JoGinger

XXX.XXX.77.16
Mám kuřata stříbrných zakrslých vyandotek a jsou úplně stejný jako kuřátko č. 3
http://www.mypetchicken.com/chicken-breeds/Wyandotte-B6.aspx
Na této adrese jsem našla jak by kořátka měla vypadat a ta moje, která mají koroptví krasbu odpovídají spíše té zlaté. Pán co mi je poslal má ještě zlaté, modře lemované. Balila to jeho paní a bylo jí jedno, že se jí vejce pomíchala. Dana
Omlouvám se nechci zakládat nové vlákno týká se to stejného rádoby chovatele.Podle kterého jsou na fotkách zakrslé rousné porcelánově modré kuřátka.Pokud z toho vyrostou porcelánky tak je pán Synek zneuznaný genius.
Omlouvám se nechci zakládat nové vlákno týká se to stejného rádoby chovatele.Podle kterého jsou na fotkách zakrslé rousné porcelánově modré kuřátka.Pokud stoho vyrostou porcelánky tak je pán Synek zneuznaný genius.
Ták a tohle jsem chtěl a to by podle pana Synka údajně ze zmíněných kuřátek mnělo vyrůst.
Ták a tohle jsem chtěl a to by podle pana Synka údajně ze zmíněných kuřátek mnělo vyrůst.
Tak to já s dovolením taky přidám jednu fotku kuřátka od tohoto "chovatele" Toto se vám vylíhne pokud si objednáte zdrobnělé wandotky zlatě lemované
- Ani další z 15 kuřat asi nejsou požadované plemeno, ale toto je takový "bonus". Myslím že pan Synek by měl inzerovat "násadová Kinder vejce - s překvapením"
ketupa
napsal(a):
Tak to já s dovolením taky přidám jednu fotku kuřátka od tohoto "chovatele" Toto se vám vylíhne pokud si objednáte zdrobnělé wandotky zlatě lemované
- Ani další z 15 kuřat asi nejsou požadované plemeno, ale toto je takový "bonus". Myslím že pan Synek by měl inzerovat "násadová Kinder vejce - s překvapením"
Ovšem ... zase má krásnou šošolku ...
http://www.wyandotky.weblahko.sk/Wyandotka-strieborna-ciernolemovana.html
Nevím, jestli tato adresa tu už proběhla ...
edna
napsal(a):
kuře číslo 2
Tu je vidieť kríženie holanďanky a hodvábničky. Ja sa takéhoto kríženca snažím dochovať, ale márne. A tie čierne, z bielou čiapočkou sú buďto holanďanky alebo znova mix. Poznáťe to podla počtu prstov a neskôr podla farby kože. Mal by som o ne záujem keby ste neboli z ďaleka. Podla toho aké máte skúsenosti je ozaj lepšie kúpiť si radšej kurčatá alebo si chov osobne skontrolovať.
zbosace
napsal(a):
Toto by mohla byť milf. porcelánová.
Kuře č-3 má také chocholku na foto to není vidět a všechny mají náznak rousů. Jen pro zajímavost chovám drůbež dlouho a mám několik druhů čistokrevné drůbeže.Pravidelně vystavuji pochopím že se někdy stane že kohout nefunguje(také se mi to letos stalo)Tak jsem ho vyměnil a uvidíme.Může se zaměnit i barva,ale kříženci to je jasné lajdáctví nebo dokonce úmysl.Že si někdo pro pár stovek takhle kazí jméno to nechápu.Jarda
Edna,
mám aj kuriatka zdr. Holanďaniek pásikavých, ktoré sú podobné tým na fotkách, akurát že nemajú perie na nohách. Ten posledný tmavý chocholkáč je veľmi podobný pavlovským kurencom, ktoré majú po vyliahnutí min. chocholku a nohy celé zaperené. prikladám ich foto vo veku 7dní.. Moje sú však čistokrvné z Ruska dovezené.
Ale ponúkať takýchto evidentných krížencov ako zdr. wyandotky, tak to je sila. Wyandotka nešla ani len zďaleka okolo nich.
Co se týče holanďanek jsem celkem v obraze choval jsem klasické černé a modré a ještě i stříbrné paduanky pro nedostatek místa jsem loňi chov chocholatých plemen ukonči. Ono to nemněly být wyandotky ale zakrslé rousné porcelánově modré.(wyandotky mám ve 3 rázech)Přidal jsem tento příspěvek do vlákna neboť se týké toho samého umělce co poslal paní ty wyandotky.Díky všem za podporu i tobě Peter.Zdravím tímto všechny fajn lidičky z Vysočiny Jarda
drzost pana Synka..dnešní inz
.PRODáM - Maransek, zdrobnělých Wyandotek zlatých, stříbrných a černých.Zakrslé rousné modré a tříbarevné. Kachen Rowenských.Mohu zaslat poštou v nevratném obalu. Tel.608984174. Osobní odběr vítán na : p. Synek, Kněžičky 8, 28908, p. Běrunice.
Cena: Dohodou
E-mail: jindrich.mk@tiscali.cz
Vloženo: 28.04.2011 15:18:52 | Zobrazeno: 11 | Kraj: Středočeský | Editovat | Smazat
Dobrý den, tak moje údajné wyandotky od pana Synka už mají 10 dní a všech 15 se má čile k světu. Chtěl bych požádat někoho kdo chová čistokrevné wyandoty o informaci jak moc jsou tyto kuřata podobné skutečným wyandotkám (nedělám si žádné iluze jen mě zajímá co můžu očekávat že z nich vyroste ). Díky Martin
ketupa
napsal(a):
ahoj mě ty kuřata jako vyandotky nepřipadaji a to kuře tipuju na paduanku a ty vrchni kuřata podle mě nejsou vyandotky ( choval jsem je :-) vyandotky zakrsly sem měl černy a tmavy a střibřity lemovany
milošditrich
napsal(a):
ahoj mě ty kuřata jako vyandotky nepřipadaji a to kuře tipuju na paduanku a ty vrchni kuřata podle mě nejsou vyandotky ( choval jsem je :-) vyandotky zakrsly sem měl černy a tmavy a střibřity lemovany
Maransek, zdrobnělých Wyandotek zlatých, stříbrných a černých.Zakrslé rousné modré a tříbarevné......nene..tohle inzeruje a to tam opravdu má,ale pohromadě ..takže kámen cihlu a na fotkách je výsledek pana chovatele šlechtitele
Na začátku byla žádost o obrázek, tak tady jsou třídenní kuřátka žluté kulumbijské vyandotky i s maminou
A tady čtyřdení. Některé mají tmavší záda, nevím, loni taky měly, ale pak vypadaly všechny stejně.
Tak jsem konečně nafotila kuřátka, kterými to začalo. Všechna, co byla na zádech černá přepeřila do celočerných. Vzal si je kolega, ale asi byla také s něčím pokřížená, protože měla načernalé nožky. To mají trochu i ta moje. Jinak mají ocásky trošku jako vyandotky, ale moje žluté kolumbijské mají lepší kouličky
A tady jsou opravdu pravé vyandotky stříbrné černě lemované od pana Hrubeše
Dobrý den,
tak já se taky "pochlubím" co že mu to zdárně roste z "wyandotek" pana Synka. Nestačím se divit - Kuřátka jsou pěkná, čílá , ale s wyandotkami (měly to být zlaté černě lemované) toho asi moc společné mít nebudou. Mě osobně to ani moc nevadí, ale ostabí chovatelé kteří by měli být před panem "chovatelem" Synkem důrazně varováni.
holis
napsal(a):
Ahoj všem.Poprvé jsem si odchoval své vlastní zdr. vyandotky černé.Teď jim jsou 8 týdnů a mam strach,že v 10 týdnech až budu kroužkovat tak nepoznám kohoutka od kuřičky!!Poradíte prosím někdo?Díkes Holis
Ahoj pak sem dej fotky :-D já to poznam na 30 % ale někdo to pozna 100%
ketupa
napsal(a):
Dobrý den,
tak já se taky "pochlubím" co že mu to zdárně roste z "wyandotek" pana Synka. Nestačím se divit - Kuřátka jsou pěkná, čílá , ale s wyandotkami (měly to být zlaté černě lemované) toho asi moc společné mít nebudou. Mě osobně to ani moc nevadí, ale ostabí chovatelé kteří by měli být před panem "chovatelem" Synkem důrazně varováni.
ahoj :-D koukam že tam maš asi 3 možná 6 kouhoutků :-D ale jsou pěkný
Tak také přidávám pár foteček mejch zdrobnělých vyandotek černých a koroptvých zlatě lemovaných
č.1 odchov pod kvočnou
Mám nová kuřátka zdr.wyandotek stříbrných černě lemovaných od moc milého pana chovatele, zatím krásně prospívají.JJ.
joginger
napsal(a):
Mám nová kuřátka zdr.wyandotek stříbrných černě lemovaných od moc milého pana chovatele, zatím krásně prospívají.JJ.
Dobré Ráno!
Aké sú do výšky tie zdr. wyandotky ....? Je to moc krásne plemeno , chcel by som si tiež niekedy také plemeno kúpuť , alebo vyliahnuť pod kvočkou...A kto ich má , a má viacej farebných rázov...???
Dobrý den chtěl bych bych koupit slepičky zdr. vyandotek bílé kolumbijských už jsem dával inzerát hledal jsem a nikdo nemá tyto vyandotky mám kohoutka viz video a je chudák sám a scháním mu už dlouho slepičky http://www.youtube.com/watch?v=Bf65bOdus4I
potřebuji je moc aspoň jednu
chovatelpepa
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych bych koupit slepičky zdr. vyandotek bílé kolumbijských už jsem dával inzerát hledal jsem a nikdo nemá tyto vyandotky mám kohoutka viz video a je chudák sám a scháním mu už dlouho slepičky http://www.youtube.com/watch?v=Bf65bOdus4I
potřebuji je moc aspoň jednu
Dnes jsem byla na výstavě v Lipníku nad Bečvou, bílé kolumbijské tam byly, předpokládám, že pro ty co se vyznají ve svazu chovatelů a v organizaci výstav nebude problém sehnat kontak na chovatele.