Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2011 17:54
astor

XXX.XXX.218.140

dobrý deň, chovám sliepky-hybridy. 1 z nich je už druhý deň apatická, keď ich pustím do voľného výbehu, všetky utekajú, pasú sa, avšak len ona stojí a nehýbe sa, avšak vzhľadovo sa nelíši od ostatných. Krmivo majú všetky rovnaké, takže pochybujem, žeby to bolo z krmiva ... Nevie mi niekto poradiť, z čoho to je, či je potrebné, aby som ju dal do karantény, prípadne niečo na preliečenie? Ďakujem

24.9.2011 20:06
ildika

XXX.XXX.1.30

Nemá třeba červy?

24.9.2011 23:42
mysak

XXX.XXX.46.80

astor napsal(a):
dobrý deň, chovám sliepky-hybridy. 1 z nich je už druhý deň apatická, keď ich pustím do voľného výbehu, všetky utekajú, pasú sa, avšak len ona stojí a nehýbe sa, avšak vzhľadovo sa nelíši od ostatných. Krmivo majú všetky rovnaké, takže pochybujem, žeby to bolo z krmiva ... Nevie mi niekto poradiť, z čoho to je, či je potrebné, aby som ju dal do karantény, prípadne niečo na preliečenie? Ďakujem

třeba nemůže snés vejce anebo má v sobě vejce prasklé, koukněte zda není znečištěná od trusu kolem kloaky. Jinak pokud se stav nelepší, je lepší slípku zabít než zhubne. Pak se podíváte dovnitř, kde je problém.
Juraj Kafka

26.9.2011 14:27
astor

XXX.XXX.218.136

Ďakujem za radu, jej stav sa začína zlepšovať:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík