Re: Kvočka s kuriatkami...časť 2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2012 14:41
luxdkas

XXX.XXX.1.102

Tak , keďže jednotke sa darilo a keďže už je plná , tak som sa rozhodol založiť 2 časť tak vkládajte fotky kuriatok ak už náhodou sa niekomu vyliahli alebo potom keď už budete mať...
Prajem všetkým CHOVU ZDAR !:-))

19.1.2012 16:11
oskar222

XXX.XXX.93.3

vespod uz je zalozena nova..pro tento rok..zrovna dnes...takze prvni vyhrava smajlík

19.1.2012 17:47
luxdkas

XXX.XXX.1.102

oskar222 napsal(a):
vespod uz je zalozena nova..pro tento rok..zrovna dnes...takze prvni vyhrava smajlík

aha...smajlík

19.1.2012 17:54
luxdkas

XXX.XXX.1.102

oskar222 napsal(a):

ale pokiaľ ste si všimol , tak toto téma je o kvočkách a kuriatkách a tá téma, ktorú ste založil Vy je " Moje Holky+Kluci " A pokiaľ viem , tak do takejto témy prispieval najmä pán pavelc a do tejto Kvočka s Kuriatka... ešte do prvej časti prispievali všetci , ktorý sa chceli podeliť o svoj odchov roku 2011 a aj ja som pridával fotky. Preto som založil aj Kvočka s kuriatkami...časť 2 aby sa chovatelia a aj ľudia s touto záľubou podelili o svoj odchov aj v tomto roku 2012.
Toď vše...:-):-)):-)

19.1.2012 18:23
oskar222

XXX.XXX.93.3

no pochybuji, že teď někdo bude mít kuřata s kvočnou :D

19.1.2012 19:38
luxdkas

XXX.XXX.1.102

oskar222 napsal(a):
no pochybuji, že teď někdo bude mít kuřata s kvočnou :D

V uvode je napísané , že pridajte fotky vaších kuriatok z liahne alebo až keď budete mať kuriatka tak pridajte...:-|

31.1.2012 21:46
luxdkas

XXX.XXX.1.102

To sa ešte nikomu nič nevyliahlo...?smajlík
Alebo sa nechcete podeliť o nové prírastky...?smajlík
Mne sa ešte nič nevyliahlo , bude liahnuť asi až Marec-Apríl čiže Březen-Duben.
Samozrejme si ale počkám až nebudú mrazy ako napr. -25 alebo dokonca -30 to by sa mi to asi moc nevyplatilo...:-)

1.2.2012 11:00
arlen

XXX.XXX.142.1

Tak ať se máme na co těšit trochu vzpomínek.smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

1.2.2012 12:39
luxdkas

XXX.XXX.1.102

arlen napsal(a):
smajlíksmajlíksmajlík

Aspoň niečo , ale KRÁÁÁÁÁSNEE...:-):-):-):-):-):-):-):-)):-)):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

1.2.2012 17:35
rybka

XXX.XXX.201.155

arlen napsal(a):
smajlíksmajlíksmajlík

Náááááádhernéééééé. Gratuluji vám i slepičce, že to v té kose ustála. Teď jen, aby byla kuřátka v teple a mamině moc neutíkala. Ať se daří smajlík
Mimochodem, pokud chováte tyto wyandotky, nebyla by nějaká násadová vejce navíc ?
Když tak mi napište na email. pokud však nejste chovatel Jarda, ten chová zdrobnělou formu. Dík :-)

1.2.2012 17:56
arlen

XXX.XXX.142.1

Velmi se omlouvám jsou to loňská kuřátka.Dal jsem je sem jen jako připomínku ať se máme na co těšit.I toho chovatele jste uhodl jsou to moje holčičky.Na ty letošní si musíme ještě počkat i když už mi první nedočkavá slepička začala kvočet.Zdraví Jarda:-):-):-)

2.2.2012 10:38
ovecka

XXX.XXX.171.70

arlen napsal(a):
Velmi se omlouvám jsou to loňská kuřátka.Dal jsem je sem jen jako připomínku ať se máme na co těšit.I toho chovatele jste uhodl jsou to moje holčičky.Na ty letošní si musíme ještě počkat i když už mi první nedočkavá slepička začala kvočet.Zdraví Jarda:-):-):-)

Jardo, odkud jste? Můžete mi napsta na mail, mám také lemované wyandotky. Jde mi o změnu krve. Díky Dana

3.2.2012 08:42
arlen

XXX.XXX.142.1

Dobrý den všem s těma fotkama jsem si naběh.Tak odpovím všem zájemcům najednou.V loňském roce jsem hodně marodil a nevypadalo to semnou dobře tudíž jsem na chov nechal jen minimum slepiček i jiných zvířat.Proto letos nikomu nic nabízet nebudu a všem se tímto omlouvám a prosím o pochopení.S pozdravem Jarda

podskocova

4.2.2012 14:15
podskocova

XXX.XXX.76.77

Já taky vzpomínku ať se chovatelé těší na jaro,protože je tu moc řečí a žádná fotka....:-|
kvočna je ta rousňačka...

podskocova

4.2.2012 14:18
podskocova

XXX.XXX.76.77

4.2.2012 14:24
mamkamaria

XXX.XXX.55.1

podskocova napsal(a):
Já taky vzpomínku ať se chovatelé těší na jaro,protože je tu moc řečí a žádná fotka....:-|
kvočna je ta rousňačka...

Tak túto fotku som si dala na pracovnú plochu ked ste ju dala prvý raz, každý den na nu pozerám a teším sa. Len som nevedela, kto je tá sliepočka, hľadala som kadetade a tiež mi vyšlo žeby to mohla byť rousná. Som rada že sa mi to potvrdilo. Začínam, takže sa v tom ešte nevyznám. Sú úžasní.smajlík:-))

podskocova

4.2.2012 14:28
podskocova

XXX.XXX.76.77

To jste mne potěšila....:-))

19.4.2012 21:41
janazlesa

XXX.XXX.4.242

Poprvé máme kuřátka - zasedla kříženka čehosi (měla to být křížená vlaška) a včera se kuřátka vylíhla - ze 13 podložených vajec 13 kuřátek smajlíksmajlíksmajlík. A zdají se všechna v pohodě.Kohout australák, slepice australky, vlaška a ta křížená. I se o ně skvěle stará, kuřátka už zobají a pijí. Mám z nich velikou radost :-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík