menší část hejna omladiny. Vyandotky se k nám dostaly náhodně, ale jsou moc hezké, tak třebas u nás zůstanou
kačena Kačka - budoucí vychovatelka mladých běžců. Můj největší mazlíček - mazlení se a žrádlo to je její život
A ještě křepelky - ty bohužel nežijou dle mého - svobodně a volně. Ale jinak to nejde
cervik
napsal(a):
menší část hejna omladiny. Vyandotky se k nám dostaly náhodně, ale jsou moc hezké, tak třebas u nás zůstanou
Já Vám také závidím, že se k Vás wyandotky dostaly jen tak.. Strašně se mi líbí stříbrné černě lemované, ale i ostatní. Marně se snažím získat aspoń násadová vajíčka:-((
borokoz
napsal(a):
Ahoj jsem od Moravské Třebové.Ctěla jsem stříbrné černě lemované nejlepe velké,ale když nebudou,tak vezmu i zdrobnělé..Tak 5 slepiček a kohouta....Díky za info...
Ahoj, já jsem ze Zlína. Tak mám se ptát po kuřatech nebo vejcích? Velké bohužel asi neseženu, ale u zdr. se pokusím.
kovato
napsal(a):
Dobrý den dají se kroužkovat ještě vlašky koroptvý staré pár dní přes dva mněsíce?
Já myslím, že by se ještě měly okroužkovat dát. Udává se, že se kroužkuje v cca 10 týdnech, ale třebas u faverolek musím dřív, protože se kroužek hůř nandavá kvůli pátému prstu. Chce to zkusit
Dotaz pro pana červíka-U faverolek se pozná kohoutek brzo?Mam 6 kuřátek 3 týdenních a všechna mají křidélka barvy té vaší slepičky.Dostal se ke mně kmen loni více-méně náhodou a nemam s nimi žádné zkušenosti děkuji Franta
faha
napsal(a):
Dotaz pro pana červíka-U faverolek se pozná kohoutek brzo?Mam 6 kuřátek 3 týdenních a všechna mají křidélka barvy té vaší slepičky.Dostal se ke mně kmen loni více-méně náhodou a nemam s nimi žádné zkušenosti děkuji Franta
Dobrý den, ještě chvilku vyčkejte, ale každým dnem by to mělo být patrnější. Pokud se nezačnou objevovat černá pírka na ramenou tak máte všechno asi slepičky. Během týdne to už budete vědět najisto. Nebo sem dejte nějaké foto a mrknem na to. Mě se to tak povedlo u dovezených kuřat z německa - potřebovali jsme kohouty a všecho to byly slepičky. Ale nevadí, aspoň rozšíří chovnou základnu
foto: kohoutek v 5týdnech
Tak jsem je dnes nafotil a vypadá to na samé slepičky.Ale rád uslyším váš názor
A toto je jejich tatík.Jak je vidět tak umí jenom holkyDo klubu faverolek zatím ne.Jak jsem již psal dostali se ke mně náhodou protože mi jich bylo líto-byly určeny na pekáč.Uvidím a rozhodnu se na podzim co s nima.Jsou sice moc pěkné ale žádné supernosnice to nejsou
cervik
napsal(a):
Ahoj, já jsem ze Zlína. Tak mám se ptát po kuřatech nebo vejcích? Velké bohužel asi neseženu, ale u zdr. se pokusím.
Já bych chtěla kuřata,můžou být i namíchané.myslím barevně,ale tu stříbrnou černě lemovanou,aby tam byla..Tak se zeptejte.Díky moc......Renata(moravská třebová)
faha
napsal(a):
A toto je jejich tatík.Jak je vidět tak umí jenom holkyDo klubu faverolek zatím ne.Jak jsem již psal dostali se ke mně náhodou protože mi jich bylo líto-byly určeny na pekáč.Uvidím a rozhodnu se na podzim co s nima.Jsou sice moc pěkné ale žádné supernosnice to nejsou
jj - na pekáč ne - to by bylo škoda. Jak to vypadá jsou to opravdu všechno slepičky - u kohoutků už by se objevilo černé peří. Pokud je nebudete chtít, určitě se najde dost lidí, co by je rádo koupilo. Mají sice výborné masíčko, ale na to jsou vadoví kohouti a ne slepičky, co???
Jinak nejde o klub ale jen o seznam chovatelů, ale pokud je chovat nebudete, tak to nemá smysl Klub zanikl a zatím se ho nepodařilo obnovit. Třebas vás chytnou za srdce
Je ale fakt, že je hodně plemen co snáší daleko víc, ale nám to bohatě stačí a ještě na jaře nalíhnem