oskar222
napsal(a):
vespod uz je zalozena nova..pro tento rok..zrovna dnes...takze prvni vyhrava
ale pokiaľ ste si všimol , tak toto téma je o kvočkách a kuriatkách a tá téma, ktorú ste založil Vy je " Moje Holky+Kluci " A pokiaľ viem , tak do takejto témy prispieval najmä pán pavelc a do tejto Kvočka s Kuriatka... ešte do prvej časti prispievali všetci , ktorý sa chceli podeliť o svoj odchov roku 2011 a aj ja som pridával fotky. Preto som založil aj Kvočka s kuriatkami...časť 2 aby sa chovatelia a aj ľudia s touto záľubou podelili o svoj odchov aj v tomto roku 2012.
Toď vše...![]()
![]()
arlen
napsal(a):

Náááááádhernéééééé. Gratuluji vám i slepičce, že to v té kose ustála. Teď jen, aby byla kuřátka v teple a mamině moc neutíkala. Ať se daří 
Mimochodem, pokud chováte tyto wyandotky, nebyla by nějaká násadová vejce navíc ?
Když tak mi napište na email. pokud však nejste chovatel Jarda, ten chová zdrobnělou formu. Dík
arlen
napsal(a):
Velmi se omlouvám jsou to loňská kuřátka.Dal jsem je sem jen jako připomínku ať se máme na co těšit.I toho chovatele jste uhodl jsou to moje holčičky.Na ty letošní si musíme ještě počkat i když už mi první nedočkavá slepička začala kvočet.Zdraví Jarda![]()
![]()
Jardo, odkud jste? Můžete mi napsta na mail, mám také lemované wyandotky. Jde mi o změnu krve. Díky Dana
Dobrý den všem s těma fotkama jsem si naběh.Tak odpovím všem zájemcům najednou.V loňském roce jsem hodně marodil a nevypadalo to semnou dobře tudíž jsem na chov nechal jen minimum slepiček i jiných zvířat.Proto letos nikomu nic nabízet nebudu a všem se tímto omlouvám a prosím o pochopení.S pozdravem Jarda
podskocova
XXX.XXX.76.77
Já taky vzpomínku ať se chovatelé těší na jaro,protože je tu moc řečí a žádná fotka....![]()
kvočna je ta rousňačka...
podskocova
XXX.XXX.76.77
podskocova
napsal(a):
Já taky vzpomínku ať se chovatelé těší na jaro,protože je tu moc řečí a žádná fotka....![]()
kvočna je ta rousňačka...
Tak túto fotku som si dala na pracovnú plochu ked ste ju dala prvý raz, každý den na nu pozerám a teším sa. Len som nevedela, kto je tá sliepočka, hľadala som kadetade a tiež mi vyšlo žeby to mohla byť rousná. Som rada že sa mi to potvrdilo. Začínam, takže sa v tom ešte nevyznám. Sú úžasní.
podskocova
XXX.XXX.76.77
To jste mne potěšila....
Poprvé máme kuřátka - zasedla kříženka čehosi (měla to být křížená vlaška) a včera se kuřátka vylíhla - ze 13 podložených vajec 13 kuřátek 

. A zdají se všechna v pohodě.Kohout australák, slepice australky, vlaška a ta křížená. I se o ně skvěle stará, kuřátka už zobají a pijí. Mám z nich velikou radost
.