Kacer pizmovky-bily vytok z oci?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2012 08:38
toooja

XXX.XXX.56.29

Dobry den.Ma nekdo zkusenosti s pizmovkama?nas kacer ma obcas z oci nejaky bily vytok,podobny jako pena,takova kapka jak hrasek,zrana,pak nic.A zere,pojima.Davam jim vitaminy ke zradlu.Ale mozna neco zanedbavam,a nemohu najit na netu,co to muze byt.dekuji.

23.4.2012 16:22
tvano

XXX.XXX.210.112

Dobrý den,

dobrali jste se něčeho? Náš kačer kachny selské má šedivý výtok z jednoho oka - oko drží většinou zavřené. Jinak funguje, řekl bych, normálně - spíš posedává, protože jeho partnerka zrovna sedí na vejcích. Zatím jsme u obecné verze - zánět spojivek - a zkusíme nějakou mastičku na oči.

Máte s tím někdo zkušenosti?

23.4.2012 16:48
bodlak

XXX.XXX.85.145

u bezcu jsem pouzivala optalmo septonex nebo framikoin a hodne ciste vody na koupani par dnu zadna spina

23.4.2012 19:28
ponka1

XXX.XXX.50.154

Tak teď jsem zařízla zakrslého kačera,protože mněl jako zánět v očích,potom už jen pěnu.Za měsíc strašně sešel,zhubl,jen posedával.Ale nakonec začal kýchat.Tak se bojím nějaké chřipky,takže radši šel do popelnice....Taky by mně zajímalo jestli to není nějaká ornitoza......smajlík

23.4.2012 22:32
tvano

XXX.XXX.210.112

Díky, veterinářka nám dneska dala opthalmo-framykoin, takže postupujeme stejně a na vodu dám pozor. Kdyby něco probíhalo dál jinak než léčivě, dám sem vědět pro případné další potenciální tazatele.

Přidejte reakci

Přidat smajlík