich hriala ,mamju na spanie aj vyhrievanu perinku,,vsetko co potrebuju,a nozicky maju vsetky v poriadku,,

26.3.2011 22:40
majo

XXX.XXX.26.38

Ahoj no šikula :-) , jestly ti můžu poradit tak ta perinka je určitě dobrá ale po čase bude pořádně podělaná hovínkama , no záleží jak dlouho je v té odchovni chceš mít . Ale příště asi nepujde použít ?!? Určitě jím tam bude stačit ta žárovka a možná pak přikrýt tu krabici hadrem at se tam moc nevětrá . Výšku (asi 20-30cm) nad kuřátkama poznáš podle toho jestly budou pořád pípat (brečet) to jím je zima a jestly budou daleko od žárovky to jím je zase teplo . Já to dávno dělal podobně (ted mám odchovnu) a do krabice od televize mi stačila 40-60w žárovka už si to moc nepamatuju . Tak to neber jako že tě chci naštvat jen se snažím poradit , jestly si tohle věděl ber příspěvek jako bezpředmětný . :-)

28.3.2011 10:59
ivankav

XXX.XXX.171.58

Taky mám 30 kuřat v papírové krabici v obýváku v paneláku:-)smajlík, chov mám jinde. Na dno dávám reklamní letáky, v paneláku je fakt dobrý přísun, aspoň na něco se to hodí smajlík. Pověsím lampičku na 2 provázky na tyčku přes krabici, jeho délku pak upravuji dle potřeby, jak vysoko žárovku chci, navrch nad žárovku položím 2 plechové pekáče, aby neunikalo teplo tak rychle a kuřata jsou spokojená. Na noc je dávám do velkého košíku vyloženého na dně novinami k radiátoru topení a zepředu pověsím svetr, aby jim z košíku teplo tak neutíkalo. Je to primitivní, ale funguje každý rok.:-)

28.3.2011 21:08

nic im nechyba lebo spokojne pobehuju a hrabu a pijimaju potravu,,a ta perinka je z materialu,co sa da dobre umyt,,a inac mam nanu usite vela dobrych obliecok,,ktore bud operem alebo ich vyhodim,ale perinka je nedotknuta,,nebojte ked ich zavrem na noc tak pekne spia ,ani nepipnu,maju tam vyrezane vetracie okna,,a lampa je doscujuca,,,ze musim ja castejsie vetrat bo tu mam teplo,,,

3.4.2011 13:32
Záryby

XXX.XXX.160.30

Chci se zeptat -jakou mají mít kuřata cca 1 týden stará tepolotu v odchovně ? Zatím je mám ve skleníku kde je zhruba 33 stupnu .Není tam naně moc velké teplo smajlík? Děkuji renda .

3.4.2011 13:48

moje maju tiez tyzden a maju tam asi 28stupnov,,kde spavaju,ale uz ich ucim aj na nihsiu teplotu,su pri okne kde mam otvorenu ventilacku a vobec im to nevadi,,este tyzdem a uz ich dam do pripraveneho kurina,,tam sa budu musiet uz zohriat same ,,,

3.4.2011 21:31
uska

XXX.XXX.253.239

Záryby napsal(a):
Chci se zeptat -jakou mají mít kuřata cca 1 týden stará tepolotu v odchovně ? Zatím je mám ve skleníku kde je zhruba 33 stupnu .Není tam naně moc velké teplo smajlík? Děkuji renda .

teplota v odchovně a další info https://www.ifauna.cz/clanek/drubez/odchov-kurat/154/

3.4.2011 22:11
majo

XXX.XXX.26.38

Jojo pani Renda mně předeběhla s příspěvkem . V jedný moudrý knížce sem našel tohle .
(1000 rad drobnochovatelům)
týden
1-32stupnů
2-29
3-27
4-24
5-21
6-18

4.4.2011 21:45
Záryby

XXX.XXX.160.30

Ještě jednou DĚKUJI renda :-)