tak už jsem se zmohla k focení, co je to tedy za mutaci? Kohoutek je podle mě břízový, ta světlá slepička snad taky ale ta černá..no nevím. Koupila jsem je na výstavě jako celek. ale blb jsem se nezeptala...díky
jabadaba
napsal(a):
tak už jsem se zmohla k focení, co je to tedy za mutaci? Kohoutek je podle mě břízový, ta světlá slepička snad taky ale ta černá..no nevím. Koupila jsem je na výstavě jako celek. ale blb jsem se nezeptala...díky
další
Uživatel s deaktivovaným účtem

jabadaba
napsal(a):
poslední
podle holandského vzorníku je toto černá zlatokrká
Uživatel s deaktivovaným účtem

jabadaba
napsal(a):
další
a toto asi stříbřitě koroptví, jenže těch mutací je tam tolik a slepičky dost podobné
Nooo,...slovo " mutace " není zrovna to správne - spravně je " barevný ráz " - mutace znamená trošičku něco jiního,ale nevadí.Stříbrokrké jsou opravdu dost vzácne a sehnat něco nepřibuzného bude těžké až nemožné u nás v ČR,budete muset sáhnou za hranice ( německo,rakousko,možná Slovesko - CV Nitra).Držím palečky.
jabadaba
napsal(a):
aha, a odkud jste? ještě nosí? a vy by jste je prodal? Nebo dejte tip kde seženu rousné stříbrokrké, už nevím kde se ptát, asi jsem se dala na špatnou mutaci tady je můj email: marinci@seznam.cz
Včera jsem viděl rousné stříbrokrké na výstavě v Ostravě - Klimkovicích.