Dobrý večer, o tomto víkendu proběhla velice pěkná výstava tymákovských chovatelů. Množství kvalitních zvířat, vkusně vyzdobený sál zdejšího kulturáku a výborné občerstvení z dílny místních šikovných chovatelek, co víc si přát. Nejvíce mne upoutala zde vystavená hrabavá drůbež, kde zejména řada kolekcí zdrobnělých vyandotek a vlašek velkých i zdrobnělých v mnoha rázech potěšila chovatelské oko. Pro ilustraci přidám pár fotek focených večer při umělém osvětlení, takže nic moc kvalita.
tohle
krásná,viděl jsem i u prodejce kuřic běhat po dvoře,nevěděl co to je hrozně mi padla do oka,je to krasavice..
ještě je ale sehnat
Ahoj Jirkoak ,to je fakt majstrštik.Dobře zpropagovaná výstava.
Trochu mě mrzelo,že jsi nepodpořil expozici pošťáků.Věř tomu,že je za tím plno práce.A pokud lidé mají zájem, a dle Jirky H.by se lásili vystavovatelé z široka daleka, je hřích v tom nepokračovat.Ahoj Aleš
P.S.Člen naší ZO Želčany oslavil 9.11.2011 své 95.narozeniny.Narodil se v roce 1916 v době vlády France Josefa v Rakousko-Uherské monarchii.Jmenuje se Vojtěch Kroupa a je chovatelem králíků kalifornských.Naše organizace mu přeje pevné zdraví a mnoho chovatelských úspěchú.