Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2011 13:36
skymaster

XXX.XXX.45.253

Prosím o radu, čím to je, že můj kačer má jakoby vykloubenou část křídla? Mohlo to vzniknout oklováváním, když by malý? Nebo to značí nějaký jiný problém?

3.8.2011 15:07
ovecka

XXX.XXX.31.130

Nepíšete nic o stáří kačera. pokud je mu něco okolo 8-10 týdnů, kdy rychle mu narostla křídla, jedná se o problém ve výživě. V této době se vyplatí krmit směsí, kde je správný poměr bílkovin a minerálů, aby se vyvíjely jak svaly, tak kostra. Bohužel doma dělané krmení toto nesplňuje, pokud si nedopočítáte, kolik je nutno dodat vitamino-minerálních doplňků. Několik let jsem se potýkala s podobným problémem u husí. Všichni radily ne moc hodnotné krmivo. Tak jsem směsku ,,ředila" ovsem, zeleným .....A výsledek - vady v nesení křídel. Letos krmím směs pro výkrm kachen na noc a přes den pastva a ejhle. Husky rostou jako o závod a žádná vykloubená křídla. Dana

3.8.2011 15:40
skymaster

XXX.XXX.100.18

Děkuji moc za informace. Kačerovi jsou teď čtyři měsíce, ale problém skutečně nastal už dříve, tak předpokládám, že na tom něco bude. Krmila jsem VKCH1 a 2, ale občas míchala se zbytky, šrotem, pečivem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík