Uživatel s deaktivovaným účtem
žluté, bílé, černé, splash, divoce zbarvené, červené, modré, perlové, krahujcové......
luxdkas
napsal(a):
Páni to dosť...
a biele s kolumbijskou kresbou alebo také podobné asi niesu...či...?
zřejmě ne, tedy alespoň jsem je nikde neviděl (míněno webové stránky)
napsal(a):
zřejmě ne, tedy alespoň jsem je nikde neviděl (míněno webové stránky)
Tie vaše sú krásne...
takto na tejto fotke označené sú vyzerajú tie moje , nie je to moja fotka , ale fotka z inzerátu , od toho pána , od ktorého som ich kúpil... Takže aj to malé dieťa je od toho pána...![]()
![]()
![]()
![]()
zbosace
napsal(a):
Pokúšal som sa o farebné z bielym chocholom ale ztroskotalo to. V priebehu mesiaca mi uhynuli všetky sliepočky F1. Kohútik z kolumbijskou kresbou tu bol nedávno ponúkaný v inzercii.
Tak to bych chtěl vážně vidět
. Občas lidé nabízejí něco, co je ve skutečnosti něco jiného...Třeba měli na mysli právě "splash". M.
sigimaus90
napsal(a):
tady na moderce mám foto mého "kohoutka" na lince jak poznat pohlaví. Schválně - na Vaší foto
to vpravo je slepička, ten uprostřed kohoutek?
Přesně tak, uprostřed kohout, velvo a vpravo slepičky.
napsal(a):
Přesně tak, uprostřed kohout, velvo a vpravo slepičky.
To jsem rád že jsem se trefil. Myslím, že jste k mému "něčemu" na lince jak poznat pohlaví již psal. prosím o zkouknutí posledních fotek, mě se to jeví jako slepička a na Váš názor dám, názory na pohlaví se liší. Moc děkuji a ať se Vám a chovu dobře daří.![]()
![]()
sigimaus90
napsal(a):
To jsem rád že jsem se trefil. Myslím, že jste k mému "něčemu" na lince jak poznat pohlaví již psal. prosím o zkouknutí posledních fotek, mě se to jeví jako slepička a na Váš názor dám, názory na pohlaví se liší. Moc děkuji a ať se Vám a chovu dobře daří.![]()
![]()
To mě těší, zase tak velký znalec nejsem, ale podle podobnosti s mými pipkami si vážně myslím, že máte slepičku. Tak snad nezačne časem kokrhat...
napsal(a):
To mě těší, zase tak velký znalec nejsem, ale podle podobnosti s mými pipkami si vážně myslím, že máte slepičku. Tak snad nezačne časem kokrhat...
Navíc je dost podobná mojí Bačkoře
napsal(a):
Navíc je dost podobná mojí Bačkoře
Než jsem si stačil přečíst popisku, na první pohled ve mě hrklo, jak se moje Jiřinka dostala k Vám.
Ode dneška jsme ji přiznali statut slípky po rodinné poradě. A jak jsem psal výše - At je to co je to, starší slepice ji moc nemusí, tak ji máme víceméně neustále doma a je moc spokojená. Ještě jednou děkuji všem a linku uzavírám s dobrým pocitem![]()
![]()
napsal(a):
Moje žluté
Dobrý den frufru
pokud jste z NB, JC,ME,MB nebo LI rád od Vás zakoupím odrostlejšího kohoutka k naší Jiřince![]()
To by jim to slušelo
josef_hajek@centrum.cz
sigimaus90
napsal(a):
Dobrý den frufru
pokud jste z NB, JC,ME,MB nebo LI rád od Vás zakoupím odrostlejšího kohoutka k naší Jiřince![]()
To by jim to slušelo
josef_hajek@centrum.cz
To mě těší, nicméně uvidíme, co se příští rok vylíhne
. Ale jsem z PB, pokud máte zájem, zkuste pana Žďárského z Rakous u Turnova, od něj je mám a vím ještě o jednom hovateli, co má od něj žluté. Pán jich měl hodně, třeba budete mít štěstí, kouhoutů je prý vždy nadbytek. Držím
zbosace
napsal(a):
Škoda, už je ten inzerát vymazaný alebo ho neviem nájsť. Bolo to tu na IF.
možná je to tohle, ale je to z amerického webu
napsal(a):
To mě těší, nicméně uvidíme, co se příští rok vylíhne
. Ale jsem z PB, pokud máte zájem, zkuste pana Žďárského z Rakous u Turnova, od něj je mám a vím ještě o jednom hovateli, co má od něj žluté. Pán jich měl hodně, třeba budete mít štěstí, kouhoutů je prý vždy nadbytek. Držím
Dobrý den, zkoušel jsem na netu dohledat pana Žďánského, ale s PC mi to moc nejde
. Nemá, prosím, někdo kontakt či mail?
Děkuji
sigimaus90
napsal(a):
Dobrý den, zkoušel jsem na netu dohledat pana Žďánského, ale s PC mi to moc nejde
. Nemá, prosím, někdo kontakt či mail?
Děkuji
hedvabnicka@email.cz
napsal(a):
možná je to tohle, ale je to z amerického webu
Niečo podobné ale s výraznejšou kresbou a samozrejme na vyššej nohe ako sa chovajú u nás. Niekolko krát som sa k tomu inzerátu vrátil či dobre vidím ale znaky kolumbie tam boli na 100%. Nenašli ste tam na tých stránkach far. hodvábky s bielou chocholkou? Ja som ich videl na fr. stránkach ale nedal som si ich do oblúbených a nemôžem ich nájsť.
zbosace
napsal(a):
Niečo podobné ale s výraznejšou kresbou a samozrejme na vyššej nohe ako sa chovajú u nás. Niekolko krát som sa k tomu inzerátu vrátil či dobre vidím ale znaky kolumbie tam boli na 100%. Nenašli ste tam na tých stránkach far. hodvábky s bielou chocholkou? Ja som ich videl na fr. stránkach ale nedal som si ich do oblúbených a nemôžem ich nájsť.
Myslíte tedy něco ve stylu holanďanek? Nic takového jsem nenašel.
sigimaus90
napsal(a):
Milá/ý frurfu, moc děkuji, kohoutek a 1 slepička jsou již u Jiřinky.![]()
![]()
Tak to jsem rád
Nakonec od p. Žďárského?
napsal(a):
Tak to jsem rád
Nakonec od p. Žďárského?
Ještě jednou moc děkuji
, pan Ž´dárský je velmi ochotný a vstřícný pán. Se zájmem si prohlédl jeho chov, no je to něco fantastického![]()
![]()
Výsledek snad bude vidět na fotu, když se mi to povede.
přivezl jsem si nejen kohoutka, ale i slepičku, takže hrdě hlásím, že mám již kmen žlutých vousatých a Jiřinka má rodinu![]()
![]()
.
P.S. foto trošku líznuté, příště se polepším
sigimaus90
napsal(a):
Ještě jednou moc děkuji
, pan Ž´dárský je velmi ochotný a vstřícný pán. Se zájmem si prohlédl jeho chov, no je to něco fantastického![]()
![]()
Výsledek snad bude vidět na fotu, když se mi to povede.
přivezl jsem si nejen kohoutka, ale i slepičku, takže hrdě hlásím, že mám již kmen žlutých vousatých a Jiřinka má rodinu![]()
![]()
.
P.S. foto trošku líznuté, příště se polepším
PS.PS. Jiřinka je moc snaživá, přifařila se kvočně s čerstvě vylíhnutými kuřátky, ale když se spolu s kuřátkama drala pod kvočnu, tak to bylo moc
nyní se musí věnovat kohoutkovi. Ten ji chtěl pojímat, ale hrozně vyvádí![]()
![]()
Ach jo, snad si zvykne
sigimaus90
napsal(a):
PS.PS. Jiřinka je moc snaživá, přifařila se kvočně s čerstvě vylíhnutými kuřátky, ale když se spolu s kuřátkama drala pod kvočnu, tak to bylo moc
nyní se musí věnovat kohoutkovi. Ten ji chtěl pojímat, ale hrozně vyvádí![]()
![]()
Ach jo, snad si zvykne
Tak to je fajn, tak to vlastně doma máme příbuzenstvo
. POtom se pochlubte kuřátky, jsem zvědavý. Já doufám, že příští rok taky budou i u nás, zatím holky "pilně" snáší, nejdřív jedna, teď druhá, Ginger chvilku měla snahu i kvokat, ale už je pozdě, tak snad se jim bude chtít i na jaře. Chovu zdar!
napsal(a):
Tak to je fajn, tak to vlastně doma máme příbuzenstvo
. POtom se pochlubte kuřátky, jsem zvědavý. Já doufám, že příští rok taky budou i u nás, zatím holky "pilně" snáší, nejdřív jedna, teď druhá, Ginger chvilku měla snahu i kvokat, ale už je pozdě, tak snad se jim bude chtít i na jaře. Chovu zdar!
Dvakrát denně se modlím, než jdu ke zvěři, aby bylo vše v pořádku. Vajíčka byste teda neprodal? Mě od včera sedí další brahmanka.
Člověk podá prst a ten druhý chce hned ruku!!!
sigimaus90
napsal(a):
Dvakrát denně se modlím, než jdu ke zvěři, aby bylo vše v pořádku. Vajíčka byste teda neprodal? Mě od včera sedí další brahmanka.
Člověk podá prst a ten druhý chce hned ruku!!!
A vy hned na velkochov, jak koukám?
No, popravdě je konzumujeme a ta nesnědená jsou už v lednici, takže z těch by asi nic nebylo.
sigimaus90
napsal(a):
Nezlobte se, ale líná huba, holé neštěstí. Mezitím jsem dal dohromady 13 vajíček
. No kdyby to klaplo i s těma prvníma kuřátkama, budou na výběr slepičky.

tedˇještě kupuju bílého vousatého a to bude vše.
to chápu, nezapomeňte, prosím, na fotky té vaší drobotiny.
fotečka je z druhého dne stáří, hrozně běhaj sem a tam, budu se dále pokoušet o lepší fotky.