Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2012 21:07
dorm

XXX.XXX.64.242

Dlouho jsem tu neviděl,, pefo" kdy a kolik bude líhnout ORAVEK??? nějaké info o něm?smajlík

4.1.2012 18:52
zdeňka58

XXX.XXX.178.111

tady je email na chovatele Oravek: valeks@centrum.sk

4.1.2012 21:08
dorm

XXX.XXX.64.242

zdeňka58 napsal(a):

nenene,jste moc hodná Zdeničko,ale já se ptám jako že tu dlouho nebyl na fóru...loni ho tu bylo při líhnutí oravek plno a letos ještě ani ťuksmajlík

Neregistrovaný uživatel

5.1.2012 14:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.66

zdeňka58 napsal(a):

Dobrý deň pani Zdeňka, ďakujem za reklamu, samozrejme že v dobrom. Pán pefo je možno dobrý chovateľ, len mu chýba jedna potrebná vlastnosť pre chovateľa a to trpezlivosť. Pána pefa poznám len z ifauny, stačilo mi to aby som sa tak vyjadril na jeho osobu. Ani jeden skutočný chovateľ, ktorý chce niečo s daným plemenom dosiahnuť, nemože ich tak striedať ako to robí on. Už pri malom neúspechu sa hnevá na všetkých dookola, len nie na seba. Dosiahnuť čo i len malý úspech v chove, znamená, že sa musím konkrétnemu plemenu venovať nie len jeden rok. Až po niekoľkých rokoch prídu prvé úspechy, a na to je tá Trpezlivosť potrebná. Prajem všetkým chovateľom veľa úspechov a trpezlivosti v roku 2012 . S pozdravom Štefan Valek

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2012 16:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

doby den Pan Valek dakujem za uznanie,,ale oravkam neni este koniec,,nemam ciste oravky ale krizene su vyborne aj na krasu ale aj na znasku,,ale uz mam 15kurciat cistych oraviek obiednanych,,a preto som tu tak neni lebo teraz mam ine problemy ,musim postavit novy kurnik,s volierou,

Přidejte reakci

Přidat smajlík