Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2011 08:04
beda

XXX.XXX.67.81

... aneb, když si z vás příroda dělá prču !!! :-))
- tak jsem si letos nechal z mandarinek tři páry // budek bylo na vybrání ! Sedl si pouze jeden pár a ten zjistil po 30 dnech, že všechna vejce jsou zkažená /prostě pukavci!! Párek karolinek "roztrhl" bajkalák! Takže nic !! smajlík smajlík //- budek vážně dost, jak je vidět na obrázku ...

16.6.2011 08:10
beda

XXX.XXX.67.81

- dnes ráno jsem přišel k rybníčku a hele, co z jedné budky na ostrůvku vyskákalo - příroda se mně přišla vysmát !! :-)) smajlík

16.6.2011 17:02
zbosace

XXX.XXX.203.130

Dobre vidím lyžičiarky pestré? Aj ich odchovávate? Moja karolinka ma tiež prekvapila, 12 vajec a všetky šisté. Mladá ešte ani vajce a nový kačer začína preperovať Takže len lamentujem kde som spravil chybu. Nemajú u mňa síce idealne podmienky ale stále dúfam..... Aj minulý rok už skoro preperený kačer bol autorom 5 kačiatok, s ktorých som dochoval síce len jednu kačenku. Mám z nej velkú radosť lebo skrotla. Moja največšia bolesť je že som si prišliapol miláčika, bielu zakrslú kačenku, mamku 7 sirotkov. Aspoň že tie mi zostali. Ale Vy beriete život realisticky, poznať to z Vašich príspevkov na ktoré sa vždy teším.

16.6.2011 17:41
beda

XXX.XXX.121.188

- nemusel jste spravit chybu, také něco sveďte na ně!! Každý rok mám odchovy a letos bída // také nehledám chybu v sobě, vše je stejné, jako předešlé roky !! Jen ať se dívají na tu divokou a to má letos druhé, nejdříve 9 a teď 16!! No ještě se chystá sednout čírka červenoramená a třeba ještě něco vyleze z rákosů, ale asi letos nic moc!! // možná jim něco uniká z Temelína, vidím ho přes pole ?? Nemáme to lehké na hříbky také nemůžeme, tak se daří asi akorát klíšťatům ....smajlík smajlík Beda

17.6.2011 23:51
pepina

XXX.XXX.128.126

beda napsal(a):
- nemusel jste spravit chybu, také něco sveďte na ně!! Každý rok mám odchovy a letos bída // také nehledám chybu v sobě, vše je stejné, jako předešlé roky !! Jen ať se dívají na tu divokou a to má letos druhé, nejdříve 9 a teď 16!! No ještě se chystá sednout čírka červenoramená a třeba ještě něco vyleze z rákosů, ale asi letos nic moc!! // možná jim něco uniká z Temelína, vidím ho přes pole ?? Nemáme to lehké na hříbky také nemůžeme, tak se daří asi akorát klíšťatům ....smajlík smajlík Beda

Dobrý večer Bedo, mám dotázek. Provádíte po svém království zvědavce? Moc se mi líbí na fotkách, jak to máte přírodně zařízené. Už delší dobu se na to chci zeptat, ale nebylo to aktuální. Ale příští týden jedu na jih, tak se ptám:-), zda by bylo možné se podívat na tu nádheru osobně. A něco na prodej nemáte?

18.6.2011 06:24
beda

XXX.XXX.87.92

- ono to s tou nádherou není zas tak hrozné, fotky také dost idealizují! Pokud jde o návštěvu není problém! Pokud jde o prodej, moc se letos nedařilo a co zde je, je mrňavé a pak jsem především holubář, tak nevím, zda by Vás to bavilo! Jinak vrátka jsou otevřená !! :-)

18.6.2011 21:07
pepina

XXX.XXX.128.126

beda napsal(a):
- ono to s tou nádherou není zas tak hrozné, fotky také dost idealizují! Pokud jde o návštěvu není problém! Pokud jde o prodej, moc se letos nedařilo a co zde je, je mrňavé a pak jsem především holubář, tak nevím, zda by Vás to bavilo! Jinak vrátka jsou otevřená !! :-)

Děkuji za ochotu, já spíš zatím potřebuji nejvíc inspiraci. Vlastně i manžel, protože pokud chci něco postavit, tak já si vymyslím co chci a on pracuje. Jen pořád brečí, že to potřebuje vidět, aby mohl něco splichtit. Napíši Vám na e-mail.

Přidejte reakci

Přidat smajlík