Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2011 18:43
blboun

XXX.XXX.66.132

Zdravím všetkých.
Doma máme v jednej klietky len tak pre radosť prepelice, je tam 8 sliepok. Aktuálne ale riešim problém. Asi 3 z nich majú sem tam zdvihnuté pierko a niekedy nájdem uplně vodnatý žltý trus, inak behajú aj žerú, sú aj také menšie. Poradíte. Či je to choroba, čo mám kúpiť, kde to zoženiem a koľko to asi stojí? alebo sa to vráti do normálu samo. Ďakujem za všetky odpovede.

13.7.2011 21:24
caco

XXX.XXX.120.112

blboun napsal(a):
Zdravím všetkých.
Doma máme v jednej klietky len tak pre radosť prepelice, je tam 8 sliepok. Aktuálne ale riešim problém. Asi 3 z nich majú sem tam zdvihnuté pierko a niekedy nájdem uplně vodnatý žltý trus, inak behajú aj žerú, sú aj také menšie. Poradíte. Či je to choroba, čo mám kúpiť, kde to zoženiem a koľko to asi stojí? alebo sa to vráti do normálu samo. Ďakujem za všetky odpovede.

nuž na toto je komplikovaná odpoved. :-) prepelice majú občas vodnatý žltý trus aj u ludi sa to stáva :-)) to zdvihnuté pierko som nepochopil??ak su tie tri vychrtlé,také ako ošklbané,upatlané,tak majú zrejme črevné potiaže.podať nezávadnú vodu a do nej trochu octu alebo ACIDOMID

Přidejte reakci

Přidat smajlík