Jaké pořídit slepice - nosnice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2012 12:08
jarouj

XXX.XXX.162.188

dobrý den prosím o radu jsem začátečník a chci chivat slepice na vejce mám ohradu pro slepice cca 1,8m a tak se ptám jaké plemeno,aby nepřelétalo ohradu a kolik vajec snese (průměr) a jak se chovají k ostatním slepicím mám už dominant sasex děkuji předem Jarouj

27.2.2012 08:45
lukas333666

XXX.XXX.185.57

jarouj napsal(a):
dobrý den prosím o radu jsem začátečník a chci chivat slepice na vejce mám ohradu pro slepice cca 1,8m a tak se ptám jaké plemeno,aby nepřelétalo ohradu a kolik vajec snese (průměr) a jak se chovají k ostatním slepicím mám už dominant sasex děkuji předem Jarouj

Kupte si černý nebo kropenatý dominant když už máte chov na vejce, čistokrevné asi jen s kohoutem když budete chtít množit - jinak vám hybridky stačí, ale množit to nemá cenu - nekvokaj potvory...

29.2.2012 02:17
mysak

XXX.XXX.46.80

jarouj napsal(a):

Nezvednou se ze země středně těžká plemena. př Australky Hemšpírky, Plymutky.... Vajec budete mít dost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík