Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2011 14:47
pafka

XXX.XXX.53.50

Zdravím.Nevíte co by to mohlo být za husu?????,

5.5.2011 18:57
marysh

XXX.XXX.146.76

Velmice zajímavý kousek,myslím,že určitě křiženec.Tak o tohle zvíře by určitě projevil zájem pan Kalaš,posuzovatel drůbeže,který se snaží vyšlechtit "husu královskou" ,která tak nějak by mohla vypadat.Kontakt na něj najdete na www.cschdz.eu........ Žlutý zobák k divokému zbarvení a k tomu chocholka -prostě BOMBA !!!!:-)

6.5.2011 13:35
pafka

XXX.XXX.53.50

Děkuji. Na nemoderce mi pani psala, že bude asi neplodnýsmajlík

7.5.2011 09:50
roklanka

XXX.XXX.215.166

Je to kříženec s husou labutí a nemyslím si,že by byl neplodný,vysvětluji to na nemoderce.

7.5.2011 14:05
marysh

XXX.XXX.61.2

pafka napsal(a):
Děkuji. Na nemoderce mi pani psala, že bude asi neplodnýsmajlík

Pani na nemoderce je trošičku mimo,ale už ji to tam chovatele vysvětlili.Ušíme se celý život abychom neumřeli blbí smajlík

8.5.2011 23:57
ovecka

XXX.XXX.26.131

Paní na moderce zase tak moc mimo nebyla. Lépe řečeno skoro vůbec. Přečtěte si pane Pafko, co praví wikipedie, ať se dozvite něco nového. Jedná se o mezidruhového křížence. A ti bývají velice často neplodní. Většinou právě samci. Někdy se stane, že některé samice mohou být dále plodné. Tady je potom prostor pro ovlivnění vzniku plemene africká husa husou tuluzskou a endemskou. Dana :-)

9.5.2011 00:00
ovecka

XXX.XXX.26.131

Omlouvám se, odpověď byla pro marysh, ne pafka.Stejně tak na nemoderce, kde jsem citovala marysh o učení se Dana

9.5.2011 08:18
marysh

XXX.XXX.146.76

ovecka napsal(a):
Omlouvám se, odpověď byla pro marysh, ne pafka.Stejně tak na nemoderce, kde jsem citovala marysh o učení se Dana

Já s tim nemám nic společného,pani Dano,mně do toho netahejte.Já nemusím mít za každou cenu pravdu,ja se mám fajn.
Jo.jednou tam někdo napsal něco o " házení perel sviňim" - už jím tam nic nepište,nezaslouži si to.smajlík

9.5.2011 12:01
ivankav

XXX.XXX.171.58

marysh napsal(a):
Velmice zajímavý kousek,myslím,že určitě křiženec.Tak o tohle zvíře by určitě projevil zájem pan Kalaš,posuzovatel drůbeže,který se snaží vyšlechtit "husu královskou" ,která tak nějak by mohla vypadat.Kontakt na něj najdete na www.cschdz.eu........Žlutý zobák k divokému zbarvení a k tomu chocholka -prostě BOMBA !!!!:-)

Pokud byste byl(a) loni na speciálce klubu chovatelů českých hus v Třebechovicích p.O., byly tam k vidění i ukázky novošlechtění "královské husy". Byly to vzhledově laicky řečeno normální bílé husy s tímhle paskvilem smajlík neměly nic společného.

9.5.2011 21:53
marysh

XXX.XXX.146.76

ivankav napsal(a):
Pokud byste byl(a) loni na speciálce klubu chovatelů českých hus v Třebechovicích p.O., byly tam k vidění i ukázky novošlechtění "královské husy". Byly to vzhledově laicky řečeno normální bílé husy s tímhle paskvilem smajlík neměly nic společného.

Netrefil,netrefil..... v Třebechovicích jsem byl,husy královské jsem dokonce měl v ruce,s přítelem Kalašem jsme o nich dlouze diskotovali a tak nějak mi řekl jak by chtěl to dodělat.Pokut ukázka královských hus byla pro vás normální bílá husa pak doporučují návštěvu oční ambulance v doprovodu - nemusel byste tam trefit.Tomuto podařenému a krásnemu kříženci neřikejte paskvil nebo se podívame na vaše předky a váš habitus.smajlíksmajlík

10.5.2011 07:10
pafka

XXX.XXX.53.50

marysh napsal(a):
Netrefil,netrefil..... v Třebechovicích jsem byl,husy královské jsem dokonce měl v ruce,s přítelem Kalašem jsme o nich dlouze diskotovali a tak nějak mi řekl jak by chtěl to dodělat.Pokut ukázka královských hus byla pro vás normální bílá husa pak doporučují návštěvu oční ambulance v doprovodu - nemusel byste tam trefit.Tomuto podařenému a krásnemu kříženci neřikejte paskvil nebo se podívame na vaše předky a váš habitus.smajlíksmajlík

Moc Vám děkuji za radu:-). S panem Kalašem jsem se spojila a oravdu se mu houser líbí. Chce se na něj přijet podívat:-):-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík