Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2011 15:50
dasenka0

XXX.XXX.122.111

Koupila jsem si 20 ks kalimera-selské kuře před 3 týdny a ted jich mám jen 10ks ráno jsou ještě dobré a v poledne jedno uhyne některé jsou hezky velké a jiné jsou o 3/4 menší a přitom jsou stejně stará, mají světlo, kde se hřejou mají krmení pro kuřátka ,vodu nevím co se jim děje nechci o všechny přijít smajlík

31.7.2011 16:15
uška

XXX.XXX.253.239

Od koho jste je koupila ?

31.7.2011 16:31
dasenka0

XXX.XXX.122.111

koupila jsem je z Drůbežárny v Hrabůvce a jsem dost smutná těšila jsem se na ně a ted mi to hynesmajlíksmajlík

31.7.2011 22:58
uška

XXX.XXX.253.239

Ach jo, zde každá rada drahá. Údajně si je líhnou sami a to by tomu nasvědčovalo, že to není originál a rostou nestejnoměrně nebo hynou. Zkuste do Habůvky napsat, za to nic nedáte. Jakou mají teplotu v odchovně ? Jaký mají trus ? Nemají zalepené zadky ? Nemáte prošlou směs pro kuřata ? To je asi hloupost, to i z prošlé směsi by rostla stejně. Pokud nemáte veta po ruce, tak bych zklusila dodat vitamíny, vajíčko, kopřivy .... i když ke směsi by to již nemuselo být... a ocet do vody, ale něco bych zkusila a nečekala na další úhyn. Třeba vám vyzdechá všechno, ale budete vědět, že jste udělala maximum. To vám tedy nepřeji a držím palce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík