Ahoj všichni....moje první krůťátka ,18kusů...Narozena 10.května.Musela jsem je přenést do kotelny,je zima....
....krocanovi zbyla jen jedna krůtka.....tak je smutný........jednu sebrala liška a druhou má v kotelně...
..jěště nás čeká líhnutí 3kačen,ale zasedly ve výšce,tak jsem zvědavá,jak jim budu předělávat hnízdo.....na zem....
Sám? Muž - chovatel? Tak se podívejte na tuto aktuální diskuzi
https://www.ifauna.cz/ovce-a-kozy/nemodforum/r/detail/1047780/seznamka-na-ifaune-proc-ne
Držím palce!!
Nech kachnu kde je,poradí si i s kachňaty. Moje čínky hnízdí na slámě,někdy na půdě a mláďata skáčí za matkou z 15 i více metrů,nic se jim nestane
. Pravda, pohled pro člověka,který to vidí poprvé,není nic moc. Taky jsem utekla poprve do baráku,když padala z půdy na pískovcové kameny a odrážela se od nich jak tenisáky
. Roklanka
Dá to práci je večer najít a zahnat,ale už se to učí.Mají14dní a zatím jsou všechny....
...obrázek nademnou jsem chtěla napsat,že všechny kačeny sedí
....kačenky -něco dobrého na zub....
...krůta na odpočinkovém místě-tady ji nemusím hledat,je to blízko na večerní zahánění..
...po tom ,co mi umřel krocan,jsem nasadila černobílé krůtce entizol,ale je to utrpení jí ho dávat do krku.Všechny ostatní metody selhaly...Do kuličky z chleba ,ho pečlivě ozobala a na zemi zbyl jen lék.Do rozmočeného chleba-taky ne,tak jsem dozobaná a poškrábaná...ostatním jsem dala metrozol do pití
Ahoj všichni...Chtěla jsem vám napsat,že mi dnes došly výsledky na parazitologické vyšetření trusu krocana,který je bohužel víc jak týden po smrti.Capillaria sp.-slabá invaze
-Zjištěna vajíčka GIN-flotační metodou
-salmonela-negativní
----to vše za 500kč.
Musím si to jít nechat přeložit od veta,protože stejně nevím na co umřel....
Příště si půjdu koupit rovnou nového krocana....ale tenhle byl velký sympaťák,takového už neseženu......

Ale těším se, že než dokončím studium, tak odcházím do přírody... Ale je otázka jestli budu mít práci... Kdo ví... 

...třeba si je pořídíš až budeš mít poškole.Nebo si najdeš ženskou na kozách,která je bude mít.Tak to budeš mít naštudované dopředu....borokoz
Nechce se mi věřit, že kachňátka jsou v pořádku