Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2011 17:23
blboun

XXX.XXX.66.132

omlouvám se , že pořád otravuji , ale dnes jsem při krení křepelk zjistil , že jedniná bílá křepelka se tam načepejří a začne ostatní kovat do hlavy nebo zad. Co to může být , jsou to nádherné slepičky a nejlépe nesoucí slepičky.

15.7.2011 18:24
blboun

XXX.XXX.66.132

Tak už je na samotce , slepičky si oddychly a mohli se konečně jít napapat. Necham jí tam cca 5 dní a potom jí tam zkusim dát znovu a uvidím , jestli to bude dělat pořád , tak půjde do polévky.

16.7.2011 09:01
deaf lukas

XXX.XXX.56.200

U křepelek je problematické. Vyřešení problému je asi velký prostorný výběh pro křepelky - aby podřízené a slabé křepelky utekly.
pup

16.7.2011 09:20
blboun

XXX.XXX.66.132

ahoj.
Tak je první den na samotce a vypadá to , že se trošku zklidnila , dokonce se jí trošku stýskalo po hejnu. Jinak je zajímavé , ona není největší , nýbrž , ona je NEJMENŠÍ a šikanuje ty všechny velké. Zajímavé.

16.7.2011 10:37
deaf lukas

XXX.XXX.56.200

Já mám tři křepelky japonské. Jeden kohoutek (mahagonově strakatý) a dvě slepičky (přírodní a druhá zlatá). Začátek všichni byli v pohodě. Později kohoutek už začal obětovat slípky. S zlatou slepičkou vůbec se nepáří, jen s přírodní. Tak proto začal klovat zlatou slípku. Tak jsem kohoutka oddělil. Později zlatá už začala být dominantní, ale s přírodní v pohodě. Dal jsem kohoutka zpátky, tak zlatá by ho klidně zabila! smajlík Tak kohoutka jsem dal do menší klece přímo v velkém kleci, v kterém bydlí slepičky. Později jsem pustil kohoutka, tak kohoutek začal klovat zlatou a zlatá už je vyplašená. smajlík
pup

Přidejte reakci

Přidat smajlík