Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2011 21:45
pepina

XXX.XXX.128.126

Prosím chovatele, mám párek Karolínek. Je to čisté plemeno nebo je to nějaká mutace? Mají jiné zbarvení, než co jsem našla na fotkách jiných chovatelů.

28.3.2011 12:45
pepina

XXX.XXX.128.126

Tak nikdo nevíte? Ráda bych věděla, co to vlastně mám. :-)

28.3.2011 16:40
syrmaticus

XXX.XXX.240.176

100% jsou mutační, chovatelem kachniček nejsem a neznám jejich mutace ale typl bych skořicovou. Martinsmajlík

28.3.2011 18:04
beda

XXX.XXX.79.3

pepina napsal(a):
Prosím chovatele, mám párek Karolínek. Je to čisté plemeno nebo je to nějaká mutace? Mají jiné zbarvení, než co jsem našla na fotkách jiných chovatelů.

... moc zdravim! Chodím sem málo kdy spíše jsem na holubech - takže mandarinky-máte čisté- přírodní zbarvení! Karolinky máte moc pěkné, ale jsou to krémové // také se jim říká neodborně "žemlové", /ty přírodní jsou daleko tmavší až černé! smajlík Beda
-tak tady máte krémovou :-)

28.3.2011 18:11
beda

XXX.XXX.79.3

- tady je přírodní zbarvení:-) B.

28.3.2011 18:22
beda

XXX.XXX.79.3

- mamina karolinky krémové / na kachňatech je vidět, že se jí mohou vylíhnout krémové, ale i přírodní !:-) Beda

28.3.2011 18:40
beda

XXX.XXX.79.3

- ještě přihodím velice pěknou fotku- karolinky /přírodní zbarvení/ :-) B.
- pokud budete ještě něco potřebovat a pokud budu vědět-jsem tady!!smajlík

28.3.2011 22:40
pepina

XXX.XXX.128.126

Bedo děkuji. Projela jsem trošku loňskou moderku a pokud se nemýlím a jste to Vy, tak kačenky asi znáte osobně. Myslím, že jste je nabízel za jednoho pána z Tábora. Byly to dva páry mandarinek a jeden karolinek. Ztratila jsem na něj kontakt, slíbila jsem mu poslat fotky. Tak se ještě zeptám, tyto moje karolinky vzniknou z těch přírodních? A pokud bych si někdy koupila přírodní, musí být odděleně, aby se spolu nepářily? Můžete mě prosím do toho trošku zasvětit?

29.3.2011 07:53
beda

XXX.XXX.79.3

pepina napsal(a):
Bedo děkuji. Projela jsem trošku loňskou moderku a pokud se nemýlím a jste to Vy, tak kačenky asi znáte osobně. Myslím, že jste je nabízel za jednoho pána z Tábora. Byly to dva páry mandarinek a jeden karolinek. Ztratila jsem na něj kontakt, slíbila jsem mu poslat fotky. Tak se ještě zeptám, tyto moje karolinky vzniknou z těch přírodních? A pokud bych si někdy koupila přírodní, musí být odděleně, aby se spolu nepářily? Můžete mě prosím do toho trošku zasvětit?

AHA-zdravim! Je to tak /on končil, má to v zástavbě a již to nešlo/. Samozřejmě každá mutace má původ v přírodních! Jsou také i čistě bílé. U těchto, co máte je již mutace dosti ustálená a tak budou asi dávat pouze žemláky. Klidně si opatřete ještě párek přírodních a nechte je společně. Není žádný problém! Už jim dejte budky /již snad nebude v noci mrznout a ať se daří !! smajlíkB.

29.3.2011 08:57
pepina

XXX.XXX.128.126

beda napsal(a):
AHA-zdravim! Je to tak /on končil, má to v zástavbě a již to nešlo/. Samozřejmě každá mutace má původ v přírodních! Jsou také i čistě bílé. U těchto, co máte je již mutace dosti ustálená a tak budou asi dávat pouze žemláky. Klidně si opatřete ještě párek přírodních a nechte je společně. Není žádný problém! Už jim dejte budky /již snad nebude v noci mrznout a ať se daří !! smajlíkB.

Děkuji za vysvětlení, pokud budu ještě někdy něco potřebovat vědět, určitě se ozvu. Jen ještě mi prosím napiště E-mail na pána. Poslala bych mu fotky. Určitě by se rád podíval jaké mají holky podmínky.
Trpaspinclik@seznam.cz

29.3.2011 20:29
dorm

XXX.XXX.64.242

pepino bacha...beda je přes kačeny odborníksmajlíksmajlík..tady je tmavá mutace mandariňáka

29.3.2011 21:24
pepina

XXX.XXX.128.126

dorm napsal(a):
pepino bacha...beda je přes kačeny odborníksmajlíksmajlík..tady je tmavá mutace mandariňáka

No to je krasavec, to jsem ještě neviděla. A pokud se zkříží tmavý s přírodním, co z toho vyleze? Od kdy se to nazývá mutace a kdy je to jen kříženec? Trošku víc tomu nerozumím.smajlík

29.3.2011 22:14
bushido

XXX.XXX.160.127

nejsem odborník na kachny ale kříženec je když skřížíte 2 různa plemena....mutace-když budete mít například žlutou kachnu a čenrýho kačera ale stejnýho plemena a vylezou vám z toho zelený potomci tak to bude mutace (je to jenom příklad) snad jsem to řekl dobře Béďo smajlík :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík