Infarkt nebo mrtvice či co??!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2012 14:31
chovatel.slepic

XXX.XXX.245.51

Zdravím,
dnes se mi poprali dvě slepice před očima skákala proti sobě a najednou ta druhá se otočila popošla spadla a začala se klepat jak při epileptickým záchvatu.Za minutu byla mrtvá......Nevíte co to mohlo způsobit?? Mrtvice nebo Infarkt nebo co???

15.3.2012 23:06
mysak

XXX.XXX.46.80

chovatel.slepic napsal(a):
Zdravím,
dnes se mi poprali dvě slepice před očima skákala proti sobě a najednou ta druhá se otočila popošla spadla a začala se klepat jak při epileptickým záchvatu.Za minutu byla mrtvá......Nevíte co to mohlo způsobit?? Mrtvice nebo Infarkt nebo co???

Srdce. Mě takhle padlo kohoutů.

16.3.2012 07:57
zbosace

XXX.XXX.205.251

Skôr by som povedal že nastalo krvácanie do mozgu po údere do hlavy.

16.3.2012 18:25
mysak

XXX.XXX.226.194

I to je možné já měl vždy kohouty v soubojích či náhle prostě padli a hotovo, když jsem se jim podíval na srdce byla tam prasklina. To jste mi připomněl, jak mě dala kvočna do hlavy ran nožkama, co by člověk nevěřil co to je za sílu. Dodneška na to nemůžu zapomenout. Jaké rány by byly asi od kohouta?

17.3.2012 21:37
matus111

XXX.XXX.100.158

take je mozna trauma michi... jak kdyz zabijite kralika tupym uderem do tyla, dela to same... krvaceni do mozgu probiha pomalejic s tim ze slepice lahne a krouti hlavou, protoze pocituje tlak na mozgu.... "soudni pitva" by to vyresila na sto procent :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík