Hodvábničky , aké farebné raázy existujú...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2011 21:32
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Ja mám také striebornošedé...a ešte ake existujú...? môžete pridať aj obrázky tých vaších HODVÁBNIČIEK...:-)):-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2011 21:51

žluté, bílé, černé, splash, divoce zbarvené, červené, modré, perlové, krahujcové......

30.8.2011 21:54
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
žluté, bílé, černé, splash, divoce zbarvené, červené, modré, perlové, krahujcové......

Páni to dosť...:-) a biele s kolumbijskou kresbou alebo také podobné asi niesu...či...? smajlík

30.8.2011 21:55

30.8.2011 21:56

luxdkas napsal(a):
Páni to dosť...:-) a biele s kolumbijskou kresbou alebo také podobné asi niesu...či...? smajlík

zřejmě ne, tedy alespoň jsem je nikde neviděl (míněno webové stránky)

30.8.2011 22:06
luxdkas

XXX.XXX.1.101

zřejmě ne, tedy alespoň jsem je nikde neviděl (míněno webové stránky)

Tie vaše sú krásne...:-) takto na tejto fotke označené sú vyzerajú tie moje , nie je to moja fotka , ale fotka z inzerátu , od toho pána , od ktorého som ich kúpil... Takže aj to malé dieťa je od toho pána...:-)):-):-)):-)smajlík

31.8.2011 06:58
zbosace

XXX.XXX.29.166

Pokúšal som sa o farebné z bielym chocholom ale ztroskotalo to. V priebehu mesiaca mi uhynuli všetky sliepočky F1. Kohútik z kolumbijskou kresbou tu bol nedávno ponúkaný v inzercii.

31.8.2011 08:16

zbosace napsal(a):
Pokúšal som sa o farebné z bielym chocholom ale ztroskotalo to. V priebehu mesiaca mi uhynuli všetky sliepočky F1. Kohútik z kolumbijskou kresbou tu bol nedávno ponúkaný v inzercii.

Tak to bych chtěl vážně vidětsmajlík. Občas lidé nabízejí něco, co je ve skutečnosti něco jiného...Třeba měli na mysli právě "splash". M.

1.9.2011 07:50
zbosace

XXX.XXX.46.91

Škoda, už je ten inzerát vymazaný alebo ho neviem nájsť. Bolo to tu na IF.

2.9.2011 20:40
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

Moje žluté

tady na moderce mám foto mého "kohoutka" na lince jak poznat pohlaví. Schválně - na Vaší foto smajlík to vpravo je slepička, ten uprostřed kohoutek?

3.9.2011 08:50

sigimaus90 napsal(a):
tady na moderce mám foto mého "kohoutka" na lince jak poznat pohlaví. Schválně - na Vaší foto smajlík to vpravo je slepička, ten uprostřed kohoutek?

Přesně tak, uprostřed kohout, velvo a vpravo slepičky.

3.9.2011 20:09
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

Přesně tak, uprostřed kohout, velvo a vpravo slepičky.

To jsem rád že jsem se trefil. Myslím, že jste k mému "něčemu" na lince jak poznat pohlaví již psal. prosím o zkouknutí posledních fotek, mě se to jeví jako slepička a na Váš názor dám, názory na pohlaví se liší. Moc děkuji a ať se Vám a chovu dobře daří.:-):-):-)

4.9.2011 19:31

sigimaus90 napsal(a):
To jsem rád že jsem se trefil. Myslím, že jste k mému "něčemu" na lince jak poznat pohlaví již psal. prosím o zkouknutí posledních fotek, mě se to jeví jako slepička a na Váš názor dám, názory na pohlaví se liší. Moc děkuji a ať se Vám a chovu dobře daří.:-):-):-)

To mě těší, zase tak velký znalec nejsem, ale podle podobnosti s mými pipkami si vážně myslím, že máte slepičku. Tak snad nezačne časem kokrhat...:-))

4.9.2011 19:33

To mě těší, zase tak velký znalec nejsem, ale podle podobnosti s mými pipkami si vážně myslím, že máte slepičku. Tak snad nezačne časem kokrhat...:-))

Navíc je dost podobná mojí Bačkoře

4.9.2011 20:42
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

Navíc je dost podobná mojí Bačkoře

Než jsem si stačil přečíst popisku, na první pohled ve mě hrklo, jak se moje Jiřinka dostala k Vám.smajlík Ode dneška jsme ji přiznali statut slípky po rodinné poradě. A jak jsem psal výše - At je to co je to, starší slepice ji moc nemusí, tak ji máme víceméně neustále doma a je moc spokojená. Ještě jednou děkuji všem a linku uzavírám s dobrým pocitem:-):-):-)

4.9.2011 21:09

smajlík

5.9.2011 18:54
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

Moje žluté

Dobrý den frufru:-) pokud jste z NB, JC,ME,MB nebo LI rád od Vás zakoupím odrostlejšího kohoutka k naší Jiřince:-))
To by jim to slušelosmajlík josef_hajek@centrum.cz

5.9.2011 19:53

sigimaus90 napsal(a):
Dobrý den frufru:-) pokud jste z NB, JC,ME,MB nebo LI rád od Vás zakoupím odrostlejšího kohoutka k naší Jiřince:-))
To by jim to slušelosmajlík josef_hajek@centrum.cz

To mě těší, nicméně uvidíme, co se příští rok vylíhne:-). Ale jsem z PB, pokud máte zájem, zkuste pana Žďárského z Rakous u Turnova, od něj je mám a vím ještě o jednom hovateli, co má od něj žluté. Pán jich měl hodně, třeba budete mít štěstí, kouhoutů je prý vždy nadbytek. Držím:-)

6.9.2011 22:07

zbosace napsal(a):
Škoda, už je ten inzerát vymazaný alebo ho neviem nájsť. Bolo to tu na IF.

možná je to tohle, ale je to z amerického webu

7.9.2011 16:01
sigimaus90

XXX.XXX.71.154

To mě těší, nicméně uvidíme, co se příští rok vylíhne:-). Ale jsem z PB, pokud máte zájem, zkuste pana Žďárského z Rakous u Turnova, od něj je mám a vím ještě o jednom hovateli, co má od něj žluté. Pán jich měl hodně, třeba budete mít štěstí, kouhoutů je prý vždy nadbytek. Držím:-)

Dobrý den, zkoušel jsem na netu dohledat pana Žďánského, ale s PC mi to moc nejdesmajlík. Nemá, prosím, někdo kontakt či mail? smajlík Děkuji

7.9.2011 19:20

sigimaus90 napsal(a):
Dobrý den, zkoušel jsem na netu dohledat pana Žďánského, ale s PC mi to moc nejdesmajlík. Nemá, prosím, někdo kontakt či mail? smajlík Děkuji

hedvabnicka@email.cz

7.9.2011 23:31
zbosace

XXX.XXX.110.107

možná je to tohle, ale je to z amerického webu

Niečo podobné ale s výraznejšou kresbou a samozrejme na vyššej nohe ako sa chovajú u nás. Niekolko krát som sa k tomu inzerátu vrátil či dobre vidím ale znaky kolumbie tam boli na 100%. Nenašli ste tam na tých stránkach far. hodvábky s bielou chocholkou? Ja som ich videl na fr. stránkach ale nedal som si ich do oblúbených a nemôžem ich nájsť.

8.9.2011 07:12

zbosace napsal(a):
Niečo podobné ale s výraznejšou kresbou a samozrejme na vyššej nohe ako sa chovajú u nás. Niekolko krát som sa k tomu inzerátu vrátil či dobre vidím ale znaky kolumbie tam boli na 100%. Nenašli ste tam na tých stránkach far. hodvábky s bielou chocholkou? Ja som ich videl na fr. stránkach ale nedal som si ich do oblúbených a nemôžem ich nájsť.

Myslíte tedy něco ve stylu holanďanek? Nic takového jsem nenašel.

8.9.2011 13:06
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

hedvabnicka@email.cz

Milá/ý frurfu, moc děkuji, kohoutek a 1 slepička jsou již u Jiřinky.:-):-):-)

8.9.2011 13:39

sigimaus90 napsal(a):
Milá/ý frurfu, moc děkuji, kohoutek a 1 slepička jsou již u Jiřinky.:-):-):-)

Tak to jsem rád:-) Nakonec od p. Žďárského?

9.9.2011 20:58
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

Tak to jsem rád:-) Nakonec od p. Žďárského?

Ještě jednou moc děkuji:-), pan Ž´dárský je velmi ochotný a vstřícný pán. Se zájmem si prohlédl jeho chov, no je to něco fantastického:-):-):-) Výsledek snad bude vidět na fotu, když se mi to povede.smajlík přivezl jsem si nejen kohoutka, ale i slepičku, takže hrdě hlásím, že mám již kmen žlutých vousatých a Jiřinka má rodinu:-)):-)):-)).

P.S. foto trošku líznuté, příště se polepším

9.9.2011 21:37
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

sigimaus90 napsal(a):
Ještě jednou moc děkuji:-), pan Ž´dárský je velmi ochotný a vstřícný pán. Se zájmem si prohlédl jeho chov, no je to něco fantastického:-):-):-) Výsledek snad bude vidět na fotu, když se mi to povede.smajlík přivezl jsem si nejen kohoutka, ale i slepičku, takže hrdě hlásím, že mám již kmen žlutých vousatých a Jiřinka má rodinu:-)):-)):-)).

P.S. foto trošku líznuté, příště se polepším

PS.PS. Jiřinka je moc snaživá, přifařila se kvočně s čerstvě vylíhnutými kuřátky, ale když se spolu s kuřátkama drala pod kvočnu, tak to bylo mocsmajlík nyní se musí věnovat kohoutkovi. Ten ji chtěl pojímat, ale hrozně vyvádí:-):-):-) Ach jo, snad si zvykne:-)

10.9.2011 08:35

sigimaus90 napsal(a):
PS.PS. Jiřinka je moc snaživá, přifařila se kvočně s čerstvě vylíhnutými kuřátky, ale když se spolu s kuřátkama drala pod kvočnu, tak to bylo mocsmajlík nyní se musí věnovat kohoutkovi. Ten ji chtěl pojímat, ale hrozně vyvádí:-):-):-) Ach jo, snad si zvykne:-)

Tak to je fajn, tak to vlastně doma máme příbuzenstvo:-)). POtom se pochlubte kuřátky, jsem zvědavý. Já doufám, že příští rok taky budou i u nás, zatím holky "pilně" snáší, nejdřív jedna, teď druhá, Ginger chvilku měla snahu i kvokat, ale už je pozdě, tak snad se jim bude chtít i na jaře. Chovu zdar!:-)

10.9.2011 15:02
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

Tak to je fajn, tak to vlastně doma máme příbuzenstvo:-)). POtom se pochlubte kuřátky, jsem zvědavý. Já doufám, že příští rok taky budou i u nás, zatím holky "pilně" snáší, nejdřív jedna, teď druhá, Ginger chvilku měla snahu i kvokat, ale už je pozdě, tak snad se jim bude chtít i na jaře. Chovu zdar!:-)

Dvakrát denně se modlím, než jdu ke zvěři, aby bylo vše v pořádku. Vajíčka byste teda neprodal? Mě od včera sedí další brahmanka.
Člověk podá prst a ten druhý chce hned ruku!!!smajlík

10.9.2011 15:16

sigimaus90 napsal(a):
Dvakrát denně se modlím, než jdu ke zvěři, aby bylo vše v pořádku. Vajíčka byste teda neprodal? Mě od včera sedí další brahmanka.
Člověk podá prst a ten druhý chce hned ruku!!!smajlík

A vy hned na velkochov, jak koukám?:-) No, popravdě je konzumujeme a ta nesnědená jsou už v lednici, takže z těch by asi nic nebylo.

10.9.2011 15:34
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

Nezlobte se, ale líná huba, holé neštěstí. Mezitím jsem dal dohromady 13 vajíček:-). No kdyby to klaplo i s těma prvníma kuřátkama, budou na výběr slepičky.smajlíksmajlíksmajlík tedˇještě kupuju bílého vousatého a to bude vše.

10.9.2011 15:35

sigimaus90 napsal(a):
Nezlobte se, ale líná huba, holé neštěstí. Mezitím jsem dal dohromady 13 vajíček:-). No kdyby to klaplo i s těma prvníma kuřátkama, budou na výběr slepičky.smajlíksmajlíksmajlík tedˇještě kupuju bílého vousatého a to bude vše.

:-)to chápu, nezapomeňte, prosím, na fotky té vaší drobotiny.

10.9.2011 17:12
sigimaus90

XXX.XXX.12.15

fotečka je z druhého dne stáří, hrozně běhaj sem a tam, budu se dále pokoušet o lepší fotky.:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík